Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
Κτίριο γραφείων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά:Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες:ALLTEST
Αριθμός Υπαλλήλων:450~500 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 80000000 - US$ 100000000
Ιδρύθηκε Έτος:2009
Εξαγωγή pc:90% - 100%

Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, οδηγήσεις έχει ένα στερεό ίδρυμα με τους top-notch επαγγελματίες βιομηχανίας, αποδεικνύοντας την πείρα στη διαχείριση καινοτομίας συμπεριλαμβανομένων των νέων εισαγωγών, είτε πρόκειται για ένα προϊόν ή είτε πρόκειται για βιομηχανία που μετασχηματίζει τις εξελίξεις διαδικασίας. Είμαστε μάρτυρας καθώς επίσης και είμαστε μέρος των ομάδων πυρήνων που είναι αρμόδιες για τους μετασχηματισμούς, οι οποίοι είναι κρίσιμες σημερινές γρήγορες δοκιμές καθώς επίσης και επιχείρηση POCT.

 

Μερικοί απ' αυτούς περιλάβετε τα βιομηχανία-οδηγώντας συστήματα ελέγχου σχεδίου που είναι αρμόδια για τα καινοτόμα προϊόντα με υψηλό - πρωτόκολλα ποιότητας καθώς επίσης και επικυρώσεων που διαμορφώνουν τον πυρήνα των αυστηρών συστημάτων ποιοτικής αξιολόγησης.

 

Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, ΕΠΕ έχει δημιουργηθεί με το μόνο στόχο τους συμμετόχους στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης με σημαντικό πάσσαλο στην επιχείρηση POCT συμπεριλαμβανομένων των γρήγορων δοκιμών.

 

Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη να φέρει τις καινοτόμες λύσεις συμπεριλαμβανομένης της σύγκλισης της γρήγορης ευκολίας test με τη δύναμη της σύγχρονης ηλεκτρονικής ημέρας, με αυτόν τον τρόπο βοηθώντας τη δημιουργία των νέων τεχνολογικών πλατφορμών καθώς επίσης και των επιχειρησιακών διαδικασιών που ξεκλειδώνει την αληθινή δυνατότητα της συγχώνευσης της τεχνολογίας και το εμπόριο με τα νέα κύρια σημεία στους techno-εμπορικούς τομείς της βιομηχανίας POCT.

 

Με λίγα λόγια, με τη Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, το ΕΠΕ, εσείς μπορεί «να χαλαρώσει» και να αφήσει τις ανησυχίες σήμερα και αύριο με τις καλύτερες λύσεις για σας από τις λύσεις διαθέσιμες σήμερα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Προβολή περισσότερα για μας :   Γύρος εργοστασίων   Ποιοτικός έλεγχος