Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

H.Pylori αντιγόνων γρήγορες δοκιμής δοκιμές Immunochromatographic ροής κασετών πλευρικές

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE0123
Αριθμό μοντέλου:Ihp-602H

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:1T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Περιττώματα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 1T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Χρόνος ραφιών: 24 μήνες Πιστοποιητικό: CE

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση των αντιγόνων pylori Helicobacter (H.pylori) στα ανθρώπινα περιττώματα. Για την μόνος-δοκιμή της τεχνητής διαγνωστικής χρήσης μόνο.

 

 

Εφαρμογές:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων H.pylori (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση H.pyloriantigens στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων στην ενίσχυση στη διάγνωση H.pyloriinfection.

 

 

Περιγραφή:

 

Το H.pylori είναι ένα μικρό, σπειροειδής-διαμορφωμένο βακτηρίδιο που ζει στην επιφάνεια του στομαχιού και duodenum. Εμπλέκεται στην αιτιολογία ποικίλων γαστροεντερικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του δωδεκαδακτυλικού και γαστρικού έλκους, της δυσπεψίας μη-ελκών και της ενεργού και χρόνιας γαστρίτιδας. 1,2και οι της εισβολής και μη καταπατητικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται για να εντοπίσουν H.pyloriinfection στους ασθενείς με τα συμπτώματα της γαστροεντερικής ασθένειας. Οι δείγμα-εξαρτώμενες και δαπανηρές της εισβολής διαγνωστικές μέθοδοι περιλαμβάνουν τη γαστρική ή δωδεκαδακτυλική βιοψία που ακολουθείται με urease τη δοκιμή (πιθανή), τον πολιτισμό, ή/και το ιστολογικό λέκιασμα. 3 μια πολύ κοινή προσέγγιση στη διάγνωση H.pyloriinfection είναι ο ορολογικός προσδιορισμός των συγκεκριμένων αντισωμάτων στους μολυσμένους ασθενείς. Ο κύριος περιορισμός της δοκιμής ορολογίας είναι η ανικανότητα να διακριθούν οι τρέχουσες και προηγούμενες μολύνσεις. Το αντίσωμα μπορεί να είναι παρόν στον ορό του ασθενή μακρύ μετά από την εξόντωση των οργανισμών. 4 η δοκιμή HpSA (αντιγόνο σκαμνιών pylori Χ.) κερδίζει τη δημοτικότητα για τη διάγνωση της μόλυνσης pylori Χ. και επίσης για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας της θεραπείας της μόλυνσης pylori Χ. Οι μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι περισσότερο από 90% των ασθενών με το δωδεκαδακτυλικό έλκος και 80% των ασθενών με το γαστρικό έλκος είναι μολυσμένα με H.pylori. 5

Ο γρήγορος μετρητής στάθμης δοκιμής αντιγόνων H.pylori (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση H.pyloriantigens στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων, που παρέχουν τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα αντισώματα συγκεκριμένα για το Χ. pyloriantigens για να ανιχνεύσει επιλεκτικά H.pyloriantigens στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Πρίν εκτελούν τη δοκιμή, τα δείγματα κοπράνων πρέπει να συλλεχθούν μετά από την οδηγία κατωτέρω.
1. Πλύντε τα χέρια σας με το σαπούνι και το ξέβγαλμα με το σαφές νερό.
2. Για να συλλέξει τα περιττωματικά δείγματα:
Το δείγμα σκαμνιών πρέπει να συλλεχθεί στο έγγραφο συλλογής σκαμνιών ή τα καθαρά εμπορευματοκιβώτια συλλογής. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το έγγραφο συλλογής σκαμνιών, αποφεύγοντας τη μόλυνση του δείγματος με τη λήψη των προφυλάξεων ότι το δείγμα ή η πλευρά του εγγράφου που περιέχει το δείγμα δεν έρχεται σε επαφή με οποιαδήποτε μόλυνση αντιτίθεται συμπεριλαμβανομένων των καθαριστών τουαλετών.
3. Στα περιττωματικά δείγματα διαδικασίας:
Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, έπειτα τυχαία πλήγμα applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές. Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα. Η βίδα επάνω και σφίγγει την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν τινάζει το σωλήνα συλλογής δειγμάτων για να αναμίξει σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής.
4. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
5. Ανοίξτε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων και σπάστε την άκρη. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 2 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ).
6. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.

H.Pylori αντιγόνων γρήγορες δοκιμής δοκιμές Immunochromatographic ροής κασετών πλευρικές

H.Pylori αντιγόνων γρήγορες δοκιμής δοκιμές Immunochromatographic ροής κασετών πλευρικές

 

 

 

【ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ】
1. Η κασέτα δοκιμής αντιγόνων H.pylori (περιττώματα) είναι για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο. Η δοκιμή πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση των αντιγόνων H.pylori στα δείγματα περιττωμάτων μόνο. Ούτε η ποσοτική αξία ούτε ο ρυθμός αύξησης στη συγκέντρωση αντιγόνων H.pylori δεν μπορεί να καθοριστεί από αυτήν την ποιοτική δοκιμή.
2. Η κασέτα δοκιμής αντιγόνων H.pylori (περιττώματα) θα δείξει μόνο την παρουσία του H.pylori στο δείγμα και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως μόνα κριτήρια για H.pylori για να είναι αιτιολογικός πράκτορας για το πεπτικό ή δωδεκαδακτυλικό έλκος.
3. Όπως με όλες τις διαγνωστικές δοκιμές, όλα τα αποτελέσματα πρέπει να ερμηνευθούν μαζί με άλλη κλινική διαθέσιμη πληροφορία στον παθολόγο.
4. Εάν το αποτέλεσμα της δοκιμής είναι αρνητικό και τα κλινικά συμπτώματα εμμένουν, η πρόσθετη δοκιμή χρησιμοποιώντας άλλες κλινικές μεθόδους συστήνεται. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν αποκλείει ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα της μόλυνσης H.pylori.
5. Μετά από ορισμένες αντιβιοτικές επεξεργασίες, η συγκέντρωση των αντιγόνων H.pylori μπορεί να μειωθεί στη συγκέντρωση κάτω από το κατώτατο επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής. Επομένως, η διάγνωση πρέπει να γίνει με σύνεση κατά τη διάρκεια της αντιβιοτικής θεραπείας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)