Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορος αναγνώστης δοκιμής Hcg, γρήγορη εξάρτηση δοκιμής εγκυμοσύνης κατάλληλη για τη χρήση

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Alltest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Fhc-R102

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500 Τ
Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: πράσινο Δείγμα: Ούρα
Σχήμα: Κασέτα Μέγεθος εξαρτήσεων: 40t
Πιστοποιητικό: CE Όνομα Προϊόντος: Κασέτα δοκιμής εγκυμοσύνης (hCG) γρήγορη

 

Γρήγορος αναγνώστης δοκιμής Hcg, γρήγορη εξάρτηση δοκιμής εγκυμοσύνης κατάλληλη για τη χρήση

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής εγκυμοσύνης hCG είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποσοτική ανίχνευση της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης στα ούρα στην ενίσχυση στην έγκαιρη ανίχνευση της εγκυμοσύνης που μπορεί να εκτελεσθεί με τη χρήση του αναγνώστη AlltestTM LF.

 

Περιγραφή:

 

 

Η ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη το (hCG) είναι μια glycoprotein ορμόνη που παράγεται από τον αναπτυσσόμενο πλακούντα αμέσως μετά από τη λίπανση. Στην κανονική εγκυμοσύνη, hCG μπορεί να ανιχνευθεί και στα ούρα και στον ορό ή το πλάσμα από 7 έως 10 ημέρες μετά από conception.1, 2,3,4 επίπεδα hCG συνεχίζει να αυξάνεται πολύ γρήγορα, συχνά υπερβαίνοντας 100mIU/ml από το πρώτο λειμμένο εμμηνορροϊκό period2,3,4 και οξύνοντας στη σειρά 100,000-200,000mIU/ml περίπου 10-12 εβδομάδες στην εγκυμοσύνη. Η εμφάνιση του hCG και στα ούρα και στον ορό ή του πλάσματος σύντομα μετά από τη σύλληψη, και η επόμενη γρήγορη άνοδός της στη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της πρόωρης κυητικής αύξησης, το κάνουν έναν άριστο δείκτη για την έγκαιρη ανίχνευση της εγκυμοσύνης.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής εγκυμοσύνης hCG (ούρα) είναι μια γρήγορη δοκιμή που ημιποσοτικός ανιχνεύει την παρουσία hCG στο δείγμα ούρων στην ευαισθησία 25mIU/ml. Η δοκιμή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μονοκλονικών και polyclonal αντισωμάτων για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα hCG στα ούρα. Στο επίπεδο απαιτημένης ευαισθησίας, η γρήγορη κασέτα δοκιμής εγκυμοσύνης hCG (ούρα) δεν παρουσιάζει καμία cross-reactivity παρέμβαση από τις δομικά σχετικές glycoprotein ορμόνες hFSH, hLH και hTSH σε υψηλά φυσιολογικά επίπεδα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

1. Ακριβής κώδικας QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.
3. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις των ούρων (περίπου 120μL) στο δείγμα καλά της κασέτας, και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί με τον αναγνώστη AllTestTM LF σε 5 λεπτά.
5. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
Σημείωση: Για την εγκατάσταση αναγνωστών AllTestTM LF, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών AllTestTM LF. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών AllTestTM LF πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.
Γρήγορος αναγνώστης δοκιμής Hcg, γρήγορη εξάρτηση δοκιμής εγκυμοσύνης κατάλληλη για τη χρήση
 
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αποτελέσματα που διαβάζονται από AlltestTM LF τον αναγνώστη
Το στοιχείο της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης το (hCG) καθορίζεται από τον αναγνώστη AlltestTM LF.
Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει.
Σημείωση: Το στοιχείο δοκιμής του αναγνώστη AlltestTM LF είναι για την αναφορά μόνο.
 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)