Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορη Strep δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση των στρεπτοκόκκων το (GBS) ομάδας Β στα ούρα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα (isb-502) /Dipstick (isb-501)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:2T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: κασέτα/μετρητής στάθμης Δείγμα: λήψη φαρυγγικού εκκρίματος υποβλήθηκε
Μέγεθος εξαρτήσεων: 20T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

 

 

Υψηλή γρήγορη δοκιμή ευαισθησίας για την ποιοτική ανίχνευση των στρεπτοκόκκων το (GBS) ομάδας Β στο CE ούρων επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές: 

 

Η Strep Β γρήγορη κασέτα δοκιμής (πατσαβούρα) είναι γρήγορο οπτικό immunoassay για την ποιοτική, πιθανή ανίχνευση του στρεπτοκόκκου αντιγόνα ομάδας Β του (GBS) στα δείγματα που λαμβάνονται από τις κολπικές ή πρωκτικές πατσαβούρες των εγκύων γυναικών, ή τις γενικές πατσαβούρες από νεογέννητο. Αυτή η εξάρτηση προορίζεται για τη χρήση ως ενίσχυση στη διάγνωση Strep Β της μόλυνσης.

 

 

Περιγραφή: 

   

Οι στρεπτόκοκκοι το (GBS) ομάδας Β ή ο στρεπτόκοκκος αγαλακτίες είναι μεταξύ των συχνότερων αιτιών απειλητικού για τη ζωή μολυσματικού στα νεογνά. Μεταξύ 5% και 30% όλων των εγκύων γυναικών αποικίζεται με GBS. Διάφορες πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η μεταχείριση intrapartum των GBS-αποικισμένων γυναικών μειώνει σημαντικά την επίπτωση της GBS-προκαλούμενης σηψαιμίας. Το αμερικανικές Κέντρο για τον έλεγχο ασθενείας και η πρόληψη (CDC) συστήνουν τη στερεότυπη εξέταση για το στρεπτόκοκκο ομάδας Β μεταξύ της 35ης και 37ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης. Μια μελέτη CDC έχει δείξει ότι οι στερεότυπες εξετάσεις είναι 50% αποτελεσματικότερο από τη χρήση των αντιβιοτικών για τις εγκύους γυναίκες με τους κλινικούς παράγοντες κινδύνου. Οι τυποποιημένες μέθοδοι πολιτισμού απαιτούν 24 έως 48 ώρες, και τα αποτελέσματα μπορούν να μην είναι διαθέσιμα αρκετά σύντομα για την αποδοτική επεξεργασία. Κατά συνέπεια, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν τις γρηγορότερες τεχνικές διαλογής απαιτούνται.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΣΕΤΩΝ

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, τα αντιδραστήρια, το δείγμα πατσαβουρών, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Κρατήστε το αντιδραστήριο 1 εξαγωγής μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 4 πλήρεις πτώσεις (περίπου 240 μl) του αντιδραστηρίου 1 εξαγωγής σε έναν σωλήνα εξαγωγής. Το αντιδραστήριο 1 εξαγωγής είναι κόκκινο στο χρώμα. Κρατήστε το αντιδραστήριο 2 εξαγωγής μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 4 πλήρεις πτώσεις (περίπου 160 μl) του αντιδραστηρίου 2 στο σωλήνα. Το αντιδραστήριο 2 εξαγωγής είναι άχρωμο. Αναμίξτε τη λύση με ήπια να στροβιλιστεί το σωλήνα εξαγωγής. Η προσθήκη του αντιδραστηρίου 2 εξαγωγής στο αντιδραστήριο 1 εξαγωγής αλλάζει το χρώμα της λύσης από κόκκινο σε κίτρινο. Δείτε την απεικόνιση 1.
3. Αμέσως παρεμβάλτε την πατσαβούρα στο σωλήνα εξαγωγής, ταράσσει την πατσαβούρα σθεναρά 15 φορές, αφήνει την πατσαβούρα στο σωλήνα δοκιμής εξαγωγής για 2 λεπτά. Δείτε την απεικόνιση 2.
4. Πιέστε την πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα και συμπιέστε το κατώτατο σημείο του σωλήνα αφαιρώντας την πατσαβούρα έτσι ώστε οι περισσότερες από τις υγρές παραμονές στο σωλήνα. Απορρίψτε την πατσαβούρα. Δείτε την απεικόνιση 3.
5. Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Δείτε την απεικόνιση 4.
6. Προσθέστε 3 πλήρεις πτώσεις της αποσπασματικής λύσης (περ. 150μl) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Περιμένετε το χρώμα να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10 λεπτά μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά. Δείτε την απεικόνιση 5.
Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθούν τα αντιδραστήρια εξαγωγής, πέρα από 30 ημέρες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.
 
 
Γρήγορη Strep δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση των στρεπτοκόκκων το (GBS) ομάδας Β στα ούρα
 
 
 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΆΘΜΗΣ 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, τα αντιδραστήρια, το δείγμα πατσαβουρών, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε το μετρητή στάθμης δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και τον χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Κρατήστε το αντιδραστήριο 1 εξαγωγής μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 4 πλήρεις πτώσεις (περίπου 240μL) του αντιδραστηρίου 1 εξαγωγής σε έναν σωλήνα εξαγωγής. Το αντιδραστήριο 1 εξαγωγής είναι κόκκινο στο χρώμα. Κρατήστε το αντιδραστήριο 2 εξαγωγής μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 4 πλήρεις πτώσεις (περίπου 160μL) του αντιδραστηρίου 2 στο σωλήνα. Το αντιδραστήριο 2 εξαγωγής είναι άχρωμο. Αναμίξτε τη λύση με ήπια να στροβιλιστεί το σωλήνα εξαγωγής. Η προσθήκη του αντιδραστηρίου 2 εξαγωγής στο αντιδραστήριο 1 εξαγωγής αλλάζει το χρώμα της λύσης από κόκκινο σε κίτρινο. Δείτε την απεικόνιση 1.
3. Αμέσως παρεμβάλτε την πατσαβούρα στο σωλήνα εξαγωγής, ταράσσει την πατσαβούρα σθεναρά 15 φορές, αφήνει την πατσαβούρα στο σωλήνα δοκιμής εξαγωγής για 2 λεπτά. Δείτε την απεικόνιση 2.
4. Πιέστε την πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα και συμπιέστε το κατώτατο σημείο του σωλήνα αφαιρώντας την πατσαβούρα έτσι ώστε οι περισσότερες από τις υγρές παραμονές στο σωλήνα. Απορρίψτε την πατσαβούρα. Δείτε την απεικόνιση 3.
5. Με τα βέλη που δείχνουν κάτω, τοποθετήστε το μετρητή στάθμης στο σωλήνα της λύσης και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Εάν η διαδικασία ακολουθείται σωστά, το υγρό πρέπει να είναι κάτω από τη μέγιστη γραμμή (MAX) στο μετρητή στάθμης δοκιμής. Δείτε την απεικόνιση 4.
6. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά. Δείτε την απεικόνιση 5.
Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθούν τα αντιδραστήρια εξαγωγής, πέρα από 30 ημέρες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.
 
 
 
 

 

 
   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

 

ΘΕΤΙΚΟ: *Two οι γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι Strep Β ανιχνεύθηκε στο δείγμα.


*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση Strep Β παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι Strep Β το αντιγόνο δεν είναι παρόν στο δείγμα, ή είναι παρόν κάτω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο της δοκιμής.


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)