Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Ferritin ημι ποσοτική γρήγορη κασέτα δοκιμής ολόκληρο στο αίμα/τον ορό/το πλάσμα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:κασέτα (ofe-T402)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:10T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: ολόκληρο αίμα, ορός, πλάσμα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/Kit Κόψτε: 30 ng/mL
Χρώμα: πράσινο Πιστοποιητικό: CE

 

Ferritin ημιποσοτική γρήγορη κασέτα δοκιμής ολόκληρο στο αίμα/τον ορό/το πλάσμα με υψηλό Quilified

 

 

Εφαρμογές:

 

Η Ferritin γρήγορη κασέτα δοκιμής είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ημι-ποιοτική ανίχνευση ανθρώπινο ferritin στον ανθρώπινο ορό ή το πλάσμα και ολόκληρου του αίματος σε μια κομμένη συγκέντρωση 30ng/ml για τα αρσενικά και μια συγκέντρωση διακοπών 13ng/ml για τα θηλυκά.

 

 

Περιγραφή:

 

Ferritin είναι μια καθολική ενδοκυτταρική πρωτεΐνη που αποθηκεύει το σίδηρο και τον απελευθερώνει σε μια ελεγχόμενη μόδα. Ferritin πλάσματος είναι ένας έμμεσος δείκτης του συνολικού ποσού του σιδήρου που αποθηκεύεται στο σώμα ως εκ τούτου ferritin ορών χρησιμοποιείται ως διαγνωστική δοκιμή για την αναιμία ανεπάρκειας σιδήρου.

Ένα κανονικό ferritin επίπεδο αίματος, καλούμενο το διάστημα αναφοράς καθορίζεται από πολλά εργαστήρια δοκιμής. Στους περισσότερους ιστούς, ferritiin είναι μια σημαντική πρωτεΐνη ironstorage. Ανθρώπινο ferritin έχει ένα μοριακό βάρος περίπου 450.000 Daltons, και αποτελείται από ένα πρωτεϊνικό κοχύλι γύρω από έναν πυρήνα σιδήρου κάθε μόριο ferritin μπορεί να περιέχει τόσο πολλοί όπως 4.000 σιδερώνουν τα άτομα. Υπό τους κανονικούς όρους, αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύσει 25% του συνολικού σιδήρου που βρίσκεται στο σώμα. Επιπλέον, ferritin μπορεί να βρεθεί σε διάφορα ισομερή.

Εάν το ferritin επίπεδο είναι χαμηλό, υπάρχει ένας κίνδυνος ελλείψει του σιδήρου, ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει στην αναιμία. Χαμηλό ferritin μπορεί επίσης να δείξει hypothyroidism, την ανεπάρκεια βιταμίνης C ή την κοιλιακή ασθένεια. Τα χαμηλά ferritin ορών επίπεδα βλέπουν σε μερικούς ασθενείς με το ανήσυχο σύνδρομο ποδιών, όχι απαραιτήτως σχετικό με την αναιμία, αλλά ίσως λόγω των χαμηλών καταστημάτων σιδήρου απότομα της αναιμίας.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

 

Για το δείγμα ορών ή πλάσματος:

  1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
  2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πλήρη πτώση του ορού ή του πλάσματος (περίπου 25ul) στο δείγμα καλά της κασέτας, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μιλ.) και αρχίστε το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
  3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το το αποτέλεσμα σε 5 λεπτά κατά δοκιμή ενός δείγματος ορών ή πλάσματος.Ferritin ημι ποσοτική γρήγορη κασέτα δοκιμής ολόκληρο στο αίμα/τον ορό/το πλάσμα

Για το δείγμα ολόκληρου αίματος:

1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.

Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.

Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Venipuncture:

  • Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 2 πτώσεις ολόκληρου του αίματος (περίπου 50 μιλ.) στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μιλ.), και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:

  • Για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 50mL του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στην περιοχή δειγμάτων της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μιλ.) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

2. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.Ferritin ημι ποσοτική γρήγορη κασέτα δοκιμής ολόκληρο στο αίμα/τον ορό/το πλάσμα

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση)

< 13ng="">Δύο γραμμές εμφανίζονται. Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Μπορεί να υπάρξει ένας κίνδυνος αναιμίας για τα θηλυκά και τα αρσενικά.

>30ng/ml: Τρεις γραμμές εμφανίζονται. Η γραμμή στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) είναι σκοτεινότερη από τη γραμμή αναφοράς (ρ). Δεν απεικονίζει καμία αναιμία ανεπάρκειας σιδήρου, εκτός αν Ferritin τα επίπεδα βελτιώνονται λόγω μερικών άλλων λόγων.

≥13ng/ml≤30ng/ml: Τρεις γραμμές εμφανίζονται. Αλλά η γραμμή στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) είναι η ίδια όπως ή αναπτήρας από τη γραμμή αναφοράς (ρ). Μπορεί να υπάρξει ένας κίνδυνος αναιμίας για τα αρσενικά.

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)