Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Εξάρτηση 1000ng δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Methylenedioxypyrovalerone MDPV/βήμα μιλ. ένα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Dmdp-X14

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Σκόνη
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 1000ng/ml Πιστοποιητικό: CE

 

Εξαρτήσεις διαγνώσεων σκονών επιτροπής δοκιμής εξαρτήσεων 1000ng/ml ένα δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) με το CE

 

Εφαρμογή:

 

Η επιτροπή δοκιμής methylenedioxypyrovalerone 3,4 (MDPV) γρήγορη (σκόνη) είναι μια γρήγορη immunochromatographic δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση MDPV. Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:  

 

3,4-methylenedioxypyrovalerone (MDPV) είναι ένα ψυχοενεργό ψυχαγωγικό φάρμακο με τις ιδιότητες τονωτικών που ενεργεί ως ανασταλτικός παράγοντας το (NDRI) norepinephrine-ντοπαμίνης reuptake. Αναπτύχθηκε αρχικά στη δεκαετία του '60 από μια ομάδα σε Boehringer Ingelheim1. MDPV παρέμεινε ένα σκοτεινό τονωτικό μέχρι κατά το 2004 όταν πωλήθηκε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ως φάρμακο σχεδιαστών. Τα προϊόντα που χαρακτηρίστηκαν ως άλατα λουτρών που περιέχουν MDPV πωλήθηκαν προηγουμένως ως ψυχαγωγικά φάρμακα στα βενζινάδικα και το ψιλικατζίδικο στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρόμοιος με το μάρκετινγκ για το καρύκευμα και K2 ως θυμίαμα.
MDPV είναι το δαχτυλίδι-αντικατασταθε'ν methylenedioxy ανάλογο 3,4 του σύνθετου pyrovalerone, που αναπτύσσεται στη δεκαετία του '60, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία της χρόνιας κούρασης και ως ανόρεκτο, αλλά προκαλούμενα προβλήματα της κατάχρησης και της εξάρτησης. Εντούτοις, παρά τη δομική ομοιότητά του, τα αποτελέσματα MDPV αντέχουν λίγη ομοιότητα σε άλλα παράγωγα phenylalkylamine methylenedioxy όπως 3,4 το methylenedioxy-ν-methylamphetamine το (MDMA), παράγοντας αντ' αυτού πρώτιστα τα αποτελέσματα τονωτικών με μόνο τις ήπιες entactogenic ιδιότητες.
MDPV υποβάλλεται στη φάση 1 CYP450 2D6, 2C19, 1A2, και COMT μεταβολισμός (συκώτι) στο methylcatechol και pyrrolidine, τα οποία είναι με τη σειρά (uridine 5 " - diphospho-glucuronosyl-transferase) επιτρέποντας σε την για να εκκριθούν από τα νεφρά, με μόνο ένα μικρό μέρος του έκκρισης των μεταβολιτών στο stools3. Κανένα ελεύθερο pyrrolidine δεν θα ανιχνευθεί στη σκόνη.
Τα 3, δοκιμή methylenedioxypyrovalerone 4 (MDPV) που περιλαμβάνεται μέσα στη γρήγορη επιτροπή δοκιμής παράγουν ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση methamphetamine στη σκόνη 1000ng/mL.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Η επιτροπή δοκιμής (στις κλειστές σακούλες), τα δείγματα, και οι έλεγχοι πρέπει να παρουσιαστούν στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή. Μην ανοίξτε τις σακούλες μέχρι έτοιμο να εκτελέσει τη δοκιμή.
Αφαιρέστε την επιτροπή δοκιμής από την προστατευτική σακούλα του και ονομάστε την επιτροπή με την ετικέτα προσδιορισμού ή ελέγχου του ασθενή.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
1. Σκουπίστε με τη χαρακτηρισμένη δείγμα πλευρά της λουρίδας στην επιτροπή πέρα από την επιφάνεια στην οποία τα φάρμακα υποψιάζονται.
2. Βγάλτε την ΚΑΠ του φιαλιδίου απομονωτών.
3. Γεμίστε όλο τον απομονωτή από το φιαλίδιο απομονωτών στην κάλυψη προστασίας.
4. Παρεμβάλτε τη δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
5. Περιμένετε τη γραμμή ελέγχου να εμφανιστείτε στη μεμβράνη, διαβάστε το αποτέλεσμα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Εξάρτηση 1000ng δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Methylenedioxypyrovalerone MDPV/βήμα μιλ. ένα

 
ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
1. Ανοίξτε το φιαλίδιο απομονωτών και βάλτε ένα τσίμπημα του πιθανού στερεού στον απομονωτή.
2. Κλείστε το φιαλίδιο. Το τινάξτε σθεναρά για μια σύντομη περίοδο. Περιμένετε 30sec.
3. Βγάλτε dropper ΚΑΠ.
4. Γεμίστε όλο τον απομονωτή με τις διαλυμένες ουσίες στην κάλυψη προστασίας.
5. Παρεμβάλτε τη δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
6. Περιμένετε τη γραμμή ελέγχου να εμφανιστείτε στη μεμβράνη.
7. Διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Εξάρτηση 1000ng δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Methylenedioxypyrovalerone MDPV/βήμα μιλ. ένα

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
1. Ανοικτό φιαλίδιο απομονωτών. Παρεμβάλτε την πατσαβούρα στο σωλήνα για 5-10 δευτερόλεπτα για να επιτρέψετε στο κεφάλι πατσαβουρών για να ενυδατωθεί λεπτομερώς στον απομονωτή.
2. Πάρτε έξω την πατσαβούρα και σκουπίστε τα στερεά επιφάνειας ήπια τουλάχιστον 3 φορές, και παρεμβάλτε έπειτα την πατσαβούρα στο φιαλίδιο απομονωτών και το μίγμα καλά για τουλάχιστον 1 λεπτό. Συμπιέστε την πατσαβούρα αρκετές φορές με τη συμπίεση των εξωτερικών τοίχων του φιαλιδίου ενάντια στην πατσαβούρα που αναμιγνύει καλά. Τελικά συμπιέστε την πατσαβούρα για να κάνετε την μεγαλύτερη μέρος της παραμονής λύσης στο φιαλίδιο απομονωτών και να αφαιρέσετε την πατσαβούρα. Χρησιμοποιήστε τη λύση που λαμβάνεται έτσι ως δείγμα.
3. Βγάλτε την ΚΑΠ dropper ΚΑΠ.
4. Γεμίστε τη λύση με τις διαλυμένες ουσίες στην κάλυψη προστασίας.
5. Παρεμβάλτε την επιτροπή δοκιμής αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
6. Περιμένετε τη γραμμή ελέγχου να εμφανιστείτε στη μεμβράνη.
7. Διαβάστε το αποτέλεσμα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Εξάρτηση 1000ng δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Methylenedioxypyrovalerone MDPV/βήμα μιλ. ένα

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
Εξάρτηση 1000ng δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Methylenedioxypyrovalerone MDPV/βήμα μιλ. ένα

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και οι χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις στο δείγμα είναι κάτω από τα οριζόμενα κομμένα επίπεδα για ένα ιδιαίτερο φάρμακο δοκιμασμένο.


*NOTE: Η σκιά των χρωματισμένων γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

Εξάρτηση 1000ng δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Methylenedioxypyrovalerone MDPV/βήμα μιλ. ένα

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και ΚΑΜΙΑ γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων στο δείγμα είναι μεγαλύτερη από οριζόμενη κομμένος για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.


Εξάρτηση 1000ng δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Methylenedioxypyrovalerone MDPV/βήμα μιλ. ένα

 

ΑΚΥΡΟΣ: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Διαβάστε τις κατευθύνσεις πάλι και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κάρτα δοκιμής. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα άκυρο, ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Ακριβές πιστοποιητικό CE ούρων αβ-PINACA εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής (ABP)

Ακριβές Acetaminophen το (ACE) 5000 ούρα εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής ng/mL με το CE

γρήγοροι κασέτα εξαρτήσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών 300ng/mL 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Dispoable/cOem εξαρτήσεων δοκιμής μετρητών στάθμης/λουρίδων με το CE

Οι γρήγορες διαγνωστικές εξαρτήσεις δοκιμής κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής εξαρτήσεων δοκιμής οινοπνεύματος (ALC) ανιχνεύουν την παρουσία στα ούρα με το CE

100 NG/μιλ. ακριβές Alprazolam ενιαίο ιατρικό προϊόν εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορο

Σταθερή αμφεταμινών του (AMP) ενιαία επιτροπή εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορη/ιατρικό προϊόν κασετών/μετρητών στάθμης με CE/FDA

Επαγγελματικοί κασέτα/μετρητής στάθμης/επιτροπή δοκιμής εξαρτήσεων α-PVP AbuseTest φαρμάκων γρήγοροι στα ούρα, CE επικυρωμένο