Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔοκιμή μολυσματικών ασθενειών

CE covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής IgG/IgM

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Ο κ. John Smith Αγγλία

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Κα Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Κα Julie Tschetter Βέλγιο

Όπως ο παλαιός πελάτης AllTest από το 2009, πρέπει να ευχαριστήσουμε τη μεγάλη εργασία έχει γίνει από AllTest για να μας υποστηρίξει κέρδος περισσότερα μερίδιο αγοράς και κέρδος

—— Ο κ. Robin Seifert Γερμανία

CE covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής IgG/IgM

CE COVID-19 IgG/IgM Rapid Test Cassette
CE COVID-19 IgG/IgM Rapid Test Cassette

Μεγάλες Εικόνας :  CE covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής IgG/IgM Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Incp-R402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 Τ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: μπλε Δείγμα: Ολόκληρο αίμα, ορός, πλάσμα και δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick
Κόψτε: Δείτε το ένθετο Αποθήκευση: 2-30°C
Πιστοποιητικό: CE, ISO13485 Σχήμα: κασέτα
Υψηλό φως:

Γρήγορη κασέτα δοκιμής IgM

,

Γρήγορη κασέτα δοκιμής IgG

,

Covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής covid-19 IgG/IgM είναι πλευρικό χρωματογραφικό immunoassay ροής για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgG και IgM σε SAR-cov-2 ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, το δείγμα ορών ή πλάσματος, και επίσης στο δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick.

 

【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ】

Τα νέα coronaviruses ανήκουν στο γένος β. Covid-19 είναι μια οξεία αναπνευστική μολυσματική ασθένεια. Οι άνθρωποι είναι γενικά ευαίσθητοι. Αυτήν την περίοδο, οι ασθενείς που μολύνονται από το νέο coronavirus είναι η κύρια πηγή μόλυνσης οι ασυμπτωματικοί μολυσμένοι άνθρωποι μπορούν επίσης να είναι μια μολυσματική πηγή. Με βάση την τρέχουσα επιδημιολογική έρευνα, η περίοδος επώασης είναι 1 έως 14 ημέρες, συνήθως 3 έως 7 ημέρες. Οι κύριες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τον πυρετό, κούραση και ξεραίνουν το βήχα. Η ρινική συμφόρηση, η runny μύτη, ο επώδυνος λαιμός, η μυαλγία και η διάρροια βρίσκονται σε μερικές περιπτώσεις.

Το Coronaviruses είναι τυλιγμένοι ιοί RNA που διανέμονται ευρέως μεταξύ των ανθρώπων, άλλα θηλαστικά, και τα πουλιά και που προκαλούν αναπνευστικό, τα εντερικά, ηπατικά, και νευρολογικά είδη coronavirus diseases.1 έξι είναι γνωστά για να προκαλούν σε ανθρώπινο disease.2 τέσσερα τους ιούς — 229E, OC43, NL63, και HKU1 — είναι επικρατών και προκαλεί χαρακτηριστικά τα συμπτώματα κοινού κρύου σε με ανοσολογική ανεπάρκεια individuals.2


【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για το δείγμα ορών ή πλάσματος:
Για να χρησιμοποιήσει dropper: Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα στη γραμμή αφθονίας
(περίπου 10 μL), και μεταφέρετε το δείγμα στο δείγμα καλά (σ), κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (uL περίπου 80), και αρχίστε το χρονόμετρο.
Για να χρησιμοποιήσει ένα σιφώνιο: Για να μεταφέρει το uL 10 του δείγματος στο δείγμα καλά, να προσθέσει έπειτα 2 πτώσεις του απομονωτή (uL περίπου 80), και να αρχίσει το χρονόμετρο.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Venipuncture:
Για να χρησιμοποιήσει dropper: Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα περίπου 1 εκατ. επάνω από τη γραμμή αφθονίας και μεταφέρετε 1 πλήρη πτώση (approx.20 μL) του δείγματος στο δείγμα καλά. Κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80 μL) και αρχίστε το χρονόμετρο.
Για να χρησιμοποιήσει ένα σιφώνιο: Για να μεταφέρει το uL 20 ολόκληρου του αίματος στο δείγμα καλά, να προσθέσει έπειτα 2 πτώσεις του απομονωτή (uL περίπου 80), και να αρχίσει το χρονόμετρο.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:
Για να χρησιμοποιήσει dropper: Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα περίπου 1 εκατ. επάνω από τη γραμμή αφθονίας και μεταφέρετε 1 πλήρη πτώση (approx.20 μL) του δείγματος στο δείγμα καλά. Κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80 μL) και αρχίστε το χρονόμετρο.
Για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 20 μL του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 2 πτώσεις του απομονωτή (uL περίπου 80) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

3. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
Για την εγκατάσταση αναγνωστών, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.

Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί ο απομονωτής, πέρα από 6 μήνες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.

 CE covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής IgG/IgM 0

 

【ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ】

Αποτελέσματα που διαβάζονται από ΕΑΝ αναγνώστης
Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για SAR-CoV-2 καθορίζεται από ΕΑΝ αναγνώστης. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει ή PDF. Άλλες κλινικά διαθέσιμες εξετάσεις απαιτούνται εάν τα αμφισβητήσιμα αποτελέσματα επιτυγχάνονται.

Cat.No. Προϊόν Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Θέση CE
Incp-R402 Γρήγορη δοκιμή covid-19 IgG/IgM WB/S/P Κασέτα 25 Τ CE

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς