Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Οπτική Immunoassay περιττωματική απόκρυφη εξάρτηση εξετάσεων αίματος για την ανθρώπινη αιμογλοβίνη αίματος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:ΚΊΝΑ
Μάρκα:Fiatest Go
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Fi-hfa-402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:10T/25T
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγματα: Ολόκληρο αίμα το /Serum το /Plasma
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/25T Πιστοποιητικό: CE, ISO 13485
Αποθήκευση: 2-30℃ Περιοχής δοκιμής: 1-120 ng/mL

Μια γρήγορη δοκιμή για τη μέτρηση FABP σε ολόκληρο το αίμα το /serum το /plasma με τη χρήση Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 

Εφαρμογή και περιγραφή:

 

FABP είναι ένας πρόσφατα εισαχθείς δείκτης πλάσματος του οξέος μυοκαρδιακού εμφράγματος το (AMI). Οι κινητικές πλάσματος FABP (15kD) πολύ μοιάζουν με εκείνοι χ-FABP σε αυτό ανυψωμένες συγκεντρώσεις πλάσματος βρίσκονται μέσα σε 2 ώρες μετά από την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις και την επιστροφή σε κανονικό γενικά μέσα σε 18 έως 24 ώρες. Αλλά η συγκέντρωση FABP στο σκελετικό μυ είναι 20 φορές χαμηλότερη απ'ό, τι στον καρδιακό ιστό (για χ-FABP το ίδιο περιεχόμενο για τον καρδιακό και σκελετικό ιστό), ο οποίος κάνει FABP για να είναι πιό καρδιακό συγκεκριμένο από χ-FABP. Αυτό κάνει FABP έναν χρήσιμο βιοχημικό δείκτη για την πρόωρο αξιολόγηση ή τον αποκλεισμό της πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις. FABP εμφανίζεται επίσης να είναι ένας χρήσιμος δείκτης πλάσματος για την εκτίμηση του μυοκαρδιακού infarct μεγέθους. FABP είναι κατάλληλο για τη χρήση ως πρότυπα immunoassay για την έγκαιρη ανίχνευση του οξέος μυοκαρδιακού εμφράγματος, το ανοσιογόνο για την παραγωγή αντιορών, τα μαζικά FABP πρότυπα, τις βιοχημικές και immunochemical μελέτες FABP, ανιχνευτής για την ιωδίωση.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Αναφερθείτε σε Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να διευθυνθεί στη θερμοκρασία δωματίου.
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
2. Πάρτε έξω την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στο λιμένα συσκευών ανάλυσης.
3. Ορός/πλάσμα: Ο ορός/το πλάσμα σιφωνίων 50μL στο σωλήνα απομονωτών, αναμιγνύει το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
4. Ολόκληρο αίμα: Ολόκληρο αίμα μεταφοράς 75μL στο σωλήνα απομονωτών με το σιφώνιο αναμίξτε το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
5. Προσθέστε το αραιωμένο δείγμα με ένα σιφώνιο: Εισάγετε στο σιφώνιο αραιωμένο το 85μL δείγμα στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής. Αρχίστε το χρονόμετρο συγχρόνως.
6. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Fiatest TM πηγαίνουν Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης, τυποποιημένος τρόπος δοκιμής και γρήγορος τρόπος δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.
Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Μετά από 15 λεπτά της προσθήκης του δείγματος, παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης, χτυπήστε τη «ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» αμέσως. Η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από να προσθέσει το δείγμα, χτυπήστε τη «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης αυτόματα αντίστροφη μέτρηση 15 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.
 
Οπτική Immunoassay περιττωματική απόκρυφη εξάρτηση εξετάσεων αίματος για την ανθρώπινη αιμογλοβίνη αίματος
Αριθμός καταλόγων Όνομα στοιχείων Δείγμα Σειρά δοκιμής Μέγεθος ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ
Fi-hfa-402 Χ-FABP κασέτα δοκιμής WB/S/P 1-120 ng/mL 10T/25

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)