Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Η κατάλληλη hyroid-υποκινώντας χρήση δοκιμής ορμονών (TSH) από Fiatest ΠΗΓΑΊΝΕΙ Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης στον ορό το /plasma

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Fiatest Go
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Fi-tsh-302

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:Κασέτα: 40pcs/poly τσάντα, 2600pcs/carton. Λουρίδα: 100pcs/bag, φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων 10000pcs
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ορός το /Plasma
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/25T Αποθήκευση: 2-30℃
Περιοχής δοκιμής: 0.1-100μIU/mL Πιστοποιητικό: CE

Μια γρήγορη δοκιμή για τη μέτρηση της hyroid-υποκινώντας ορμόνης στον ορό το /Plasma με τη χρήση Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 
 

Εφαρμογή:

 

Η κασέτα δοκιμής TSH (δοκιμή ανοσοφθορισμού) προορίζεται για το τεχνητό ποσοτικό προσδιορισμό της παρακινητικής ορμόνης το (TSH) θυροειδή στον ορό, πλάσμα. Η μέτρηση TSH είναι χρήσιμη να βοηθήσει στη διαλογή τον ενήλικο πληθυσμό για αρχικό hypothyroidism από τους ιατρικούς επαγγελματίες. Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί στα νεογνά διαλογής για hypothyroidism.

 

Περιγραφή:

 

Η θυροειδής-υποκινώντας ορμόνη (που είναι γνωστή επίσης ως θυρεοτροπίνη, thyrotropic ορμόνη, TSH, ή hTSH για ανθρώπινο TSH) είναι μια βλεννογόνος ορμόνη που υποκινούν το θυροειδή αδένα για να παραγάγουν thyroxine το (T4), και έπειτα triiodothyronine το (T3) που υποκινεί το μεταβολισμό σχεδόν κάθε ιστού στο σώμα. [1] είναι μια glycoprotein ορμόνη που συντίθεται και που εκκρίνεται από τα κύτταρα thyrotrope στον προηγούμενο βλεννογόνο αδένα, ο οποίος ρυθμίζει την ενδοκρινή λειτουργία του θυροειδή.
TSH (με μια ημιζωή περίπου μιας ώρας) υποκινεί το θυροειδή αδένα για να εκκρίνει thyroxine το (T4) ορμονών, το οποίο έχει μόνο μια μικρή επίδραση στο μεταβολισμό. Το T4 μετατρέπεται στο triiodothyronine το (T3), το οποίο είναι η ενεργός ορμόνη που υποκινεί το μεταβολισμό. Περίπου 80% αυτής της μετατροπής είναι στο συκώτι και άλλα όργανα, και 20% ο ίδιος στο θυροειδή. [η 1] εργαστηριακή δοκιμή των παρακινητικών hormone* επιπέδων θυροειδή στο αίμα θεωρείται καλύτερη αρχική δοκιμή για hypothyroidism. Είναι σημαντικό να σημειωθεί η δήλωση από την υποκλινική επιτροπή συναίνεσης ασθενειών θυροειδή: «Δεν υπάρχει κανένα επίπεδο ορού TSH στο οποίο η κλινική δράση είναι πάντα είτε υποδειγμένη ή. Όσο υψηλότερο το TSH, τόσο εξαναγκασμός είναι η λογική για την επεξεργασία. Είναι σημαντικό να εξεταστεί το μεμονωμένο κλινικό πλαίσιο (π.χ. εγκυμοσύνη, σχεδιάγραμμα λιπιδίων, αντισώματα ATPO).

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Αναφερθείτε σε Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να είναι στη θερμοκρασία δωματίου.
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 °C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
2. Αφαιρέστε την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στο λιμένα συσκευών ανάλυσης.
3. Ορός ή πλάσμα: Το σιφώνιο 75 ορός μL ή πλάσμα στο σωλήνα απομονωτών, αναμιγνύει το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
4. Προσθέστε το αραιωμένο δείγμα με ένα σιφώνιο: Το σιφώνιο 75 μL αραίωσε το δείγμα στο δείγμα καλά. Αρχίστε το χρονόμετρο συγχρόνως.
5. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Fiatest TM πηγαίνουν Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης, τυποποιημένος τρόπος δοκιμής και γρήγορος τρόπος δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.
Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης σε 15 λεπτά αφότου χτυπά η εφαρμογή δειγμάτων τη «ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίζει τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπά τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» αμέσως. η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από την εφαρμογή δειγμάτων, χτυπήστε τη «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης μετρώντας αυτόματα κάτω από 15 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.
Η κατάλληλη hyroid-υποκινώντας χρήση δοκιμής ορμονών (TSH) από Fiatest ΠΗΓΑΊΝΕΙ Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης στον ορό το /plasma
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Τα αποτελέσματα που διαβάζονται από Fiatest TM πηγαίνουν Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης.
Το αποτέλεσμα των δοκιμών για TSH υπολογίζεται από FluroLit TM Immunoassay φθορισμού τη συσκευή ανάλυσης και επιδεικνύει το αποτέλεσμα για την οθόνη. Για τις πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών
Immunoassay φθορισμού του TM FluroLit αναλύει.
Η λειτουργώντας σειρά FluroLit TM TSH είναι 0.1-100 μIU/mL.
 
 
Αριθμός καταλόγων Όνομα στοιχείων Δείγμα Σειρά δοκιμής Μέγεθος ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ
Fi-tsh-302 Κασέτα δοκιμής TSH S/P 0.1-100μIU/mL

10T/25T

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)