Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορη ανάγνωση ευαίσθητο ακριβές Calprotectin και FOB γρήγορη κασέτα ένα δοκιμής προϊόν μίας χρήσης βημάτων για τη διάγνωση με το CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:ΚΊΝΑ
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα (tcfc-625)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:10 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Περιττώματα
Ακρίβεια: 99.% Πιστοποιητικό: ISO13485, CE
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες
Κόψτε: Δείτε το ένθετο

 
Ευαίσθητο ακριβές Calprotectin και FOB γρήγορη κασέτα ένα δοκιμής προϊόν μίας χρήσης βημάτων για τη διάγνωση με τη γρήγορη ανάγνωση

 

Εφαρμογές:

Το Calprotectin και η FOB κασέτα δοκιμής Combo γρήγορη (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του calprotectin ή/και του ανθρώπινου απόκρυφου αίματος στα περιττώματα.
 
Περιγραφή:  
 
Το Calprotectin είναι dimer kDa 24 των δεσμευτικών πρωτεϊνών S100A8 και S100A9 ασβεστίου. Οι σύνθετοι απολογισμοί μέχρι και 60% της διαλυτής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη του neutrophil cytosol. Το Calprotectin διατίθεται στην εντερική μονάδα λούμεν μέσω του σκορπίσματος λευκοκυττάρων, της ενεργού έκκρισης, της διαταραχής κυττάρων, και του θανάτου κυττάρων. 3This οδηγεί στα ανυψωμένα περιττωματικά επίπεδα calprotectin, τα οποία μπορούν να ανιχνευθούν στο σκαμνί. Τα ανυψωμένα περιττωματικά επίπεδα calprotectin επομένως δείχνουν τη μετανάστευση neutrophils στο εντερικό mucosa, το οποίο εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εντερικής ανάφλεξης. Το περιττωματικό calprotectin έχει χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει την εντερική ανάφλεξη, και μπορεί να χρησιμεύσει ως ένας δείκτης για τις εμπρηστικές ασθένειες εντέρων. Το Calprotectin είναι χρήσιμο ως δείκτη, δεδομένου ότι είναι ανθεκτικός στην ενζυματική υποβάθμιση, και μπορεί να μετρηθεί εύκολα στα περιττώματα.
Πολλές ασθένειες μπορούν να προκαλέσουν το κρυμμένο αίμα στα περιττώματα. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως περιττωματικό απόκρυφο αίμα το (FOB), ανθρώπινο απόκρυφο αίμα, ή ανθρώπινη αιμογλοβίνη. Στα πρώτα στάδια, τα γαστροεντερικά προβλήματα όπως το καρκίνος του παχέος εντέρου, τα έλκη, polyps, η κολίτιδα, diverticulitis, και οι σχισμές μπορούν να μην παρουσιάσουν οποιαδήποτε ορατά συμπτώματα, μόνο απόκρυφο αίμα. Οι παραδοσιακές guaiac-βασισμένες μέθοδοι στερούνται την ευαισθησία και την ιδιομορφία, και έχουν επίσης τους περιορισμούς διατροφής πριν από τη δοκιμή.
 
Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1.To συλλέγουν τα περιττωματικά δείγματα:
Συλλέξτε την επαρκή ποσότητα περιττωμάτων (1-2mL ή 1-2g) σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων για να λάβετε τα μέγιστα αντιγόνα (εάν παρόν). Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή. Το δείγμα συλλεχθε'ν μπορεί να αποθηκευτεί για 3 ημέρες σε 2-8℃ εάν όχι να εξεταστεί μέσα σε 6 ώρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20℃.
2.To επεξεργαστείτε τα περιττωματικά δείγματα:
• Για τα στερεά δείγματα:
Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν διαπερνά τυχαία applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού). Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.
• Για τα υγρά δείγματα:
Κρατήστε dropper κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις (περίπου 80μL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής.
3.Tighten η ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, τινάζουν έπειτα το σωλήνα συλλογής δειγμάτων για να αναμίξουν σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Αφήστε το σωλήνα μόνο για 2 λεπτά.
4.Bring η σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει το. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
5.Hold ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων όρθιος και ανοίγει την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 2 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 80μL) στο κάθε δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
6.Read οδηγεί σε 5 λεπτά μετά από να διανείμει το δείγμα. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 10 λεπτά.
Σημείωση: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε τα αποσπασματικά δείγματα που περιλαμβάνονται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 80ul του υπερκείμενου νερού, διανείμετε στο δείγμα καλά (σ) μιας νέων κασέτας και μιας έναρξης δοκιμής εκ νέου μετά από τις οδηγίες προαναφερθείσες.

 

Γρήγορη ανάγνωση ευαίσθητο ακριβές Calprotectin και FOB γρήγορη κασέτα ένα δοκιμής προϊόν μίας χρήσης βημάτων για τη διάγνωση με το CE

 

 

 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση)
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση Calprotectin ή/και της ΑΛΥΣΊΔΑΣ ΡΟΛΟΓΙΟΎ παρόντων στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Tcfc-625 Calprotectin και FOB κασέτα δοκιμής Combo γρήγορη Περιττώματα Κασέτα 10 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Άλφα - γρήγορη κασέτα δοκιμής του (AFP) εμβρυοπρωτεΐνης, γρήγορες διαγνωστικές εξαρτήσεις με τη γρήγορη ανάγνωση και το πιστοποιητικό CE

Καρκινοεμβρυϊκή αντιγόνων κασέτα ένα δοκιμής του (CEA) γρήγορη προϊόν μίας χρήσης βημάτων για τη διάγνωση με το CE

Υψηλός κατάλληλος προστατικός συγκεκριμένος αντιγόνων μετρητής στάθμης εξαρτήσεων του (PSA) ποιοτικός γρήγορος διαγνωστικός με το CE επικυρωμένο

Ιατρικές διαγνώσεων προστατικές συγκεκριμένες αντιγόνων εξαρτήσεις δοκιμής του (PSA) ποιοτικές γρήγορες για τον προστατικό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου με CE0123

Γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής ορών ολόκληρου αίματος/πλάσματος PSA για το κλινικά εργαστήριο/το σπίτι

γρήγορη ανάγνωση υψηλή ευαίσθητη ακριβής βήμα ασβέστιο-125 γρήγορο προϊόν μίας χρήσης κασετών δοκιμής για τη διάγνωση με το CE

Κατάλληλο γρήγορο CE δοκιμής δοκιμής που μαρκάρεται για το αντιγόνο 15-3 καρκινωμάτων με την υψηλή ευαισθησία