ΣΥΝΕΡΧΟΜΕΝΗ εξάρτηση Methamphetamine, γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής φαρμάκων ούρων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: DME-402
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 40 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Πιστοποιητικό: CE Κόψτε: 70 ng/ml
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

 

ΣΥΝΕΡΧΟΜΕΝΗ εξάρτηση Methamphetamine, γρήγοροι ολόκληρο αίμα/ορός/εξαρτήσεις δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής φαρμάκων πλάσματος

 

 

Εφαρμογές:

 

Η ΣΥΝΕΡΧΟΜΕΝΗ γρήγορη κασέτα δοκιμής (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι πλευρικό χρωματογραφικό immunoassay ροής για την ανίχνευση Methamphetamine ολόκληρο στο αίμα/τον ορό/το πλάσμα σε μια κομμένη συγκέντρωση 70ng/ml. Αυτή η δοκιμή θα ανιχνεύσει άλλες σχετικές ενώσεις, παρακαλώ να αναφερθεί στον αναλυτικό πίνακα ιδιομορφίας σε αυτό το ένθετο συσκευασιών.
Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα ποιοτικό, προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:  

 

Το Methamphetamine είναι ένα εθιστικό φάρμακο τονωτικών που ενεργοποιεί έντονα ορισμένα συστήματα στον εγκέφαλο. Το Methamphetamine είναι στενά συνδεδεμένο χημικά στην αμφεταμίνη, αλλά τα αποτελέσματα κεντρικών νευρικών συστημάτων Methamphetamine είναι μεγαλύτερα. Το Methamphetamine γίνεται στα παράνομα εργαστήρια και έχει μια υψηλή δυνατότητα για την κατάχρηση και την εξάρτηση. Το φάρμακο μπορεί να ληφθεί προφορικά, να εγχθεί, ή να εισπνεστεί. Οι οξείες υψηλότερες δόσεις οδηγούν στην ενισχυμένη υποκίνηση του κεντρικού νευρικού συστήματος και προκαλούν την ευφορία, την επαγρύπνηση, τη μειωμένη όρεξη, και μια αίσθηση της αυξανόμενων ενέργειας και της δύναμης. Οι καρδιαγγειακές απαντήσεις σε Methamphetamine περιλαμβάνουν την αυξανόμενη πίεση του αίματος και τις καρδιακές αρρυθμίες. Οι οξύτερες απαντήσεις παράγουν την ανησυχία, την παράνοια, τις παραισθήσεις, την ψυχωτική συμπεριφορά, και τελικά, την κατάθλιψη και την εξαγωγή. Τα αποτελέσματα Methamphetamine διαρκούν γενικά 2-4 ώρες και το φάρμακο έχει μια ημιζωή 9-24 ωρών στο σώμα. Το Methamphetamine εκκρίνεται ολόκληρο στο αίμα ή τον ορό ή το πλάσμα πρώτιστα ως αμφεταμίνη, και οξειδώνεται και τα παράγωγα. Εντούτοις, 10-20% Methamphetamine είναι εκκριμένο αμετάβλητο. Κατά συνέπεια, η παρουσία της ένωσης γονέων ολόκληρο στο αίμα ή τον ορό ή το πλάσμα δείχνει τη χρήση Methamphetamine. Το Methamphetamine είναι γενικά ανιχνεύσιμο ολόκληρο στο αίμα ή τον ορό ή το πλάσμα για 3-5 ημέρες, ανάλογα με ολόκληρο το αίμα ή τον ορό ή το πλάσμα pH level1.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
Για το δείγμα ορών ή πλάσματος:
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πλήρη πτώση του ορού ή του πλάσματος (περίπου 40μl), κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80μl) στο δείγμα καλά της κασέτας, και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.
 

ΣΥΝΕΡΧΟΜΕΝΗ εξάρτηση Methamphetamine, γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής φαρμάκων ούρων 0

 
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος:
4. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.
5. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για Venipuncture ολόκληρο Bloodspecimen:
 κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση ολόκληρου του αίματος (περίπου 40μl) στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80μl), και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:
 για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 40μl του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στην περιοχή δειγμάτων της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80μl) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
6. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.
 
 
ΣΥΝΕΡΧΟΜΕΝΗ εξάρτηση Methamphetamine, γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής φαρμάκων ούρων 1

 


ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ), και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση Methamphetamine είναι κάτω από το ανιχνεύσιμο κομμένο επίπεδο.


*NOTE: Η σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει, αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη χρωματισμένη γραμμή.


ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Αυτό το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση Methamphetamine υπερβαίνει το ανιχνεύσιμο κομμένο επίπεδο.


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852