Cryptococcus δοκιμής μολυσματικών ασθενειών γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΊΝΑ
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Icrg-402
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ολόκληρο αίμα/ορός/Plasma/CSF
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Χρώμα: μπλε Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ】
Cryptococcosis είναι μια κοσμοπολίτικη μολυσματική ασθένεια του ατόμου που αρχίζει ως αρχική μόλυνση των πνευμόνων και που μπορεί να διαδώσει στο κεντρικό νευρικό σύστημα στα ευαίσθητα θέματα. Κρυπτοκοκκική μηνιγγίτιδα το (CM), μια πρόσφατη και μορφή κρυπτοκοκκικής ασθένειας, αποτελέσματα στην ουσιαστικές νοσηρότητα και τη θνησιμότητα μεταξύ των HIV-μολυσμένων ατόμων. Η ασθένεια αντιμετωπίζεται συχνότερα στους ασθενείς με την ασθένεια, το lymphosarcoma, τη λευχαιμία και το διαβήτη Hodgkin, και σε εκείνοι που λαμβάνουν την παρατεταμένη θεραπεία με τα στεροειδή. CWho που συστήνεται (LFA) για τη διάγνωση και τη διαλογή της μόλυνσης με το κρυπτοκοκκικό αντιγόνο.

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για τον ορό, πλάσμα ή δείγμα ΚΠΣ:
Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση του ορού, του πλάσματος ή του ΚΠΣ (ul περίπου 40) στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (ul περίπου 40), και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Venipuncture:
Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 2 πτώσεις ολόκληρου του αίματος (ul περίπου 80) στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (ul περίπου 40), και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:
Για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε το ul περίπου 80 του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 1 πτώση του απομονωτή (ul περίπου 40) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.
Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί ο απομονωτής, πέρα από 6 μήνες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.

Cryptococcus δοκιμής μολυσματικών ασθενειών γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων 0

 

【ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ】

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με

συγκέντρωση του κρυπτοκοκκικού αντιγόνου παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Icrg-402 Cryptococcus γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων

WholeBlood/ορός

το /Plasma/CSF

Κασέτα 10 Τ Δείτε το ένθετο CE

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852