Χρήση εξαρτήσεων διαγνωστικής δοκιμής NT-NT-proBNP από Immunoassay φθορισμού Fiatest τη συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Fiatest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Fi-nbnp-402
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ολόκληρο αίμα το /Serum το /Plasma
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/25T Αποθήκευση: 2-30℃
Δοκιμή-σειρά: 18-35000 pg/mL Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εγχώριες εξεταστικές εξαρτήσεις

 

Μια γρήγορη δοκιμή για το measuringInfluenza NT-NT-proBNP σε ολόκληρο το αίμα το /serum το /plasma με τη χρήση Immunoassay φθορισμού Fiatest TM της συσκευής ανάλυσης. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 
 

Εφαρμογή:

 

Η κασέτα δοκιμής NT-NT-proBNP (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) προορίζεται για το τεχνητό ποσοτικό προσδιορισμό ανθρώπινου NT-NT-proBNP ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα ως ενίσχυση στη διάγνωση του μυοκαρδιακού εμφράγματος το (MI).

 

Περιγραφή:

 

Το ν-τερματικό του natriuretic πεπτιδίου εγκεφάλου prohormone (NT-NT-proBNP) είναι μια ν-τελική ανενεργός πρωτεΐνη αμινοξέος 76 που διασπιέται από το proBNP για να απελευθερώσει το natriuretic πεπτίδιο εγκεφάλου. Και BNP και τα επίπεδα NT-NT-proBNP στο αίμα χρησιμοποιούνται για τη διαλογή, διάγνωση της οξείας συμφορητικής συγκοπής καρδιάς το (CHF) και μπορούν να είναι χρήσιμα να καθιερώσουν την πρόγνωση στη συγκοπή καρδιάς, δεδομένου ότι και οι δύο δείκτες είναι χαρακτηριστικά υψηλότεροι στους ασθενείς με τη χειρότερη έκβαση. [1] οι συγκεντρώσεις πλάσματος και BNP και NT-NT-proBNP επίσης χαρακτηριστικά αυξάνονται στους ασθενείς με την ασυμπτωματική ή συμπτωματική αριστερή κοιλιακή δυσλειτουργία και συνδέονται με την ασθένεια στεφανιαίων αρτηριών και τη μυοκαρδιακή ισχαιμία. [2] [3] [4] Η NT-υπέρ κασέτα δοκιμής BNP (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι μια απλή δοκιμή που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ντυμένων αντίσωμα μορίων αντι-NT και συλλαμβάνει τα αντιδραστήρια για να ανιχνεύσει ποσοτικά NT-υπέρ BNP ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα. Το κατώτατο επίπεδο ανίχνευσης είναι 0,3 ng/mL.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Αναφερθείτε Immunoassay φθορισμού Fiatest TM στο εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να διευθυνθεί στη θερμοκρασία δωματίου.
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
2. Πάρτε έξω την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στη υποδοχή κάρτας ταυτότητας συσκευών ανάλυσης.
3. Εισάγετε στο σιφώνιο ολόκληρο το αίμα 50μL/τον ορό/το πλάσμα στο σωλήνα απομονωτών αναμίξτε το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
4. Προσθέστε το αραιωμένο δείγμα με ένα σιφώνιο: Εισάγετε στο σιφώνιο αραιωμένο το 85μL δείγμα στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής. Αρχίστε το χρονόμετρο συγχρόνως.
5. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Immunoassay φθορισμού Fiatest TM τη συσκευή ανάλυσης, τον τυποποιημένο τρόπο δοκιμής και το γρήγορο τρόπο δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Immunoassay φθορισμού Fiatest TM της συσκευής ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.
Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Μετά από 15 λεπτά της προσθήκης του δείγματος, παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης, χτυπήστε τη «ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» αμέσως. Η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από να προσθέσει το δείγμα, χτυπήστε τη «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης αυτόματα αντίστροφη μέτρηση 15 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.
 
Χρήση εξαρτήσεων διαγνωστικής δοκιμής NT-NT-proBNP από Immunoassay φθορισμού Fiatest τη συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma 0
 
 
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αποτελέσματα που διαβάζονται από FluroLitTM Fluorescence Immunoassay τη συσκευή ανάλυσης.
Το αποτέλεσμα των δοκιμών για NT-NT-proBNP υπολογίζεται από FluroLitTM Fluorescence Immunoassay τη συσκευή ανάλυσης και επιδεικνύει το αποτέλεσμα για την οθόνη. Για τις πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Immunoassay φθορισμού Fiatest TM αναλύει.
Η σειρά γραμμικότητας της δοκιμής FluroLitTM NT-NT-proBNP είναι 0.3-22ng/ml.
 

 

Αριθμός καταλόγων Όνομα στοιχείων Δείγμα Σειρά δοκιμής Μέγεθος ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ
Fi-nbnp-402 Κασέτα δοκιμής NT-NT-proBNP WB/S/P 18-35000 pg/mL 10T/25T
 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852