Εφαρμογή: Η γρίπη μια γρήγορη δοκιμή είναι μια τεχνητή διαγνωστική δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του τύπου γρίπης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Iin-R502
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Χρώμα: Λευκό Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

Κατάλληλη ακρίβεια και εύκολο προϊόν μόλυνσης γρίπης A+B αναγνωστών δοκιμής χρήσης γρήγορο ιατρικό

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής γρίπης A+B (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση της γρίπης Α και των αντιγόνων Β στη nasopharyngeal πατσαβούρα, η πατσαβούρα λαιμού ή ρινικός απορροφά τα δείγματα. Προορίζεται να βοηθήσει στη γρήγορη διαφορική διάγνωση της γρίπης Α και των προερχόμενων από ιό μολύνσεων Β.

 

Περιγραφή:

 

Η γρίπη (συνήθως γνωστή ως flu) είναι μια ιδιαίτερα μεταδοτική, οξεία προερχόμενη από ιό μόλυνση της αναπνευστικής οδού. Είναι μια μεταδοτική ασθένεια που μεταδίδεται εύκολα μέσω του βηξίματος και το φτέρνισμα των με αεροζόλ σταγονίδιων που περιέχουν τα ζωντανά ξεσπάσματα γρίπης virus.1 εμφανίζεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της πτώσης και των χειμωνιάτικων μηνών. Οι ιοί τύπων Α είναι χαρακτηριστικά πιό επικρατόντες από τους ιούς τύπων Β και συνδέονται με τις περισσότερες σοβαρές επιδημίες γρίπης, ενώ οι μολύνσεις τύπων Β είναι συνήθως ηπιότερες.
Ο χρυσός κανόνας της εργαστηριακής διάγνωσης είναι κυτταροκαλλιέργεια 14 ημερών με μια από ποικίλες γραμμές κυττάρων που μπορούν να υποστηρίξουν την αύξηση της κυτταροκαλλιέργειας γρίπης virus.2 έχουν περιορίσει την κλινική χρησιμότητα, όπως τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται πάρα πολύ αργά στην κλινική σειρά μαθημάτων για την αποτελεσματική υπομονετική επέμβαση. Η αντίστροφη αλυσωτή αντίδραση πολυμεράσεων Transcriptase (rt-pcr) είναι μια νεώτερη μέθοδος που είναι γενικά πιό ευαίσθητη από τον πολιτισμό με τα βελτιωμένα ποσοστά ανίχνευσης πέρα από τον πολιτισμό 2-23%.3 εντούτοις, το rt-pcr είναι ακριβό, σύνθετο και πρέπει να εκτελεσθεί στα εξειδικευμένα εργαστήρια.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής γρίπης A+B (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) ποιοτικά ανιχνεύει την παρουσία αντιγόνου γρίπης Α ή/και γρίπης Β στη nasopharyngeal πατσαβούρα ή την πατσαβούρα λαιμού ή ρινικός απορροφήστε τα δείγματα, που παρέχουν τα αποτελέσματα μέσα σε 15 λεπτά. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα αντισώματα συγκεκριμένα για τη γρίπη Α και τη γρίπη Β για να ανιχνεύσει επιλεκτικά το αντιγόνο γρίπης Α και γρίπης Β στη nasopharyngeal πατσαβούρα, η πατσαβούρα λαιμού ή ρινικός απορροφά τα δείγματα.
 
Πώς να χρησιμοποιήσει;
 
Επιτρέψτε στην κασέτα δοκιμής, δείγμα, απομονωτής εξαγωγής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2.Remove η κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και το χρησιμοποιεί το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
3.Place ο σωλήνας εξαγωγής στον τερματικό σταθμό. Κρατήστε την άνω πλευρά μπουκαλιών αντιδραστηρίων εξαγωγής - κάτω από κάθετα. Συμπιέστε το μπουκάλι και αφήστε τη λύση να μειωθεί στο σωλήνα εξαγωγής ελεύθερα χωρίς να αγγίξει την άκρη του σωλήνα. Προσθέστε 10 πτώσεις της λύσης (περ. 400uL) στο σωλήνα εξαγωγής. Δείτε την απεικόνιση 1.
4. Τοποθετήστε το δείγμα πατσαβουρών στο σωλήνα εξαγωγής. Περιστραφείτε την πατσαβούρα για περίπου 10 δευτερόλεπτα πιέζοντας το κεφάλι ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα για να απελευθερώσει το αντιγόνο στην πατσαβούρα. Δείτε την απεικόνιση 2.
5.Remove η πατσαβούρα συμπιέζοντας το κεφάλι πατσαβουρών ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα εξαγωγής καθώς το αφαιρείτε για να αποβάλετε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό από την πατσαβούρα. Απορρίψτε την πατσαβούρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο διάθεσης αποβλήτων biohazard σας. Δείτε την απεικόνιση 3.
6. Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Δείτε την απεικόνιση 4.
7. Προσθέστε 3 πτώσεις της λύσης (approx.120uL) στο δείγμα καλά και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο.
8. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί με τον αναγνώστη AllTest™ LF σε 15 λεπτά.
9.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
10. Για την εγκατάσταση αναγνωστών Alltest™ LF, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών Alltest™ LF. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών Alltest™ LF πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.
Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί ο απομονωτής πέρα από 30 ημέρες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.
Εφαρμογή:    Η γρίπη μια γρήγορη δοκιμή είναι μια τεχνητή διαγνωστική δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του τύπου γρίπης 0
 
 
 
 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

Αποτελέσματα που διαβάζονται από AllTest TM LF τον αναγνώστη.


Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για τη γρίπη Α ή/και τη γρίπη Β καθορίζεται από τον αναγνώστη Alltest TM LF.


Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει ή PDF.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852