Δοκιμή θυροειδή TSH/ανθρώπινη κασέτα δοκιμής ορμονών θυροειδή TSH παρακινητική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Ish-402
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: AllTest κασέτα: ολόκληρο αίμα, πλάσμα
μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/Kit Κόψτε: 5 μIU/ml
Χρώμα: Μπλε πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του ανθρώπινου CE ορμονών θυροειδή παρακινητικού (TSH) επικυρωμένου

 

 

Εφαρμογές:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής TSH (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση της παρακινητικής ορμόνης θυροειδή (TSH) ολόκληρο στο αίμα, τον ορό, ή το πλάσμα στην ενίσχυση στη διαλογή ένας περιπατητικός ενήλικος πληθυσμός για αρχικό hypothyroidism από τους ιατρικούς επαγγελματίες. Αυτή η δοκιμή προορίζεται να ανιχνεύσει TSH στις συγκεντρώσεις > 5μlU/ml. Δεν είναι υποδειγμένο για τη διαλογή χρήσης meonates για hypothyroidism.

 

 

Περιγραφή:

 

Η παρακινητική ορμόνη θυροειδή (TSH), ή η θυρεοτροπίνη, είναι ο αρχικός ρυθμιστής της λειτουργικής κατάστασης του θυροειδούς αδένα. Η παραγωγή και η απελευθέρωσή της υποκινούνται από την υποθαλαμική ορμόνη θυρεοτροπίνη-απελευθέρωσης (TSH) και ελέγχονται από τα επίπεδα των ορμονών θυροειδή (thyroxine και triodothyronine) στο βλεννογόνο αδένα και ενδεχομένως τον υποθάλαμο. Τα επίπεδα ορών TSH βελτιώνονται σε περιπτώσεις αρχικό hypothyroidism. Η διάγνωση hypothyroidism γίνεται με την εύρεση μιας χαμηλής συνολικής ή ελεύθερης αξίας T4 και επιβεβαιώνεται από ένα βελτιωμένο επίπεδο TSH. Ήπιο αρχικό hypothyroidism μπορεί να είναι δυσκολότερο να εντοπιστεί με ακριβώς να μετρήσει το επίπεδο του συνολικού και ελεύθερου T4, επειδή η συνολική και ελεύθερη αξία T4 μπορεί μερικές φορές να είναι μέσα στην κανονική σειρά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι δοκιμές TSH είναι χρήσιμες για τη διάγνωση δεδομένου ότι τα επίπεδα του TSH βελτιώνονται. Hyperthyroidism, τα επίπεδα του T3 και T4 βελτιώνονται και το επίπεδο TSH μειώνεται.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί η δήλωση από την υποκλινική επιτροπή συναίνεσης ασθενειών θυροειδή: «Δεν υπάρχει κανένα επίπεδο ορού TSH στο οποίο η κλινική δράση είναι πάντα είτε υποδειγμένη ή. Όσο υψηλότερο το TSH, τόσο εξαναγκασμός είναι η λογική για την επεξεργασία. Είναι σημαντικό να εξεταστεί το μεμονωμένο κλινικό πλαίσιο (π.χ. εγκυμοσύνη, σχεδιάγραμμα λιπιδίων, αντισώματα ATPO),» 1

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής TSH (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι μια απλή δοκιμή που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μονοκλονικών αντισωμάτων για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα του TSH ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

  1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.
  2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.

Για το δείγμα ορών ή πλάσματος:

Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Venipuncture:

Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:

 

 

 
   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ). Ένα θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι το επίπεδο TSH είναι επάνω από το κομμένο επίπεδο του 5mlU/L.

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση TSH παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Ένα αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι το επίπεδο TSH είναι κάτω από το κομμένο επίπεδο του 5mlU/L.

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

Ένας διαδικαστικός έλεγχος συμπεριλαμβάνεται στη δοκιμή. Μια χρωματισμένη γραμμή που εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) είναι ο εσωτερικός διαδικαστικός έλεγχος. Επιβεβαιώνει τον ικανοποιητικό όγκο δειγμάτων και τη σωστή διαδικαστική τεχνική. Τα πρότυπα ελέγχου δεν παρέχονται αυτήν την εξάρτηση εντούτοις, συνιστάται οι θετικοί και αρνητικοί έλεγχοι να εξετάζονται ως ορθή εργαστηριακή πρακτική να επιβεβαιώσει η διαδικασία δοκιμής και να ελέγξει η κατάλληλη απόδοση δοκιμής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852