Γρήγορη χρήση δοκιμής εμμηνόπαυσης ανάγνωσης από Immunoassay φθορισμού Fiatest τη συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Fiatest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Fi-fsh-402
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ολόκληρο αίμα το /Serum το /Plasma
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/25T Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 1~100 mIU/mL Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εγχώριες εξεταστικές εξαρτήσεις

Μια γρήγορη δοκιμή για τη μέτρηση της εμμηνόπαυσης σε ολόκληρο το αίμα το /serum το /plasma με τη χρήση Immunoassay φθορισμού Fiatest TM της συσκευής ανάλυσης. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 
 

Εφαρμογή και περιγραφή:

 

Η εμμηνόπαυση είναι η μόνιμη διακοπή της εμμηνόρροιας αλλά συνήθως δεν εντοπίζεται επιστημονικά έως ότου έχει σταματήσει ένα πλήρες έτος μετά από τις εμμηνορροϊκές περιόδους μιας γυναίκας. Η περίοδος που καταλήγουν στην εμμηνόπαυση, και οι 12 μήνες που, είναι γνωστοί ως perimenopause. Πολλές γυναίκες δοκιμάζουν τα συμπτώματα κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά συμπεριλαμβανομένων των καυτών λάμψεων, των ανώμαλων εμμηνορροϊκών κύκλων, των αναταραχών ύπνου, της κολπικής ξηρότητας, της απώλειας τρίχας, της ανησυχίας και της ταλάντευσης διάθεσης, της βραχυπρόθεσμων απώλειας μνήμης και της κούρασης. Η αρχή του perimenopause προκαλείται από τις αλλαγές στα επίπεδα ορμονών στο θηλυκό σώμα που ρυθμίζουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Δεδομένου ότι το σώμα παράγει όλο και λιγότερο το οιστρογόνο, αυξάνει την παραγωγή FSH του, η οποία ρυθμίζει κανονικά την ανάπτυξη ενός θηλυκού eggs.1-3. Επομένως, η δοκιμή για FSH μπορεί να βοηθήσει να καθορίσει εάν μια γυναίκα είναι στο στάδιο perimenopause. Εάν μια γυναίκα ξέρει είναι perimenopausal, μπορεί να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να κρατήσει το σώμα της υγιές και να αποφύγει τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με την εμμηνόπαυση, που περιλαμβάνουν την οστεοπόρωση, την αυξανόμενη πίεση του αίματος και τη χοληστερόλη, και τον αυξανόμενο κίνδυνο καρδιάς disease.4, 5
Η κασέτα δοκιμής FSH είναι μια γρήγορη δοκιμή που ανιχνεύει ποσοτικά το επίπεδο FSH στο δείγμα του /Serum/Plasma ολόκληρου αίματος. Η δοκιμή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό αντισωμάτων συμπεριλαμβανομένου ενός μονοκλονικού αντισώματος αντι-FSH για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα του FSH. Το κατώτατο επίπεδο ανίχνευσης είναι 10mIU/mL.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Αναφερθείτε Immunoassay φθορισμού Fiatest TM στο εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να διευθυνθεί στη θερμοκρασία δωματίου.
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
2. Πάρτε έξω την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στη υποδοχή κάρτας ταυτότητας συσκευών ανάλυσης.
3. Συμπιέστε ολόκληρο το αίμα το /Serum/Plasma 75μL στο σωλήνα απομονωτών από το σιφώνιο αναμίξτε το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
4. Προσθέστε το αραιωμένο δείγμα με ένα σιφώνιο: Εισάγετε στο σιφώνιο αραιωμένο το 75μL δείγμα στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής. Αρχίστε το χρονόμετρο συγχρόνως.
5. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Immunoassay φθορισμού Fiatest TM τη συσκευή ανάλυσης, τον τυποποιημένο τρόπο δοκιμής και το γρήγορο τρόπο δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Immunoassay φθορισμού Fiatest TM της συσκευής ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.
Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Μετά από 15 λεπτά της προσθήκης του δείγματος, παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης, χτυπήστε τη «ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» αμέσως.
Η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από να προσθέσει το δείγμα, χτυπήστε τη «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης αυτόματα αντίστροφη μέτρηση 15 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.
 
Γρήγορη χρήση δοκιμής εμμηνόπαυσης ανάγνωσης από Immunoassay φθορισμού Fiatest τη συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma 0
Αριθμός καταλόγων Όνομα στοιχείων Δείγμα Σειρά δοκιμής Μέγεθος ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ
Fi-fsh-402 Κασέτα δοκιμής FSH WB/S/P 1~100 mIU/mL 10T/25T

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852