Ιός των αδένων και γρήγορο σημάδι CE κασετών δοκιμής RSV Combo (Nasopharyngeal πατσαβούρα)

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: IARC-525
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Χρώμα: μπλε Πιστοποιητικό: CE
Χρόνος ραφιών: 24 μήνες Δείγματος: διαθέσιμος
Αποθήκευση: 2-30°C Σχήμα: Κασέτα
Υψηλό φως:

διαγνωστικές δοκιμές για τη μόλυνση

,

διαγνωστικές δοκιμές μολυσματικών ασθενειών

Εφαρμογή:

 

Το ιός των αδένων και η γρήγορη κασέτα δοκιμής RSV Combo είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του ιού των αδένων, αναπνευστικά Syncytial αντιγόνα ιών στα Nasopharyngeal δείγματα πατσαβουρών. Προορίζεται να βοηθήσει στη γρήγορη διαφορική διάγνωση του αναπνευστικού ιού των αδένων, syncytial προερχόμενες από ιό μολύνσεις ιών.

 

Περιγραφή: 

 
Αν και υπάρχουν ποικίλοι ιοί που μπορούν να προκαλέσουν τις μολύνσεις στη χαμηλότερη αναπνευστική οδό στα παιδιά και τους ενηλίκους, τη γρίπη Α & το Β, ο αναπνευστικός syncytial ιός το (RSV), η γρίπη για 1, 2 και 3 και το ιός των αδένων είναι συχνά οι πιό κοινοί. Τα συμπτώματα της αναπνευστικής ασθένειας που προκαλούνται από το ιό των αδένων περιλαμβάνουν από το κοινό κρύο στην πνευμονία, «καπούλι ζώου», και βρογχίτιδα. Υπάρχει serotype 47 του ιού των αδένων, που προκαλεί τη διαφορετική ασθένεια από την επιπεφυκίτιδα, τη βρογχίτιδα, την πνευμονία, τη διάρροια και άλλα συμπτώματα. Μεταξύ τους, serotypes 8, 14, 16, και 17 έχουν αποδειχθεί για να προκαλέσουν την επιπεφυκίτιδα, ενώ serotypes 7, 14, 21 προκαλούν τα αναπνευστικά συμπτώματα.
Τα αντισώματα που χρησιμοποιούνται στην τρέχουσα εξάρτηση δοκιμής έχουν ένα ευρύ φάσμα της ικανότητας αμέσου αντιδράσεως ενάντια σε πολλά serotypes του ιού των αδένων, συμπεριλαμβανομένων serotypes 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 14, 16, 17, 19 και 37,1 ο αναπνευστικός Syncytial ιός το (RSV), που προκαλεί τη μόλυνση των πνευμόνων και των μεταβάσεων αναπνοής, είναι μια σημαντική αιτία της αναπνευστικής ασθένειας στα μικρά παιδιά. Στους ενηλίκους, μπορεί μόνο να παραγάγει τα συμπτώματα ενός κοινού κρύου, όπως μια βουλομένη ή runny μύτη, ένας επώδυνος λαιμός, ένας ήπιος πονοκέφαλος, ένας βήχας, ένας πυρετός, και ένα γενικό συναίσθημα της ύπαρξης Ιλλινόις.
Αλλά στα πρόωρα μωρά και τα παιδιά με τις ασθένειες που έχουν επιπτώσεις στους πνεύμονες, την καρδιά, ή το ανοσοποιητικό σύστημα, οι μολύνσεις RSV μπορούν να οδηγήσουν σε άλλες σοβαρότερες ασθένειες. 2 RSV είναι ιδιαίτερα μεταδοτικό και μπορεί να διαδοθεί μέσω των σταγονίδιων που περιέχουν τον ιό όταν βήχει κάποιος ή φτερνίζεται. Μπορεί επίσης να ζήσει στις επιφάνειες (όπως countertops ή doorknobs) και σε ετοιμότητα και τον ιματισμό, έτσι μπορεί να διαδοθεί εύκολα όταν αγγίζει ένα πρόσωπο κάτι μολυσμένο. RSV μπορεί να διαδώσει γρήγορα μέσω των σχολείων και των κέντρων φροντίδας των παιδιών. Τα μωρά το παίρνουν συχνά όταν φέρνουν τα παλαιότερα παιδιά το σπίτι ιών από το σχολείο και το περνούν σε τα. Σχεδόν όλα τα παιδιά είναι μολυσμένα με RSV τουλάχιστον μιά φορά ώσπου να είναι 2-3 χρονών. 3 οι μολύνσεις RSV εμφανίζονται συχνά στις επιδημίες που τελευταίος από τα τέλη της πτώσης μέσω της πρώιμης άνοιξης. Η αναπνευστική ασθένεια που προκαλείται από RSV — όπως το bronchiolitis ή η πνευμονία — συνήθως διαρκεί για μια εβδομάδα, αλλά μερικές περιπτώσεις μπορούν να διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες.
Το ιός των αδένων και η γρήγορη κασέτα δοκιμής RSV Combo (Nasopharyngeal πατσαβούρα) ποιοτικά ανιχνεύουν την παρουσία ιού των αδένων, αναπνευστικά Syncytial αντιγόνα ιών στα Nasopharyngeal δείγματα πατσαβουρών, που παρέχουν τα αποτελέσματα μέσα σε 15 λεπτά. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα αντισώματα συγκεκριμένα για το ιό των αδένων, αναπνευστικός Syncytial ιός για να ανιχνεύσει επιλεκτικά το ιό των αδένων, αναπνευστικά Syncytial αντιγόνα ιών στα Nasopharyngeal δείγματα πατσαβουρών.

Πώς να χρησιμοποιήσει;
Επιτρέψτε στη δοκιμή, δείγμα, απομονωτής εξαγωγής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Τοποθετήστε το σωλήνα εξαγωγής στον τερματικό σταθμό. Κρατήστε την άνω πλευρά μπουκαλιών αντιδραστηρίων εξαγωγής - κάτω από κάθετα. Συμπιέστε το μπουκάλι και αφήστε τη λύση να μειωθεί στο σωλήνα εξαγωγής ελεύθερα χωρίς να αγγίξει την άκρη του σωλήνα. Προσθέστε 10 πτώσεις της λύσης (περ. 400μL) στο σωλήνα εξαγωγής. Δείτε την απεικόνιση 1.
3. Τοποθετήστε το δείγμα πατσαβουρών στο σωλήνα εξαγωγής. Περιστραφείτε την πατσαβούρα για περίπου 10 δευτερόλεπτα πιέζοντας το κεφάλι ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα για να απελευθερώσει το αντιγόνο στην πατσαβούρα. Δείτε την απεικόνιση 2.
4. Αφαιρέστε την πατσαβούρα συμπιέζοντας το κεφάλι πατσαβουρών ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα εξαγωγής καθώς το αφαιρείτε για να αποβάλετε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό από την πατσαβούρα. Απορρίψτε την πατσαβούρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο διάθεσης αποβλήτων biohazard σας. Δείτε την απεικόνιση 3.
5. Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Δείτε την απεικόνιση 4.
6. Προσθέστε τρεις πτώσεις της λύσης (approx.120μL) σε κάθε δείγμα καλά και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.
 
Ιός των αδένων και γρήγορο σημάδι CE κασετών δοκιμής RSV Combo (Nasopharyngeal πατσαβούρα) 0
 
Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
IARC-525 Γρήγορη κασέτα δοκιμής Combo Adenovirus&RSV Nasopharyngeal πατσαβούρα Κασέτα 10T Δείτε το ένθετο CE

 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852