Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής ορών/πλάσματος HAV IgM ένα βήμα με την υψηλή ιδιομορφία

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:ΚΊΝΑ
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Iha-302

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ορός/πλάσμα
Ακρίβεια: 99.2% Πιστοποιητικό: ISO13485, CE
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του ιού ηπατίτιδας Α στον ορό ή το πλάσμα. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HAV IgM είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του αντισώματος IgM στην ηπατίτιδα ένας ιός το (HAV) στον ορό ή το πλάσμα.

 

Περιγραφή:

 

HAV είναι ένας θετικός ιός RNA, ένα μοναδικό μέλος των picornavirdae. Η μετάδοσή της εξαρτάται πρώτιστα από την τμηματική μετάδοση από το πρόσωπο στο πρόσωπο από την περιττωματικός-προφορική διαδρομή. Αν και η ηπατίτιδα Α δεν είναι συνήθως α σεξουαλικά - διαβιβασθείσα ασθένεια, το ποσοστό μόλυνσης είναι υψηλό μεταξύ των αρσενικών ομοφυλοφίλων, ως αποτέλεσμα της προφορικός-πρωκτικής επαφής.
Η παρουσία του συγκεκριμένου αντι-HAV IgM στα δείγματα αίματος προτείνει την οξεία ή πρόσφατη μόλυνση 4-6 HAV. Το αντίσωμα IgM αυξάνεται γρήγορα στον τίτλο για μία περίοδο της μετα μόλυνσης εβδομάδων 4-6, και έπειτα τις πτώσεις στα μη εντοπίσιμα επίπεδα μέσα σε 3 έως 6 μήνες στους περισσότερους ασθενείς.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HAV IgM πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει αντι-HAV IgM σε λιγότερο από 20 λεπτά από το ανεκπαίδευτο ή ελάχιστα ειδικευμένο προσωπικό, χωρίς δυσκίνητο εργαστηριακό εξοπλισμό.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Διάλυση δειγμάτων
Micropipette χρήσης για να προσθέσει το δείγμα 50mL στο σωλήνα διαλύσεων δειγμάτων. Βιδώστε το καπάκι στενά και το τινάξτε για 10 δευτερόλεπτα για να εξασφαλίσετε ότι η λύση θα μπορούσε να αναμιχθεί καλά. Χρησιμοποιήστε το αραιωμένο δείγμα ως δείγμα για τη δοκιμή. Δείτε την οδηγία κατωτέρω.

 

2. Εξεταστικές διαδικασίες
Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
Κρατήστε dropper κάθετα, επισύρετε την προσοχή το αραιωμένο δείγμα από το μπουκάλι διαλύσεων δειγμάτων μέχρι τη γραμμή αφθονίας που χαρακτηρίζεται dropper όπως φαίνεται στην απεικόνιση κατωτέρω (approx.5 μL), μεταφέρετε το αραιωμένο δείγμα στην περιοχή δειγμάτων (σ) που έχει χαρακτηριστεί στην κασέτα δοκιμής. Ή micropipette χρήσης για να προσθέσει 5  Λ αραίωσε το δείγμα στην περιοχή δειγμάτων (σ) που έχει χαρακτηριστεί.
Προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (περ. 80 μL) στον απομονωτή που χαρακτηρίζεται καλά (β) στην κασέτα δοκιμής, αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 20 λεπτά, μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 30 λεπτά.

Γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής ορών/πλάσματος HAV IgM ένα βήμα με την υψηλή ιδιομορφία

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση HAV IgM παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Iha-302 Γρήγορη κασέτα δοκιμής HAV IgM S / Π Κασέτα 25 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)