Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAg (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα)

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:IHBsg-402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Εφαρμογή:


Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAg είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου επιφάνειας ηπατίτιδας Β ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα.
 

Περιγραφή:

 

Η προερχόμενη από ιό ηπατίτιδα είναι μια συστημική ασθένεια που περιλαμβάνει πρώτιστα το συκώτι. Οι περισσότερες περιπτώσεις της οξείας προερχόμενης από ιό ηπατίτιδας προκαλούνται από τον ιό ηπατίτιδας Α, τον ιό το (HBV) ηπατίτιδας Β ή τον ιό ηπατίτιδας Γ. Το σύνθετο αντιγόνο που βρίσκεται στην επιφάνεια HBV καλείται HBsAg. Οι προηγούμενοι προσδιορισμοί περιέλαβαν το αντιγόνο της Αυστραλίας ή Au. Η παρουσία HBsAg ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα είναι μια ένδειξη μιας ενεργού μόλυνσης ηπατίτιδας Β, είτε οξείας είτε χρόνιας. Σε μια χαρακτηριστική μόλυνση ηπατίτιδας Β, HBsAg θα ανιχνευθεί 2 έως 4 εβδομάδες προτού το επίπεδο ALT να γίνει ανώμαλες και 3 έως 5 εβδομάδες προτού να αναπτυχθούν τα συμπτώματα ή ο ίκτερος. Το HBsAg έχει τέσσερις κύριες υποκατηγορίες: adw, ayw, ADR και ayr. Λόγω της αντιγονικής ετερογένειας του καθοριστικού παράγοντα, υπάρχουν 10 σημαντικά serotypes του ιού ηπατίτιδας Β.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAg είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία HBsAg ολόκληρο στο αίμα, το δείγμα ορών ή πλάσματος. Η δοκιμή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μονοκλονικών και polyclonal αντισωμάτων για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα HBsAg ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για το δείγμα ορών ή πλάσματος:
· Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πτώσεις του ορού ή του πλάσματος (περίπου 75 μl) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Venipuncture:
· Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πτώσεις ολόκληρου του αίματος (περίπου 75 μl) στην περιοχή δειγμάτων, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μl), και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:
· Για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 75 μl του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στην περιοχή δειγμάτων της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μ μιλ.) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 15 ~30 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 30 λεπτά.
Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί ο απομονωτής, πέρα από 30 ημέρες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.
 

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAg (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα)

 

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
IHBsg-402 Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAg WB/S/P Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο Μη-CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)