Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Το Fiatest ΠΗΓΑΙΝΕΙ καρδιακό Troponin Ι (cTnI) χρήση δοκιμής από Immunoassay φθορισμού τη συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Fiatest Go
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Fi-cti-402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:10T/25T
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ολόκληρο αίμα το /Serum το /Plasma
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/25T Αποθήκευση: 2-30℃
Περιοχής δοκιμής: 0.1-40 ng/mL Πιστοποιητικό: CE

 

 

Μια γρήγορη δοκιμή για τη μέτρηση καρδιακού Troponin Ι (cTnI) σε ολόκληρο το αίμα το /serum το /plasma με τη χρήση Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 
 

Εφαρμογή και περιγραφή:

 

Καρδιακό Troponin Ι (cTnI) είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στον καρδιακό μυ με ένα μοριακό βάρος του kDa 22,5 [1]. Troponin Ι είναι μέρος μιας σύνθετης συμπερίληψης τριών υπομονάδων από Troponin Τ και Troponin Γ. Μαζί με tropomyosin, αυτό δομικές σύνθετες μορφές το κύριο συστατικό που ρυθμίζει την ευαίσθητη ATPase ασβεστίου δραστηριότητα του ακτινομυοσίνης striated σε σκελετικό και cardiacmuscle [2]. Αφότου εμφανίζεται η καρδιακή ζημία, Troponin Ι απελευθερώνεται στο αίμα 4-6 ώρες μετά από την αρχή του πόνου. Το σχέδιο απελευθέρωσης του cTnI είναι παρόμοιο με το CK-ΜΒ, αλλά ενώ τα επίπεδα CK-ΜΒ επιστρέφουν σε κανονικό μετά από 72 ώρες, Troponin Ι παραμένει ανυψωμένο για 6-10 ημέρες, επιτρέποντας κατά συνέπεια ένα μακρύτερο παράθυρο της ανίχνευσης για τον καρδιακό τραυματισμό. Η υψηλή ιδιομορφία των μετρήσεων cTnI για τον προσδιορισμό της μυοκαρδιακής ζημίας έχει καταδειχθεί στους όρους όπως η perioperative περίοδος, μετά από τα τρεξίματα μαραθωνίου, και η αμβλιά απελευθέρωση θωρακικού τραύματος [3] .cTnI έχει τεκμηριωθεί επίσης στους καρδιακούς όρους εκτός από το οξύ μυοκαρδιακό έμφραγμα το (AMI) όπως η ασταθής στηθάγχη, η συμφορητική συγκοπή καρδιάς, και η ισχαιμική ζημία λόγω της χειρουργικής επέμβασης παράκαμψης στεφανιαίων αρτηριών [4]. Λόγω της υψηλών ιδιομορφίας και της ευαισθησίας του στο μυοκαρδιακό ιστό, Troponin Ι έχει γίνει πρόσφατα προτιμημένη biomarker για το μυοκαρδιακό έμφραγμα.

 

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Αναφερθείτε σε Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να διευθυνθεί στη θερμοκρασία δωματίου.
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 °C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
2. Πάρτε έξω την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στο λιμένα συσκευών ανάλυσης.
3. Ορός/πλάσμα: Η μεταφορά 75 ορός μL/πλάσμα στο σωλήνα απομονωτών, αναμιγνύει το δείγμα και τον απομονωτή καλά. Ολόκληρο αίμα: Μεταφορά 75 ολόκληρο αίμα μL στο σωλήνα απομονωτών με το σιφώνιο αναμίξτε το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
4. Προσθέστε το αραιωμένο δείγμα με ένα σιφώνιο: Το σιφώνιο 85 μL αραίωσε το δείγμα στο δείγμα καλά. Αρχίστε το χρονόμετρο συγχρόνως.
5. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Fiatest TM πηγαίνουν Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης, τυποποιημένος τρόπος δοκιμής και γρήγορος τρόπος δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.
Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης σε 15 λεπτά μετά από την εφαρμογή δειγμάτων και χτυπήστε τη «νέα δοκιμή», η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από την εφαρμογή δειγμάτων, χτυπήστε τη «νέα δοκιμή» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης θα μετρήσει αυτόματα κάτω από 15 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.
Καρδιακό Troponin Ι κασέτα δοκιμής (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι μια απλή δοκιμή που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό αντι -αντι-cTnI ντυμένων αντίσωμα μορίων και συλλαμβάνει το αντιδραστήριο για να ανιχνεύσει cTnI ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα.
 
Το Fiatest ΠΗΓΑΙΝΕΙ καρδιακό Troponin Ι (cTnI) χρήση δοκιμής από Immunoassay φθορισμού τη συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Τα αποτελέσματα που διαβάζονται από Fiatest TM πηγαίνουν Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης.
Το αποτέλεσμα των δοκιμών για HbA1c υπολογίζεται από Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης και επιδεικνύει το αποτέλεσμα για την οθόνη. Για τις πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού αναλύει.
Η σειρά γραμμικότητας Fiatest TM πηγαίνει δοκιμή HbA1c είναι της 0.1-40 ng/mL.
 
 
Αριθμός καταλόγων Όνομα στοιχείων Δείγμα Σειρά δοκιμής Μέγεθος ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ
Fi-cti-402 cTnI κασέτα δοκιμής WB/S/P 0.1-40 ng/mL 10T/25T
 

ετικέτα:
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)