Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Ελονοσία P.f. /Σ. V. Γρήγορη κασέτα δοκιμής, γρήγορη δοκιμή διαγνώσεων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Impv-402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:20cassette/box Σ. V ελονοσίας P.f. Κασέτα 3
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δείγμα: ολόκληρο αίμα Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Ακριβής, ακριβής και υψηλή ευαισθησία
Σχήμα: κασέτα Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24months
COem: Διαθέσιμος Ακρίβεια: 99.2%

 
Ελονοσία P.f. /Σ. V. Γρήγορη κασέτα δοκιμής, γρήγορη δοκιμή διαγνώσεων

 

Εφαρμογές:

Η ελονοσία P.f. /P.v. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής (ολόκληρο αίμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση δύο ειδών falciparum plasmodium κυκλοφορίας (falciparum Σελ. (P.f.) και Σελ. vivax (Σ. V.))  σε ολόκληρο το αίμα.
 
Περιγραφή:

 

 

Η ελονοσία προκαλείται από έναν protozoan που εισβάλλει στην ανθρώπινη κόκκινη ελονοσία αίματος cells.1 είναι μια από τις παγκόσμιες πιό επικρατούσες ασθένειες. Σύμφωνα με το cWho, η παγκόσμια επικράτηση της ασθένειας υπολογίζεται για να είναι 300-500 εκατομμύριο περιπτώσεις και πάνω από 1 εκατομμύριο θάνατοι κάθε χρόνο. Τα περισσότερα από αυτά τα θύματα είναι νήπια, μικρά παιδιά. Κατά τη διάρκεια των μισών από τις ζωές παγκόσμιων πληθυσμών στις malarious περιοχές. Η μικροσκοπική ανάλυση των κατάλληλα λεκιασμένων παχιών και λεπτών κηλίδων αίματος είναι η τυποποιημένη διαγνωστική τεχνική για τις μολύνσεις ελονοσίας για ένα περισσότερο από century.2
Η τεχνική είναι ικανή της ακριβούς και αξιόπιστης διάγνωσης όταν εκτελείται από ειδικευμένα microscopists που χρησιμοποιούν τα καθορισμένα πρωτόκολλα. Η ικανότητα microscopist και της χρήσης των αποδεδειγμένων και καθορισμένων διαδικασιών, παρουσιάζει συχνά τα μέγιστα εμπόδια πλήρως να επιτύχει την πιθανή ακρίβεια της μικροσκοπικής διάγνωσης. Αν και υπάρχει ένα λογιστικό φορτίο που συνδέεται με την εκτέλεση μιας χρόνος-εντατικής, εργασία-εντατικής, και εξοπλισμός-εντατικής διαδικασίας όπως η διαγνωστική μικροσκόπηση, είναι η κατάρτιση που απαιτείται για να καθιερώσει και να στηρίξει την ικανή απόδοση της μικροσκόπησης που θέτει τη μέγιστη δυσκολία στην υιοθέτηση αυτής της διαγνωστικής τεχνολογίας. Η ελονοσία P.f. /P.v. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής (ολόκληρο αίμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία falciparum Σελ. - συγκεκριμένα hrp-ΙΙ και Σελ. vivax (Σ. V.). Η δοκιμή χρησιμοποιεί τη χρυσή κλίση κολλοειδών για να ανιχνεύσει επιλεκτικά p.f-Συγκεκριμένο και το Σελ. vivax (Σ. V.) - συγκεκριμένο ολόκληρο αίμα antigensin.
 
 
 
Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

 
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος:
· Χρησιμοποιήστε ένα σιφώνιο: Για να μεταφέρετε 5 μl ολόκληρου του αίματος στο δείγμα καλά, προσθέστε έπειτα 3 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 180 μl).
· Χρησιμοποιήστε dropper δειγμάτων διάθεσης: Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα μέχρι τη γραμμή αφθονίας όπως φαίνεται στην απεικόνιση κατωτέρω (περίπου 5 μl). Μεταφέρετε το δείγμα στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 3 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 180 μl), και αρχίστε το χρονόμετρο.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

 
Ελονοσία P.f. /Σ. V. Γρήγορη κασέτα δοκιμής, γρήγορη δοκιμή διαγνώσεων
 
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
 (Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ή τρεις ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Σελ. falciparum ή μικτή μόλυνση ελονοσίας: μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου, μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών Σ. V και μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών P.f. Σελ. μόλυνση falciparum: μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου, και μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή .line P.f.
Μόλυνση ειδών Plasmodium μη-Falciparum: μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου και μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών Σ. V.
*NOTE: Η ένταση χρώματος των γραμμών δοκιμής P.f ή Σ. V μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση των αντιγόνων, δηλαδή, hrp-ΙΙ ή παρόν Σελ. vivaxLDH στο δείγμα.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μόνο μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου.
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα συσκευή δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Impv-402 Κασέτα δοκιμής ελονοσίας P.f. /P.v.Rapid WB Κασέτα 25 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)