Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Υψηλές προκαταρκτικές γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής ελονοσίας για την ανίχνευση σπερματικού επιπέδου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Fiatest Go
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Fi-hba-402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:10T/25T
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Ακρίβεια: 99.2%
Περιοχής δοκιμής: 4-14.5% Πιστοποιητικό: CE
Δείγμα: Ολόκληρο αίμα το /Serum το /Plasma Αποθήκευση: 2-30°C

Μια γρήγορη δοκιμή για τη μέτρηση HbA1c σε ολόκληρο το αίμα το /serum το /plasma με τη χρήση Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

Εφαρμογή:

 

Η κασέτα δοκιμής HbA1c (ολόκληρο αίμα το /serum το /plasma) είναι βασισμένη immunoassay φθορισμού για την ποσοτική ανίχνευση HbA1c σε ολόκληρο το αίμα. Το μέτρο HbA1c συστήνεται ως δείκτης του μακροπρόθεσμου μεταβολικού ελέγχου στα πρόσωπα με το διαβήτη mellitus. Αυτή η δοκιμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενίσχυση στη διάγνωση του διαβήτη και ως ενίσχυση στον προσδιορισμό των ασθενών που μπορούν να είναι σε κίνδυνο για την ανάπτυξη του διαβήτη.

 

Περιγραφή:

 

Το ανθρώπινο ερυθροκύτταρο είναι ελεύθερα διαπερατό στη γλυκόζη. Μέσα σε κάθε ερυθροκύτταρο μια αργή, συνεχής, non-enzymatic διαδικασία μεταξύ της αιμογλοβίνης Α και οι διάφορες ζάχαρες πραγματοποιούνται. Το προϊόν που διαμορφώνεται είναι γνωστό όπως αιμογλοβίνη, ή glycohemoglobin.
Το χρόνιο ανυψωμένο επίπεδο ζάχαρης αίματος προσώπων με το διαβήτη mellitus θα προκαλέσει με τον καιρό τη ζημία στα μικρά σκάφη του σώματος. Αυτή η ζημία αναπτύσσεται αργά κατά τη διάρκεια των ετών και είναι γνωστή για να προκαλεί τις πρόσφατες περιπλοκές. Ο καλός μεταβολικός έλεγχος, δηλ. χαμηλώνοντας τη συγκέντρωση HbA1c, έχει αποδείξει να καθυστερήσει την αρχή και να επιβραδύνει την πρόοδο των περιπλοκών diabeteslate. Συνάγεται το συμπέρασμα ότι οι μετρήσεις HbA1c μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εντοπίσουν το διαβήτη mellitus. Όταν σε συμφωνία με τους εθνικούς κανονισμούς, η δοκιμή FluroLitTM HbA1c μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενίσχυση στη διάγνωση
διαβήτης και ως ενίσχυση στον προσδιορισμό των ασθενών που μπορούν να είναι σε κίνδυνο για να αναπτυχθούν diabete.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Αναφερθείτε σε Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να διευθυνθεί στη θερμοκρασία δωματίου.
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
2. Πάρτε έξω την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στο λιμένα συσκευών ανάλυσης.
3. Ολόκληρο αίμα: Μεταφορά 10 ολόκληρο αίμα μL στο σωλήνα απομονωτών με το σιφώνιο αναμίξτε το δείγμα και τον απομονωτή λεπτομερώς.
4. Προσθέστε το αραιωμένο δείγμα με ένα σιφώνιο: Εισάγετε στο σιφώνιο αραιωμένο το 75μL δείγμα στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής. Αρχίστε το χρονόμετρο συγχρόνως.
5. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Fiatest TM πηγαίνουν Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης, τυποποιημένος τρόπος δοκιμής και γρήγορος τρόπος δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.
Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης σε 10 λεπτά μετά από την εφαρμογή δειγμάτων και χτυπήστε «τη δοκιμή», η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από την εφαρμογή δειγμάτων, χτυπήστε τη «νέα δοκιμή» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης μετρώντας αυτόματα κάτω από 10 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.
 
Υψηλές προκαταρκτικές γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής ελονοσίας για την ανίχνευση σπερματικού επιπέδου
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Αποτελέσματα που διαβάζονται από FluroLitTM Fluorescence Immunoassay τη συσκευή ανάλυσης.
Το αποτέλεσμα των δοκιμών για HbA1c υπολογίζεται από FluroLitTM Fluorescence Immunoassay τη συσκευή ανάλυσης και επιδεικνύει το αποτέλεσμα για την οθόνη. Για τις πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού αναλύει.
Η σειρά γραμμικότητας της δοκιμής FluroLitTM HbA1c είναι 4~ 14,5%.
Σειρά αναφοράς: 4.0~6.0%.
 
Αριθμός καταλόγων Όνομα στοιχείων Δείγμα Σειρά δοκιμής Μέγεθος ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ
Fi-hba-402 HbA1c κασέτα δοκιμής WB/S/P 4-14.5% 10T/25T
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)