Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Υψηλή κολπική πατσαβούρα λουρίδων δοκιμής ευαισθησίας pH γρήγορη καμία διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως για την εγχώρια χρήση

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:ALLTEST
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Επιτροπή (ivph-504H)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:40T/Kit
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δείγμα: Κολπική απαλλαγή Χαρακτηριστικό γνώρισμα: υψηλή ευαισθησία, ιδιομορφία, και καμία διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως
Σχήμα: Πάνελ Αποθήκευση: 2-30℃
OEM: διαθέσιμος Ακρίβεια: 99.2%
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit

 

Υψηλή ακριβής/ακριβής κολπική επιτροπή δοκιμής pH γρήγορη (κολπική πατσαβούρα)

 

Εφαρμογή:

 

Η κολπική επιτροπή δοκιμής pH γρήγορη (κολπική πατσαβούρα) είναι μια γρήγορη ξηρά χημική μέθοδος για την ποιοτική ανίχνευση του pH στα θηλυκά κολπικά δείγματα πατσαβουρών στην ενίσχυση στη διάγνωση του βακτηριακού vaginosis.


Περιγραφή: 

Μια όξινη κολπική αξία pH 3,8 έως 4,5 είναι μια βασική προϋπόθεση για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος του σώματος τον κόλπο. Αυτό το σύστημα μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει την αποίκιση από τα παθογόνα μικρόβια και το περιστατικό των κολπικών μολύνσεων.

Υπό την επήρεια τα βακτηρίδια lacto, το γλυκογόνο που απελευθερώνεται οξύ από το ανώτερο κολπικό επιθήλιο υποβιβάζουν για να διαμορφώσουν τη γλυκόζη ζάχαρης και έπειτα το γαλακτικό. Αυτό οδηγεί σε ένα όξινο περιβάλλον που διαμορφώνει στον κόλπο, με μια αξία pH που είναι συνήθως 3,8 έως 4,5. Αυτό το όξινο κολπικό περιβάλλον διαμορφώνει την αποτελεσματική προστασία ενάντια στις μολύνσεις, επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των βακτηριδίων που προκαλούν την ασθένεια δεν μπορεί να αναπτυχτεί υπό τέτοιους όρους.

Μερικές κολπικές μολύνσεις που είναι γνωστές για να συνδέονται με την ανώμαλη κολπική οξύτητα δεν έχουν καμία non-prescription επεξεργασία, και πρέπει να αντιμετωπιστούν από έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης. Μερικές περιπτώσεις της ανώμαλης απαλλαγής με την ανώμαλη οξύτητα μπορούν να προκληθούν από έναν συνδυασμό μολύνσεων.

Οι κολπικές μολύνσεις μπορούν να είναι πολύ επικίνδυνες για τις εγκύους γυναίκες και επικίνδυνες για τη μητέρα και το έμβρυό της, κατά συνέπεια τα συμπτώματα και τα αποτελέσματα πρέπει πάντα να συζητηθούν με έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, τα αντιδραστήρια, το δείγμα πατσαβουρών, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πριν από τη δοκιμή.
1 αφαιρέστε την επιτροπή δοκιμής από τη σακούλα σφραγίδων και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Το καλύτερο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως κατόπιν
άνοιγμα της σακούλας φύλλων αλουμινίου.
2 τοποθετήστε την επιτροπή δοκιμής σε ένα καθαρό και γραφείο ισορροπίας ή την πάρτε από το πράσινο φως σας.
3 εφαρμόστε το κεφάλι της πατσαβούρας επάνω στην περιοχή pH της επιτροπής δοκιμής για τουλάχιστον 5 φορές, κάνει την αρκετά σίγουρη έκκριση εφαρμόζεται στην περιοχή pH της επιτροπής δοκιμής.
4 διαβάστε. το αποτέλεσμα αμέσως ενώ η ζώνη μέτρησης είναι ακόμα υγρή. Συγκρίνετε το χρώμα στη ζώνη μέτρησης pH με την κλίμακα χρώματος στη σακούλα φύλλων αλουμινίου και σημειώστε την αξία στην κλίμακα χρώματος που είναι πιό στενή στο χρώμα στη μονάδα δοκιμών. Μετά από την αξιολόγηση, ξεφορτωθείτε τη χρησιμοποιημένες επιτροπή και την πατσαβούρα.

 

Σκουπίστε στην περιοχή δοκιμής για 5 φορές

 

Υψηλή κολπική πατσαβούρα λουρίδων δοκιμής ευαισθησίας pH γρήγορη καμία διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως για την εγχώρια χρήση

 

 

 

 

 

 

 


 

 


ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
 
Κατάστημα όπως συσκευάζεται στη θερμοκρασία δωματίου ή κατεψυγμένος (2-30°C). Η δοκιμή είναι σταθερή μέσω της ημερομηνίας λήξης που τυπώνεται στη σφραγισμένη σακούλα. Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση. ΜΗΝ ΠΑΓΩΣΤΕ. Μην χρησιμοποιήστε πέρα από την ημερομηνία λήξης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)