Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Μικροϋπολογιστής - ποιοτική ανίχνευση Microalbuminuria μετρητών στάθμης δοκιμής λευκωματίνης γρήγορη

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Μετρητής στάθμης (omal-101)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:50T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: μετρητής στάθμης Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 50T/Kit Κόψτε: 20ug/mL
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

 

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του CE μικροϋπολογιστής-λευκωματίνης επικυρωμένου

 

 

Εφαρμογές: 

 

Ο γρήγορος μετρητής στάθμης δοκιμής μικροϋπολογιστής-λευκωματίνης (ούρα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση της μικροϋπολογιστής-λευκωματίνης στα ανθρώπινα ούρα.

 

 

Περιγραφή: 

 

Η επίμονη εμφάνιση της λευκωματίνης μικρών ποσών στα ούρα (microalbuminuria) μπορεί να είναι ο πρώτος δείκτης μιας νεφρικής δυσλειτουργίας. Για τους διαβητικούς ασθενείς, τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να είναι ο πρώτος δείκτης διαβητικό nephropathy. Χωρίς θεραπεία, το ποσό απελευθερωμένης λευκωματίνης θα αυξηθεί (macroalbuminuria) και η νεφρική ανεπάρκεια θα εμφανιστεί. Σε περιπτώσεις τύπου - ο διαβήτης 2, η έγκαιρη διάγνωση και η θεραπεία διαβητικό nephropathy είναι ιδιαίτερα σημαντικοί.  Εκτός από την ύπαρξη η πιό πρόωρη εκδήλωση nephropathy, η λευκωματουρία είναι επίσης ένας δείκτης ενός αυξανόμενου κινδύνου για τις καρδιαγγειακές παθήσεις στο διαβήτη τύπος-2. Στους κανονικούς φυσιολογικούς όρους, η λευκωματίνη μικρών ποσών διυλίζεται glomerularly και απορροφείται εκ νέου tubularly. Η αποβολή 20 μg/mL στη λευκωματίνη 200 μg/mL στα ούρα χαρακτηρίζεται ως microalbuminuria. Εκτός από τη νεφρική δυσλειτουργία, μια παροδική λευκωματουρία επίσης να προκληθεί από τη φυσική κατάρτιση, τη μόλυνση του ουρικού κομματιού, την υπέρταση, την καρδιακές ανεπάρκεια και τη χειρουργική επέμβαση.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

  1. Αφαιρέστε το μετρητή στάθμης δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και τον χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
  2. Κρατήστε το μετρητή στάθμης μέχρι το τέλος, όπου η σύντμηση του καταλοίπου είναι τυπωμένη. Για να αποφύγετε τη μόλυνση, μην αγγίξτε τη μεμβράνη του μετρητή στάθμης.
  3. Κρατώντας το μετρητή στάθμης κάθετα, βυθίστε την άκρη του μετρητή στάθμης δοκιμής στο δείγμα ούρων για τουλάχιστον 10-15 δευτερόλεπτα. Μην βυθίστε μετά από τη μέγιστη γραμμή (MAX) στο μετρητή στάθμης δοκιμής. Δεδομένου ότι η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, το χρώμα θα μεταναστεύσει πέρα από τη μεμβράνη. 
  4. Μετά από το υγρό το μέτωπο έχει φθάσει στο ανώτερο όριο, αφαιρεί το μετρητή στάθμης από το δείγμα και τον τοποθετεί στο α μη - απορροφητική επίπεδη επιφάνεια. Αρχίστε το χρονόμετρο και περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή (σ) να εμφανιστείτε. 
  5. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.Μικροϋπολογιστής - ποιοτική ανίχνευση Microalbuminuria μετρητών στάθμης δοκιμής λευκωματίνης γρήγορη

 

 

 
   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή (T).This γραμμών δοκιμής δείχνει ότι η συγκέντρωση λευκωματίνης του δείγματος είναι κάτω από κομμένο (20ug/ml) της δοκιμής.

 

ΘΕΤΙΚΟ: Μόνο μια γραμμή εμφανίζεται. Μόνο μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ), καμία γραμμή χρώματος δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Η απουσία μιας γραμμής αποτελέσματος της δοκιμής δείχνει μια έννοια θετικού αποτελέσματος ότι η συγκέντρωση λευκωματίνης του δείγματος είναι ανυψωμένη (≥20ug/ml).

 

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε τη διαγνωστική δοκιμή αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)