Κίνα    κατασκευαστής

                   Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

                                                      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Στεροειδής εξεταστική εξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών εξαρτήσεων για την ποιοτική ανίχνευση Zolpidem

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, FDA 510K
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:50T/Kit, 40T/kit, 25T/kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Μετρητής στάθμης, κασέτα, επιτροπή Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 50T/Kit, 40T/kit, 25T/kit Κόψτε: 50 ng/mL
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

 

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση Zolpidem στα ανθρώπινα ούρα. Για το επαγγελματικό CE επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές: 

 

Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής ZOL είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ανίχνευση Zolpidem στα ανθρώπινα ούρα στην κομμένη συγκέντρωση 50ng/ml. Παρακαλώ αναφερθείτε στον αναλυτικό πίνακα ιδιομορφίας σε αυτό το ένθετο συσκευασιών για τις λεπτομέρειες στην ικανότητα αμέσου αντιδράσεως.

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα ποιοτικό, προκαταρκτικό, αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

 

Περιγραφή: 

 

Το Zolpidem (εμπορικά σήματα Ambien, χρώμιο Ambien, Intermezzo, Stilnox, Stilnoct, Sublinox, Hypnogen, Zonadin, Sanval και Zolsana) είναι ένα φάρμακο συνταγών που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία της αϋπνίας και κάποιου εγκεφάλου disorders.1 που είναι ένα σύντομης διάρκειας nonbenzodiazepine υπνωτικό του imidazopyridine class.1

Αυτός ενδυναμώνει GABA, ένας ανασταλτικός νευροδιαβιβαστής, με τη δέσμευση στους δέκτες GABA στην ίδια θέση με benzodiazepines.2 που λειτουργεί γρήγορα, συνήθως μέσα σε 15 λεπτά, και έχει μια σύντομη ημιζωή δύο έως τριών ωρών.

Το Zolpidem μπορεί να ανιχνευθεί στο αίμα ή το πλάσμα για να επιβεβαιώσει μια διάγνωση της δηλητηρίασης στους νοσηλεμμένους ασθενείς, να παρέχει τα στοιχεία σε μια εξασθενισμένη οδηγώντας σύλληψη, ή για να βοηθήσει σε μια medico-legal έρευνα θανάτου. Οι συγκεντρώσεις Zolpidem αίματος ή πλάσματος είναι συνήθως σε μια σειρά 30-300 μg/l στα πρόσωπα που λαμβάνουν το φάρμακο θεραπευτικά, 100-700 μg/l σε εκείνοι που συλλαμβάνονται για την εξασθενισμένη οδήγηση, και 1000-7000 μg/l στα θύματα της οξείας υπερβολικής δόσης. Οι αναλυτικές τεχνικές, γενικά, περιλαμβάνουν το αέριο ή υγρό chromatography.3,4,5

Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής ZOL είναι μια γρήγορη διαγνωστική εξέταση ούρων που μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τη χρήση ενός οργάνου. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα μονοκλονικά αντισώματα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα Zolpidem στα ούρα. Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής ZOL παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν φθάνει Zolpidem στα ούρα σε 50ng/ml.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30ºC) πριν από τη δοκιμή.

  1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την επιτροπή δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
  2. Αφαιρέστε την ΚΑΠ.
  3. Με το βέλος που δείχνει προς το δείγμα ούρων, βυθίστε την επιτροπή δοκιμής κάθετα στο δείγμα ούρων για τουλάχιστον 10 έως 15 δευτερόλεπτα. Βυθίστε τη λουρίδα τουλάχιστον στο επίπεδο των κυματιστών γραμμών, αλλά όχι επάνω από το βέλος στην επιτροπή δοκιμής.
Στεροειδής εξεταστική εξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών εξαρτήσεων για την ποιοτική ανίχνευση Zolpidem

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια γραμμή χρώματος πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ), και μια άλλη προφανής γραμμή χρώματος πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση Zolpidem είναι κάτω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο διακοπών.

 

*NOTE:  Η σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει, αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή χρώματος.

 

ΘΕΤΙΚΟ: Μια γραμμή χρώματος εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση Zolpidem είναι επάνω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο διακοπών.

 

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα επιτροπή δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την επιτροπή δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

Ένας διαδικαστικός έλεγχος συμπεριλαμβάνεται στη δοκιμή. Μια γραμμή χρώματος που εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) θεωρείται εσωτερικός διαδικαστικός έλεγχος. Επιβεβαιώνει τον ικανοποιητικό όγκο δειγμάτων και τη σωστή διαδικαστική τεχνική.

Τα πρότυπα ελέγχου δεν παρέχονται αυτήν την επιτροπή δοκιμής εντούτοις συνιστάται οι θετικοί και αρνητικοί έλεγχοι να εξετάζονται ως ορθές πρακτικές εργαστηριακής δοκιμής να επιβεβαιώσει η διαδικασία δοκιμής και να ελέγξει η κατάλληλη απόδοση δοκιμής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)