Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Gelatinase-συνδεμένη Neutrophil κασέτα ένα δοκιμής lipocalin (NGAL) γρήγορη γρήγορη δοκιμή βημάτων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:40T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Αίμα/ορός/πλάσμα Whloe
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit κατάστασης: CE
Χρώμα: κόκκινο Αποθήκευση: 2-30℃

 

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του CE μεθυλφαινιδάτης (Ritalin) επικυρωμένου

 

 

Εφαρμογές: 

 

NGAL είναι μια μικρή μοριακή πρωτεΐνη που εκφράζονται neutrophils και τα epithelial κύτταρα μερικών ιστών και όργανα συμπεριλαμβανομένων νεφρικά tubules. Η έκφραση NGAL στο νεφρό αυξάνεται σημαντικά λόγω των διαφορετικών λόγων του νεφρικού τραυματισμού και απελευθερώνεται στο αίμα. Τα επίπεδα NGAL μπορούν να αυξηθούν μέσα σε 2 ώρες από τον τραυματισμό, έτσι η ανίχνευση NGAL στο αίμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει τους ασθενείς με τον πρόωρο νεφρικό τραυματισμό.

 

 

Περιγραφή:    

 

Σαν biomarker του πρόωρου νεφρικού τραυματισμού λειτουργίας, NGAL είναι όχι μόνο παρόν neutrophils, αλλά και εμφανίζεται στα συγκεκριμένα epithelial κύτταρα, όπως κατά τη διάρκεια του ισχαιμικού και τοξικού νεφρικού τραυματισμού. NGAL στα σωληνοειδή epithelial κύτταρα αυξάνεται σημαντικά, και μέσα στις πρώτες δύο ώρες, επίπεδα αίματος
NGAL αυξάνεται σημαντικά, έτσι NGAL μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση του πρόωρου οξύ νεφρικού τραυματισμού.
Τα υψηλά επίπεδα NGAL εμφανίζονται συνήθως στην ακόλουθη κατάσταση: οι καρδιαγγειακοί ασθενείς χειρουργικών επεμβάσεων, κατά το τέλος άρρωστοι άνθρωποι, το purulent αίμα ή ο hemorrhagic κλονισμός, νεφρική μεταμόσχευση, η αντίδραση των ενδοφλέβιων πρακτόρων αντίθεσης ακτίνας X και απεικονίζουν τη νεφρική τοξικότητα της θεραπείας, περισσότερο από 50% των ασθενών θα εμφανιστεί ένας ορισμένος βαθμός οξείας νεφρικής αποτυχίας. Συνήθως τα προχωρημένα στάδια μιας σημαντικής ασθένειας οδηγούν σε μια σημαντική αύξηση στη θνησιμότητα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ο φρέσκος ορός, το πλάσμα, ολόκληρο το αίμα και τα δείγματα ούρων δεν χρειάζονται να προεπεξεργαστούν. Τα δείγματα που παγώνουν ή που αποθηκεύονται σε 2~8℃ πρέπει να ισορροπηθούν στη θερμοκρασία δωματίου πρίν εξετάζουν.
2. Διάλυση δειγμάτων:
Για το δείγμα ορών/πλάσματος:
Κρατήστε dropper (5μL) κάθετα, σύρετε το δείγμα ορών/πλάσματος και προσθέστε 1 πλήρη πτώση του ορού ή του πλάσματος (περίπου 10 μL) στον πλαστικό σωλήνα με τον απομονωτή, τους ταλαντευτείτε και αναμίξτε λεπτομερώς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σιφώνιο για να μεταφέρετε το δείγμα.
Για το δείγμα αίματος whloe:
Χρησιμοποιήστε ένα σιφώνιο: Για να μεταφέρει 2 μL ολόκληρου του αίματος στον πλαστικό σωλήνα με τον απομονωτή, να τους ταλαντευτούν και να αναμίξουν λεπτομερώς.
Για το δείγμα ούρων:
Χρησιμοποιήστε ένα σιφώνιο: Για να μεταφέρει 2μL των ούρων στον πλαστικό σωλήνα με τον απομονωτή, να τους ταλαντευτεί και να αναμίξουν λεπτομερώς.
3. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
4.Testing διαδικασία: Κρατήστε ένα άλλο dropper κάθετα και μεταφέρετε 4 πτώσεις του αραιωμένου δείγματος (περίπου 100 μL) και τις προσθέστε στο δείγμα καλά (σ) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
5. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά με τη σύγκριση της έντασης γραμμών Τ με την παρεχόμενη κάρτα χρώματος. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 15 λεπτά.

Gelatinase-συνδεμένη Neutrophil κασέτα ένα δοκιμής lipocalin (NGAL) γρήγορη γρήγορη δοκιμή βημάτων

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση και συγκρίνετε την ένταση γραμμών Τ με «την κάρτα χρώματος NGAL»

Gelatinase-συνδεμένη Neutrophil κασέτα ένα δοκιμής lipocalin (NGAL) γρήγορη γρήγορη δοκιμή βημάτων

 

Κανονικός: Δύο χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται, μια γραμμή πρέπει να είναι πάντα στην περιοχή ελέγχου (γ) και να λιποθυμήσει χρωματισμένη γραμμή ή καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Η ένταση γραμμών στην περιοχή (τ) είναι ελαφρύτερη από τη γραμμή 150 ng/mL που απεικονίζεται στην κάρτα χρώματος.


Ανώμαλες, πιθανές νεφρό-σχετικές ασθένειες: Δύο χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Κάποιος είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και άλλη πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ). Η ένταση γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) είναι σκοτεινότερη από τη γραμμή the150 ng/mL που απεικονίζεται στην κάρτα χρώματος που παρέχεται την εξάρτηση και τον αναπτήρα τη γραμμή 400 ng/mL που απεικονίζεται από στην κάρτα χρώματος που παρέχεται την εξάρτηση.


Οξεία νεφρική αποτυχία: Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Κάποιος είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και άλλη πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ). Η ένταση γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) είναι ίση με ή σκοτεινότερη από τη γραμμή 400 ng/mL που απεικονίζεται στην κάρτα χρώματος που παρέχεται την εξάρτηση.
Σημείωση: Πάντα συγκρίνετε την ένταση γραμμών Τ με «την κάρτα χρώματος NGAL» και ερμηνεύστε τα αποτελέσματα αναλόγως.


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)