Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

AllTest ημι - ποσοτική επιτροπή δοκιμής προσδιορισμού κολπική pH γρήγορη ivph-504

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Πάνελ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:40T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Πάνελ Δείγμα: Κολπική απαλλαγή
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

 

 

AllTest ημι - ποσοτική επιτροπή δοκιμής προσδιορισμού κολπική pH γρήγορη ivph-504

 

 

 

Εφαρμογές: 

 

Η κολπική επιτροπή δοκιμής pH γρήγορη (κολπική πατσαβούρα) είναι μια γρήγορη ξηρά χημική μέθοδος για την ποιοτική ανίχνευση του pH στα θηλυκά κολπικά δείγματα πατσαβουρών στην ενίσχυση στη διάγνωση του βακτηριακού vaginosis

 

 

Περιγραφή: 

     

Οι κολπικές μολύνσεις είναι αρκετά κοινές και συχνά ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα μεταξύ των γυναικών όλων των ηλικιακών ομάδων. Μια ένδειξη της ανώμαλης οξύτητας της κολπικής απαλλαγής μπορεί να βοηθήσει να αξιολογήσει εάν τα κολπικά συμπτώματα είναι πιθανά που προκαλούνται από μια μόλυνση που μπορεί να απαιτήσει τη συνέχεια με έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης.

Μια όξινη κολπική αξία pH 3,8 έως 4,5 είναι μια βασική προϋπόθεση για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος του σώματος τον κόλπο. Αυτό το σύστημα μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει την αποίκιση από τα παθογόνα μικρόβια και το περιστατικό των κολπικών μολύνσεων.

Υπό την επήρεια τα βακτηρίδια lacto, το γλυκογόνο που απελευθερώνεται οξύ από το ανώτερο κολπικό επιθήλιο υποβιβάζουν για να διαμορφώσουν τη γλυκόζη ζάχαρης και έπειτα το γαλακτικό. Αυτό οδηγεί σε ένα όξινο περιβάλλον που διαμορφώνει στον κόλπο, με μια αξία pH που είναι συνήθως 3,8 έως 4,5. Αυτό το όξινο κολπικό περιβάλλον διαμορφώνει την αποτελεσματική προστασία ενάντια στις μολύνσεις, επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των βακτηριδίων που προκαλούν την ασθένεια δεν μπορεί να αναπτυχτεί υπό τέτοιους όρους.

Μερικές κολπικές μολύνσεις που είναι γνωστές για να συνδέονται με την ανώμαλη κολπική οξύτητα δεν έχουν καμία non-prescription επεξεργασία, και πρέπει να αντιμετωπιστούν από έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης. Μερικές περιπτώσεις της ανώμαλης απαλλαγής με την ανώμαλη οξύτητα μπορούν να προκληθούν από έναν συνδυασμό μολύνσεων.

Οι κολπικές μολύνσεις μπορούν να είναι πολύ επικίνδυνες για τις εγκύους γυναίκες και επικίνδυνες για τη μητέρα και το έμβρυό της, κατά συνέπεια τα συμπτώματα και τα αποτελέσματα πρέπει πάντα να συζητηθούν με έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, τα αντιδραστήρια, το δείγμα πατσαβουρών, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πριν από τη δοκιμή.

1 αφαιρέστε την επιτροπή δοκιμής από τη σακούλα σφραγίδων και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Το καλύτερο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.

2 τοποθετήστε την επιτροπή δοκιμής σε ένα καθαρό και γραφείο ισορροπίας ή την πάρτε από το πράσινο φως σας.

3 εφαρμόστε το κεφάλι της πατσαβούρας επάνω στην περιοχή pH της επιτροπής δοκιμής για τουλάχιστον 5 φορές, κάνει την αρκετά σίγουρη έκκριση εφαρμόζεται στην περιοχή pH της επιτροπής δοκιμής.

4 διαβάστε. το αποτέλεσμα αμέσως ενώ η ζώνη μέτρησης είναι ακόμα υγρή. Συγκρίνετε το χρώμα στη ζώνη μέτρησης pH με την κλίμακα χρώματος στη σακούλα φύλλων αλουμινίου και σημειώστε την αξία στην κλίμακα χρώματος που είναι πιό στενή στο χρώμα στη μονάδα δοκιμών. Μετά από την αξιολόγηση, ξεφορτωθείτε τη χρησιμοποιημένες επιτροπή και την πατσαβούρα.AllTest ημι - ποσοτική επιτροπή δοκιμής προσδιορισμού κολπική pH γρήγορη ivph-504

 

 

 
   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: Τα κολπικά επίπεδα pH στη σειρά 3.8-4.4 είναι μέσα στην κανονική σειρά. Το χρώμα του δείκτη είναι κιτρινωπό.

ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΕΙΡΑ: Τα κολπικά επίπεδα pH άνω των 4,4 είναι έξω από την κανονική/υγιή σειρά. Το χρώμα του δείκτη είναι σκοτεινότερο και γίνεται μια καφετής-πράσινος-μπλε σκιά

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)