502 Bad Gateway


nginx
Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAb (ορός/πλάσμα)
Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAb (ορός/πλάσμα)

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:κασέτα (irg-302/irg-402)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:40T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: ορός, πλάσμα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Εφαρμογές:

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAb (ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του αντισώματος στο αντιγόνο επιφάνειας ηπατίτιδας Β μέσα ή το πλάσμα.

 

Περιγραφή:

Η προερχόμενη από ιό ηπατίτιδα είναι μια συστημική ασθένεια που περιλαμβάνει πρώτιστα το συκώτι. Οι περισσότερες περιπτώσεις της οξείας προερχόμενης από ιό ηπατίτιδας προκαλούνται από τον ιό ηπατίτιδας Α, τον ιό το (HBV) ηπατίτιδας Β ή τον ιό ηπατίτιδας Γ. Το σύνθετο αντιγόνο που βρίσκεται στην επιφάνεια HBV καλείται HBsAg. Η παρουσία HBsAg στον ορό ή το πλάσμα είναι μια ένδειξη μιας ενεργού μόλυνσης ηπατίτιδας Β, είτε οξείας είτε χρόνιας. Το αντίσωμα σε HBsAg, HBsAb, μπορεί να μην γίνει ανιχνεύσιμο για 3-6 μήνες μετά από την οξεία μόλυνση. Συνδέεται με το ψήφισμα της ασθένειας. Αυτό το αντίσωμα αναγνωρίζεται ως δείκτης της ασυλίας σε HBV. Κατά συνέπεια, ο εμβολιασμός ενάντια σε HBV εισήχθη για να ελέγξει τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα που συνδέθηκαν με τον ιό. Ως τμήμα του προγράμματος του (W.H.O) Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για τον έλεγχο της ηπατίτιδας Β, πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα νέοι - τα γεννημένα νήπια, λαμβάνουν τον εμβολιασμό. Ο τίτλος κατώτατου επιπέδου HBsAb είναι 10 mIU/mL για την προστατευτική ασυλία σε HBV. Δυστυχώς, περίπου 5-15% των υγιών με ανοσολογική ανεπάρκεια ατόμων είτε δεν εκθέτει μια αντίδραση αντισωμάτων στον υπάρχοντα ανασυνδυαζόμενο εμβολιασμό είτε δεν αποκρίνεται κακώς. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAb (ορός/πλάσμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία HBsAb στο δείγμα ορών ή πλάσματος. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα διπλό σύστημα σάντουιτς αντιγόνων για να ανιχνεύσει τόσο χαμηλό όσο 10mIU/ml HBsAb στον ορό ή το πλάσμα.

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
Επιτρέψτε στην κασέτα δοκιμής, τον ορό ή το δείγμα πλάσματος, ή/και τους ελέγχους για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 ℃) πριν από τη δοκιμή.
1.Remove η κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και το χρησιμοποιεί το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πτώσεις του ορού ή του πλάσματος (περίπου 75 μl) στο δείγμα καλά της συσκευής δοκιμής και αρχίστε το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε γιατί η χρωματισμένη γραμμή πρόκειται να εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά.
Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAb (ορός/πλάσμα)

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)


ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).


*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση HBsAb παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
IHBsb-302 Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAb S / Π Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο Μη-CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx