Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής AllTest για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgG και IgM στην ερυθρά

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: ορός, πλάσμα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgG και IgM στην ερυθρά στο ανθρώπινο CE ορών ή πλάσματος επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές:

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ερυθράς IgG/IgM είναι πλευρικό χρωματογραφικό immunoassay ροής για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgG και IgM στην ερυθρά στον ανθρώπινο ορό ή του πλάσματος στην ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης ερυθράς.

 

 

Περιγραφή:

Ο ιός ερυθράς είναι μέλος της οικογένειας Togaviridae, βρήκε κυρίως στους ανθρώπινους πληθυσμούς. Γενικά η ερυθρά θεωρείται ήπια ασθένεια εφηβείας. Εντούτοις μια μητρική μόλυνση θα μπορούσε να μεταδοθεί μέσω του πλακούντα στο έμβρυο, προκαλώντας τη σύμφυτη ερυθρά. Η αρχική μόλυνση ερυθράς που συμβάλλεται κατά τη διάρκεια της πρόωρης εγκυμοσύνης, μπορεί να έχει τις αυστηρές συνέπειες ως αυστηρή εμβρυϊκή ζημία, θνησιγένεια ή άμβλωση. Γεννημένος ασυμπτωματικός παιδιών μπορεί να αναπτύξει αυτές τις ανωμαλίες αργότερα σε life.1,2 που ο διαδεδομένος εμβολιασμός έχει μειώσει σημαντικά την επίπτωση της ερυθράς σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Εντούτοις, 10 σε 20% των νέων ενηλίκων εμφανίζονται ακόμα ευαίσθητα στον ιό. Για να μειώσουν τον κίνδυνο αυστηρών περιπλοκών, οι ακριβείς ορολογικές μέθοδοι πρέπει να εκτελεσθούν για να αποφασίσουν τη serologic θέση των τεκνοποιητικών ηλικίας γυναικών. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ερυθράς IgG/IgM (ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgG και IgM στον ιό ερυθράς στα δείγματα ορών ή πλάσματος.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.

2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα μέχρι τη γραμμή αφθονίας όπως φαίνεται στην απεικόνιση κατωτέρω (περίπου 10 μl). Μεταφέρετε το δείγμα στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80 μl) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.Γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής AllTest για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgG και IgM στην ερυθρά

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

 

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ή τρεις γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει πάντα να εμφανιστεί στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και άλλη μια ή δύο προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (IgM ή/και IgG).

Θετικό IgM: Μαζί με τη γραμμή στην περιοχή ελέγχου (γ), μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή IgM. Υποβάλλει ένα θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής IgM για τα αντισώματα στην ερυθρά.

Θετικό IgG: Μαζί με τη γραμμή στην περιοχή ελέγχου (γ), μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή IgG. Υποβάλλει ένα θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής IgG για τα αντισώματα στην ερυθρά

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στις περιοχές γραμμών δοκιμής (IgM και IgG) μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση των αντισωμάτων ερυθράς παρόντων στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (IgM ή/και IgG) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στις περιοχές γραμμών δοκιμής (IgM και IgG).

 

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)