Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Η κατάλληλοι κασέτα/ο μετρητής στάθμης/η επιτροπή εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Zopiclone ούρων επεξεργάστηκαν προσεκτικά τη γρήγορη δοκιμή ZOP με το CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:50T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: μετρητής στάθμης Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 50T/Kit Κόψτε: 50 ng/mL
Χρώμα: Λευκό Αποθήκευση: 2-30°C

Εφαρμογές και περιγραφή

 

Το Zopiclone είναι ένας υπνωτικός πράκτορας nonbenzodiazepine που χρησιμοποιείται στην επεξεργασία της αϋπνίας. Είναι ένα cyclopyrrolone, το οποίο αυξάνει την κανονική μετάδοση του γάμμα-αμινοβουτυρικού οξέος νευροδιαβιβαστών στο κεντρικό νευρικό σύστημα, όπως οι βενζοδιαζεπίνες, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Το Zopiclone είναι υποδειγμένο για τη βραχυπρόθεσμη επεξεργασία της αϋπνίας όπου η έναρξη ύπνου ή η συντήρηση ύπνου είναι προεξέχοντα συμπτώματα. Η μακροπρόθεσμη χρήση δεν συστήνεται, δεδομένου ότι η ανοχή, η εξάρτηση, και ο εθισμός μπορούν να εμφανιστούν με την παρατεταμένη χρήση. Το Zopiclone εν μέρει εκτενώς μεταβολίζεται στο συκώτι για να διαμορφώσει έναν ενεργό ν-το παράγωγο (ν-Desmethylzopiclone) και ένα ανενεργό zopiclone-ν-οξείδιο.
Στα ούρα, οι μεταβολίτες ν-Demethyl και ν-οξειδίων αποτελούν 30% της αρχικής δόσης. Μεταξύ 7 και 10% του zopiclone ανακτάται από τα ούρα, δείχνοντας τον εκτενή μεταβολισμό του φαρμάκου πριν από την έκκριση.
Η τελική ημιζωή αποβολών του zopiclone κυμαίνεται από 3,5 ως 6.5hours (5 ώρες κατά μέσο όρο). Ο χρόνος να οξυνθεί η συγκέντρωση πλάσματος είναι 1 - 2 χ, η σταθερά ποσοστού απορρόφησης είναι μέγιστη συγκέντρωση πλάσματος 1,3 χ-1and αφότου η διοίκηση 7,5 mg είναι 131µg/l. Zopiclone συστήνεται για να ληφθεί σε βραχυπρόθεσμη βάση, συνήθως μια εβδομάδα ή λιγότερο. Η καθημερινή ή συνεχής χρήση του φαρμάκου δεν ενθαρρύνεται συνήθως.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις των ούρων (περ. 120μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10minutes.

Η κατάλληλοι κασέτα/ο μετρητής στάθμης/η επιτροπή εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Zopiclone ούρων επεξεργάστηκαν προσεκτικά τη γρήγορη δοκιμή ZOP με το CE

【ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ】
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε τη δοκιμή panle από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Αφαιρέστε την ΚΑΠ.
3. Με το βέλος που δείχνει προς το δείγμα ούρων, βυθίστε την επιτροπή δοκιμής κάθετα στο δείγμα ούρων για τουλάχιστον 10 έως 15 δευτερόλεπτα. Βυθίστε τη λουρίδα τουλάχιστον στο επίπεδο των κυματιστών γραμμών, αλλά μην αγγίξτε την πλαστική συσκευή.
4. Αντικαταστήστε την ΚΑΠ και τοποθετήστε την επιτροπή δοκιμής σε μια non-absorbent επίπεδη επιφάνεια.
5. Αρχίστε το χρονόμετρο και περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε.
6. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Τα αποτελέσματα μπορούν να είναι σταθερά μέχρι 1 ώρα μετά από την έναρξη δοκιμής.

Η κατάλληλοι κασέτα/ο μετρητής στάθμης/η επιτροπή εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Zopiclone ούρων επεξεργάστηκαν προσεκτικά τη γρήγορη δοκιμή ZOP με το CE

【ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΤΆΘΜΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ】
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε το μετρητή στάθμης δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και τον χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Με τα βέλη που δείχνουν προς το δείγμα ούρων, βυθίστε το μετρητή στάθμης δοκιμής κάθετα στο δείγμα ούρων για τουλάχιστον 10-15 δευτερόλεπτα. Μην περάστε τη μέγιστη γραμμή (MAX) στο μετρητή στάθμης δοκιμής κατά το βύθιση της λουρίδας. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Τοποθετήστε το μετρητή στάθμης δοκιμής σε μια non-absorbent επίπεδη επιφάνεια, αρχίστε το χρονόμετρο και περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Η κατάλληλοι κασέτα/ο μετρητής στάθμης/η επιτροπή εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Zopiclone ούρων επεξεργάστηκαν προσεκτικά τη γρήγορη δοκιμή ZOP με το CE

 

 

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Dzop-102 Κασέτα δοκιμής Zopiclone (ZOP) γρήγορη Ούρα Κασέτα 40 Τ 50 ng/mL* CE
Dzop-114 Επιτροπή δοκιμής Zopiclone (ZOP) γρήγορη Ούρα Επιτροπή 40 Τ CE
Dzop-101 Μετρητής στάθμης δοκιμής Zopiclone (ZOP) γρήγορος Ούρα Μετρητής στάθμης 50 Τ CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Ακριβές πιστοποιητικό CE ούρων αβ-PINACA εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής (ABP)

Ακριβές Acetaminophen το (ACE) 5000 ούρα εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής ng/mL με το CE

γρήγοροι κασέτα εξαρτήσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών 300ng/mL 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Dispoable/cOem εξαρτήσεων δοκιμής μετρητών στάθμης/λουρίδων με το CE

Οι γρήγορες διαγνωστικές εξαρτήσεις δοκιμής κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής εξαρτήσεων δοκιμής οινοπνεύματος (ALC) ανιχνεύουν την παρουσία στα ούρα με το CE

100 NG/μιλ. ακριβές Alprazolam ενιαίο ιατρικό προϊόν εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορο

Σταθερή αμφεταμινών του (AMP) ενιαία επιτροπή εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορη/ιατρικό προϊόν κασετών/μετρητών στάθμης με CE/FDA

Επαγγελματικοί κασέτα/μετρητής στάθμης/επιτροπή δοκιμής εξαρτήσεων α-PVP AbuseTest φαρμάκων γρήγοροι στα ούρα, CE επικυρωμένο