Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Rheumatoid παράγοντα γρήγορες δοκιμής δοκιμές Immunochromatographic ροής κασετών πλευρικές στον ανθρώπινο ορό ή το πλάσμα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Orf-302

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:20T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: ορός, πλάσμα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 20T/Kit Κόψτε: 25IU/Ml
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Rheumatoid παράγοντα γρήγορες δοκιμής δοκιμές Immunochromatographic ροής κασετών πλευρικές στον ανθρώπινο ορό ή το πλάσμα

 

Εφαρμογές:

 

Η Rheumatoid κασέτα δοκιμής παράγοντα γρήγορη (ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του rheumatoid παράγοντα στον ανθρώπινο ορό ή το πλάσμα ως ενίσχυση στη διάγνωση της rheumatoid αρθρίτιδας.

 

 

Περιγραφή:

 

Ο Rheumatoid παράγοντας το (RF) είναι ένα αυτοαντίσωμα πιό σχετικό στη rheumatoid αρθρίτιδα. Είναι ένα αντίσωμα ενάντια στη μερίδα Fc IgG, η οποία είναι ο ίδιος ένα αντίσωμα. Το RF αξιολογείται συχνά στους ασθενείς που υποψιάζονται της κατοχής οποιασδήποτε μορφής αρθρίτιδας ακόμα κι αν τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να οφείλονται σε άλλες αιτίες. Είναι μέρος των συνηθισμένων κριτηρίων ασθενειών της rheumatoid αρθρίτιδας, και το RF μπορεί να χρησιμεύσει ως ένας από διάφοροι ορολογικοί δείκτες για autoimmunity ανεξάρτητο από τη rheumatoid αρθρίτιδα1. Τα υψηλά επίπεδα του rheumatoid παράγοντα (γενικά επάνω από 20 IU/ml) εμφανίζονται στη rheumatoid αρθρίτιδα (παρόν σε 80%) και το σύνδρομο Sjögren (παρόν σε 70%) 2,3. Η Rheumatoid παράγοντα εξάρτηση δοκιμής του (RF) γρήγορη χρησιμοποιεί τα αντισώματα RF για να ανιχνεύσει συγκεκριμένα την παρουσία του RF στον ανθρώπινους ορό/το πλάσμα χωρίς τη χρήση ενός οργάνου.

Η Rheumatoid κασέτα δοκιμής παράγοντα γρήγορη (ορός/πλάσμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό rheumatoid αντισωμάτων παράγοντα έντυσε τα χρωματισμένα μόρια για την ανίχνευση του Rheumatoid παράγοντα στον ανθρώπινο ορό ή το πλάσμα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.

2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.

  • Για να χρησιμοποιήσει dropper: Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα μέχρι το ανώτερο όριο του ακροφυσίου (περίπου 5μl), και μεταφέρετε το δείγμα στο έτοιμο φιαλίδιο που περιέχει 5ml diluents, τινάξτε το φιαλίδιο για να αναμίξετε το δείγμα και diluents.

  • Για να χρησιμοποιήσει micropipette: Το σιφώνιο και διανέμοντα 5µl του δείγματος στο έτοιμο φιαλίδιο που περιέχει 5ml diluents, τινάζουν το φιαλίδιο για να αναμίξουν το δείγμα και diluents.

    3. Διακόψτε την άκρη της ΚΑΠ στο φιαλίδιο και διανείμετε 3 πτώσεις της λύσης δειγμάτων στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής.

    4. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα της δοκιμής πρέπει να διαβαστεί σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 15 λεπτά.

Rheumatoid παράγοντα γρήγορες δοκιμής δοκιμές Immunochromatographic ροής κασετών πλευρικές στον ανθρώπινο ορό ή το πλάσμα

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

 

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

 

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση του RF παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

 

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)