Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Clostridium difficile GDH + τοξίνη γρήγορα περιττώματα κασετών δοκιμής Α + Β Combo

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:10T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Περιττώματα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

 

 

Clostridium difficile GDH + τοξίνη γρήγορα περιττώματα κασετών δοκιμής Α + Β Combo

 

 

Τεχνητή γρήγορη διαγνωστική δοκιμή για την ανίχνευση του clostridium difficile αντιγόνο GDH, τοξινών Α και τοξινών Β στο ανθρώπινο CE δειγμάτων περιττωμάτων επικυρωμένο.

 

Εφαρμογές:

 

Η difficile GDH+Toxin A+B Combo γρήγορη κασέτα δοκιμής clostridium (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του clostridium difficile GDH, της τοξίνης Α και της τοξίνης Β στο ανθρώπινο δείγμα περιττωμάτων.

 

Περιγραφή:

 

Το clostridium difficile είναι αναερόβια βακτηρίδια ενεργώντας ως καιροσκοπικό παθογόνο: αυξάνεται στο έντερο όταν η επεξεργασία με τις Toxinogenic πιέσεις antibiotics.1,2,3 των difficile μολύνσεων αιτίας clostridium από την ήπιος-διάρροια στη pseudomembranous κολίτιδα αλλάξει την κανονική χλωρίδα από, οδηγώντας ενδεχομένως στο θάνατο. 4

Η ασθένεια προκαλείται δύο τοξίνες που παράγονται από από τις toxinogenic πιέσεις C.difficile: Τοξίνη Α (εντεροτοξίνη ιστός-καταστροφής) και τοξίνη Β (κυτταροτοξίνη). Μερικές πιέσεις παράγουν και τις τοξίνες Α και Β, μερικοί άλλοι παράγουν την τοξίνη Β μόνο. Ο πιθανός ρόλος μιας τρίτης (δυαδικής) τοξίνης στην παθογένεια συζητείται ακόμα. 4

 

Η χρήση Glutamate της διυδρογενάσης το (GDH) ως δείκτη αντιγόνων του πολλαπλασιασμού C.difficile έχει αποδειχθεί για να είναι πολύ αποτελεσματική επειδή όλες οι πιέσεις παράγουν το υψηλό ποσό αυτού του ενζύμου. Η κασέτα 5,6clostridium επιτρέπει τη συγκεκριμένη ανίχνευση C.difficile GDH στο δείγμα σκαμνιών. Τα δείγματα με ένα θετικό αποτέλεσμα κασετών clostridium πρέπει να εξεταστούν περαιτέρω για να εξετάσουν για toxigenicity των βακτηριδίων.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή συλλογής σκαμνιών ή/και τον έλεγχο για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

 

1.To συλλέγουν τα περιττωματικά δείγματα: Συλλέξτε την επαρκή ποσότητα περιττωμάτων (1-2mL ή 1-2g) σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων για να λάβετε αρκετά μόρια ιών. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή. Το δείγμα συλλεχθε'ν μπορεί να αποθηκευτεί για 3 ημέρες σε 2-8°C εάν όχι να εξεταστεί μέσα σε 6 ώρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20°C.

 

2.To περιττωματικά δείγματα διαδικασίας

 

Για τα στερεά δείγματα:

 

Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν διαπερνά τυχαία applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού). Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.

 

Για τα υγρά δείγματα:

 

Κρατήστε dropper κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις του υγρού δείγματος (περίπου 80 µL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής

 

Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν κούνημα ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων για να αναμίξετε σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Αφήστε το σωλήνα συλλογής για την αντίδραση για 2 λεπτά.

 

3.Bring η σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει το. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.

 

4.Hold ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων κατακόρυφα και ξεβιδώνει την άκρη του σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 120 µL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αεροφυσαλίδες Avoidtrapping στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

 

5.Read τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά μετά από να διανείμει το δείγμα. Μην διαβάστε τα πρακτικά αποτελεσμάτων after20.

 

Clostridium difficile GDH + τοξίνη γρήγορα περιττώματα κασετών δοκιμής Α + Β Combo

 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

Τα αποτελέσματα πρόκειται να ερμηνευθούν ως εξής:

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου

(γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση του difficile αντιγόνου clostridium παρόντος στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στη γραμμή δοκιμής

περιοχή (τ).

 

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου (γ) αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

Ένας εσωτερικός διαδικαστικός έλεγχος συμπεριλαμβάνεται στη δοκιμή. Μια χρωματισμένη γραμμή που εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου

(γ) είναι ένας εσωτερικός θετικός διαδικαστικός έλεγχος. Επιβεβαιώνει τον ικανοποιητικό όγκο δειγμάτων, επαρκές μεμβρανών και τη σωστή διαδικαστική τεχνική.

Τα πρότυπα ελέγχου δεν παρέχονται αυτήν την εξάρτηση εντούτοις, συνιστάται οι θετικοί και αρνητικοί έλεγχοι να εξετάζονται ως ορθή εργαστηριακή πρακτική να επιβεβαιώσει η διαδικασία δοκιμής και να ελέγξει η κατάλληλη απόδοση δοκιμής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)