Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Επαγγελματική κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής κασέτα δοκιμής εξαρτήσεων α-PVP γρήγορη στα ούρα, CE επικυρωμένο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:50T/Kit, 40T/kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Μετρητής στάθμης, κασέτα, επιτροπή Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 50T/Kit, 40T/kit Κόψτε: 1000 ng/mL
Χρώμα: Λευκό Πιστοποιητικό: CE

 

Επαγγελματική κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής κασέτα δοκιμής εξαρτήσεων α-PVP γρήγορη στα ούρα, CE επικυρωμένο

 

Εφαρμογές:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής α-PVP (ούρα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ανίχνευση άλφα-Pyrrolidinovalerophenone (α-PVP) στα ανθρώπινα ούρα σε μια κομμένη συγκέντρωση 1000ng/mL.

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα ποιοτικό, προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) ή υγρή χρωματογραφία/μαζική φασματομετρία (LC/MS) είναι οι συνιστώμενες επικυρωτικές μέθοδοι. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:

άλφα-Pyrrolidinovalerophenone (επίσης γνωστό ως α-PVP, α-PVP, άλφα-PVP, και Flakka) είναι μια συνθετική ουσία τονωτικών του cathinone και pyrrolidine χημικό classes.1 που παράγει την μέσος-βιωμένα cathinone-όπως υποκίνηση και το disinhibition με ένα έντονο πλήρους ευφορίας «εσπευσμένο» συστατικό όταν χορηγείται. α-PVP είναι χημικά παρόμοιο με άλλες pyrrolidine ενώσεις όπως MDPV και με άλλες ενώσεις cathinone που βρίσκονται στο θάμνο khat της ανατολικής Αφρικής. Έρχεται γενικά υπό μορφή είτε κρυστάλλινης σκόνης είτε κρυσταλλωμένων shards που οι χρήστες μπορούν να λάβουν για να παραγάγουν τα ισχυρά αλλά βραχύβια πλήρους ευφορίας αποτελέσματα τονωτικών που είναι συγκρίσιμα με εκείνους του methamphetamine και της κοκαΐνης όταν ή vaporized.2

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής α-PVP (ούρα) είναι μια γρήγορη διαγνωστική εξέταση ούρων που μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τη χρήση ενός οργάνου. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλονικό αντίσωμα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα άλφα-Pyrrolidinovalerophenone στα ούρα. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής α-PVP (ούρα) παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει άλφα-Pyrrolidinovalerophenone στα ούρα 1000ng/mL.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

  1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
  2. Τοποθετήστε τη συσκευή δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις των ούρων (περ. 120 μιλ.) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
  3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.Επαγγελματική κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής κασέτα δοκιμής εξαρτήσεων α-PVP γρήγορη στα ούρα, CE επικυρωμένο

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ), και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι οι συγκεντρώσεις άλφα-Pyrrolidinovalerophenone είναι κάτω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο (1000ng/mL).

*NOTE: Η σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει, αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη χρωματισμένη γραμμή.

 

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Αυτό το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση άλφα-Pyrrolidinovalerophenone υπερβαίνει το ανιχνεύσιμο επίπεδο (1000ng/mL).

 

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου (γ) αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή χρησιμοποιώντας μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε το μέρος αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ένας διαδικαστικός έλεγχος συμπεριλαμβάνεται στη δοκιμή. Μια χρωματισμένη γραμμή που εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) θεωρείται εσωτερικός διαδικαστικός έλεγχος. Επιβεβαιώνει τον ικανοποιητικό όγκο δειγμάτων, επαρκές μεμβρανών και τη σωστή διαδικαστική τεχνική.

Τα πρότυπα ελέγχου δεν παρέχονται αυτήν την εξάρτηση εντούτοις συνιστάται οι θετικοί και αρνητικοί έλεγχοι να εξετάζονται ως ορθή εργαστηριακή πρακτική να επιβεβαιώσει η διαδικασία δοκιμής και να ελέγξει η κατάλληλη απόδοση δοκιμής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)