Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Επαγγελματικοί κασέτα/μετρητής στάθμης/επιτροπή δοκιμής εξαρτήσεων α-PVP AbuseTest φαρμάκων γρήγοροι στα ούρα, CE επικυρωμένο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Dap-101/dap-102/dap-114

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:50T/Kit, 40T/kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Μετρητής στάθμης, κασέτα, επιτροπή Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40 δοκιμές/κιβώτιο ή 50 δοκιμές/κιβώτιο Κόψτε: 300 ng/mL, 500 ng/mL, 1000 ng/mL*
Χρώμα: κίτρινο Πιστοποιητικό: CE

Επαγγελματικό κιτ δοκιμής για κατάχρηση φαρμάκων Κασέτα γρήγορης δοκιμής α / PVP / ράβδος μέτρησης / κασέτα πάνελ στα ούρα, πιστοποιημένο με CE

Εφαρμογές:

Η κασέτα ταχείας δοκιμής α-ΡνΡ (ούρα) είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοδοκιμασία για την ανίχνευση άλφα-πυρρολιδινοβαλεροφαινόνης (α-PVP) σε ανθρώπινα ούρα σε συγκέντρωση αποκοπής 1000ng / mL.

Αυτός ο προσδιορισμός παρέχει μόνο ένα ποιοτικό, προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα δοκιμής. Πρέπει να χρησιμοποιείται μια πιο συγκεκριμένη εναλλακτική χημική μέθοδος προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η αέρια χρωματογραφία / φασματομετρία μάζας (GC / MS) ή η υγρή χρωματογραφία / φασματομετρία μάζας (LC / MS) είναι οι προτιμώμενες μέθοδοι επιβεβαίωσης. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση θα πρέπει να εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα δοκιμής κατάχρησης φαρμάκου, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

Περιγραφή:

Η άλφα-πυρρολιδινοβαλεροφαινόνη (επίσης γνωστή ως α-ΡνΡ, Α-ΡνΡ, άλφα-ΡνΡ και Flakka) είναι μία συνθετική διεγερτική ουσία των χημικών κλάσεων της κατινόνης και της πυρρολιδίνης. 1 Παράγει μεσοπρόθεσμη διέγερση και αποθάρρυνση παρόμοιες με την κατινόνη με ένα έντονα ευφορικό συστατικό "βιασμού" όταν χορηγείται. Το α-PVP είναι χημικώς παρόμοιο με άλλες ενώσεις πυρρολιδίνης όπως το MDPV και με άλλες ενώσεις της κατινόνης που βρίσκονται στον θάμνο khat της ανατολικής Αφρικής. Γενικά έρχεται με τη μορφή είτε κρυσταλλικής σκόνης είτε κρυσταλλούμενων θραυσμάτων, τα οποία οι χρήστες μπορούν να καταπιούν για να παράγουν ισχυρά αλλά βραχύβια εφηφόρα διεγερτικά αποτελέσματα, τα οποία είναι συγκρίσιμα με αυτά της μεθαμφεταμίνης και της κοκαΐνης όταν εμφυσάνονται ή εξατμίζονται. 2

Η κασέτα ταχείας ανίχνευσης α-ΡνΡ (ούρα) είναι μια γρήγορη δοκιμή διαλογής ούρων που μπορεί να εκτελεστεί χωρίς τη χρήση ενός οργάνου. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλωνικό αντίσωμα για την ανίχνευση επιλεκτικά αυξημένων επιπέδων αλφα-πυρρολιδινοβαλεροφαινόνης στα ούρα. Η κασέτα ταχείας δοκιμής α-ΡνΡ (ούρα) δίνει θετικό αποτέλεσμα όταν η άλφα-πυρρολιδινοβαλεροφαινόνη στα ούρα υπερβαίνει τα 1000ng / mL.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;

Αφήστε τη δοκιμασία, το δείγμα ούρων ή / και τους ελέγχους να φθάσουν στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 ° C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη θήκη σε θερμοκρασία δωματίου πριν την ανοίξετε. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη θήκη και χρησιμοποιήστε την μέσα σε μία ώρα.
2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επίπεδη επιφάνεια. Κρατήστε το σταγονόμετρο κάθετα και μεταφέρετε 3 γεμάτες σταγόνες ούρων (περίπου 120 μL) στο φρεάτιο δειγμάτων (S) της κασέτας δοκιμής και στη συνέχεια ξεκινήστε το χρονόμετρο. Αποφύγετε την παγίδευση φυσαλίδων αέρα στο φρεάτιο δειγμάτων (S). Δείτε την παρακάτω εικόνα.
3. Περιμένετε να εμφανιστούν οι έγχρωμες γραμμές. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύετε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

【ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑ】
Αφήστε τη δοκιμασία, το δείγμα ούρων και / ή τους ελέγχους να φθάσουν σε θερμοκρασία δωματίου (15-30 ° C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη θήκη σε θερμοκρασία δωματίου πριν την ανοίξετε. Αφαιρέστε τον δοκιμαστικό πίνακα από τη σφραγισμένη θήκη και χρησιμοποιήστε την μέσα σε μία ώρα.
2. Αφαιρέστε το κάλυμμα.
3. Με το βέλος που δείχνει προς το δείγμα ούρων, βυθίστε το δοκιμαστικό πάνελ κάθετα στο δείγμα ούρων για τουλάχιστον 10 έως 15 δευτερόλεπτα. Βυθίστε τη λωρίδα τουλάχιστον στο επίπεδο των κυματιστών γραμμών, αλλά όχι πάνω από το βέλος στον πίνακα ελέγχου.
4. Αντικαταστήστε το καπάκι και τοποθετήστε τον πίνακα ελέγχου σε μια μη απορροφητική επίπεδη επιφάνεια.
5. Ξεκινήστε το χρονόμετρο και περιμένετε να εμφανιστούν οι έγχρωμες γραμμές.
6. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να διαβάζεται σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύετε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

【ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥΣ】
Αφήστε τη δοκιμασία, το δείγμα ούρων και / ή τους ελέγχους να φθάσουν σε θερμοκρασία δωματίου (15-30 ° C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη θήκη σε θερμοκρασία δωματίου πριν την ανοίξετε. Αφαιρέστε τη δοκιμαστική ράβδο μέτρησης από τη σφραγισμένη θήκη και χρησιμοποιήστε την μέσα σε μία ώρα.
2. Με βέλη που δείχνουν προς το δείγμα ούρων, βυθίστε το δείγμα μέτρησης κάθετα στο δείγμα ούρων για τουλάχιστον 10-15 δευτερόλεπτα. Μην περάσετε τη μέγιστη γραμμή (MAX) στη δοκιμαστική ράβδο μέτρησης όταν βυθίζετε τη λωρίδα. Δείτε την παρακάτω εικόνα.
3. Τοποθετήστε τη ράβδο μέτρησης σε μια μη απορροφητική επίπεδη επιφάνεια, ξεκινήστε το χρονοδιακόπτη και περιμένετε να εμφανιστούν οι έγχρωμες γραμμές. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύετε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΡΝΗΤΙΚΗ: Εμφανίζονται δύο διακριτές έγχρωμες γραμμές.   Μία έγχρωμη γραμμή πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή γραμμής ελέγχου (C) και μια άλλη εμφανής έγχρωμη γραμμή πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή γραμμής δοκιμής (T). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι οι συγκεντρώσεις της άλφα-πυρρολιδινοβαλεροφαινόνης είναι κάτω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο (1000ng / mL).

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η απόχρωση του χρώματος στην περιοχή της γραμμής δοκιμής (T) θα ποικίλει, αλλά θα πρέπει να θεωρείται αρνητική όταν υπάρχει ακόμη και μια αχνή γραμμή.

ΘΕΤΙΚΟ: Μία έγχρωμη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C).   Δεν εμφανίζεται γραμμή στην περιοχή γραμμής δοκιμής (T). Αυτό το θετικό αποτέλεσμα υποδεικνύει ότι η συγκέντρωση της άλφα-πυρρολιδινοβαλεροφαινόνης υπερβαίνει την ανιχνεύσιμη στάθμη (1000ng / mL).

INVALID: Η γραμμή ελέγχου (C) δεν εμφανίζεται. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι εσφαλμένες διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πιο πιθανές αιτίες για την αποτυχία της γραμμής ελέγχου. Ελέγξτε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή χρησιμοποιώντας μια νέα δοκιμή. Αν το πρόβλημα παραμένει, διακόψτε αμέσως τη χρήση της παρτίδας και επικοινωνήστε με τον τοπικό σας διανομέα.

Γάτα. Οχι. περιγραφή προϊόντος Δείγμα Μορφή Μέγεθος κιτ Αποκόβω Κατάσταση
DAP-102 Κασέτα ταχείας δοκιμής α-πυρρολιδινοβαλεροφαινόνης (α-ΡνΡ) Ούρο Κασέτα 40 Τ 300 ng / mL, 500 ng / mL, 1000 ng / mL * CE
DAP-114 Πίνακας ταχείας δοκιμής α-πυρρολιδινοβαλεροφαινόνης (α-ΡνΡ) Ούρο Πίνακας 40 Τ CE
DAP-101 α-Πυρρολιδινοβαλεροφαινόνη (α-ΡνΡ) ράβδος ρωγμών ταχείας δοκιμής Ούρο Ράβδο λαδιού 50 Τ CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Ακριβές πιστοποιητικό CE ούρων αβ-PINACA εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής (ABP)

Ακριβές Acetaminophen το (ACE) 5000 ούρα εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής ng/mL με το CE

γρήγοροι κασέτα εξαρτήσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών 300ng/mL 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Dispoable/cOem εξαρτήσεων δοκιμής μετρητών στάθμης/λουρίδων με το CE

Οι γρήγορες διαγνωστικές εξαρτήσεις δοκιμής κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής εξαρτήσεων δοκιμής οινοπνεύματος (ALC) ανιχνεύουν την παρουσία στα ούρα με το CE

100 NG/μιλ. ακριβές Alprazolam ενιαίο ιατρικό προϊόν εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορο

Σταθερή αμφεταμινών του (AMP) ενιαία επιτροπή εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορη/ιατρικό προϊόν κασετών/μετρητών στάθμης με CE/FDA

Επαγγελματικοί κασέτα/μετρητής στάθμης/επιτροπή δοκιμής εξαρτήσεων α-PVP AbuseTest φαρμάκων γρήγοροι στα ούρα, CE επικυρωμένο