Μας ελάτε σε επαφή με
Selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13989889852

WhatsApp : +008613989889852

ALLTEST συμμετέχει στη σε απευθείας σύνδεση έκθεση Medlab Μέση Ανατολή το 2022

January 5, 2022

Αυτή τη στιγμή της επιδημίας, είναι πολύ ενοχλητικό για την ιατρική βιομηχανία να προσπαθήσει να επιδείξει τα νέα προϊόντα τους τους σε όλους άριστους λόρδους και τους πελάτες τους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με την πραγματοποίηση των σε μη απευθείας σύνδεση εκθέσεων. ALLTEST η ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ακόμα ενεργά συμμετέχει στη σε απευθείας σύνδεση έκθεση Medlab Μέση Ανατολή το 2022 από τις 5 Ιανουαρίου. την 28η Φεβρουαρίου. , 2022. ALLTEST φέρνει τα πιό πρόσφατα ιατρικά προϊόντα διαγνωστικών στους πελάτες σε όλο τον κόσμο: το CE δύο πιστοποίησε covid-19 προϊόντα και Vecheck covid-19 μόνος-δοκιμής γρήγορη δοκιμή αντιγόνων (για την κτηνιατρική χρήση)

 

Επίσκεψη μετά από τον ιστοχώρο: το https://www.medlabme.com/en/home.html για να εκθέσει on-line!

 

 

Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, ΕΠΕ είναι πρόσφατα λαμβανόμενο πιστοποιητικό CE OTC της Ευρώπης για τη γρήγορη δοκιμή covid-19 αντιγόνων της (ρινική πατσαβούρα) για τη μόνη δοκιμή. Πριν από αυτόν, ALLTEST έχει λάβει ήδη το πιστοποιητικό CE OTC στο προϊόν της γρήγορης δοκιμής covid-19 αντιγόνων (προφορικό ρευστό) για την μόνος-δοκιμή, έτσι σημαίνει ότι οι covid-19 μόνος-εξεταστικές γρήγορες δοκιμές από ALLTEST έχουν αναγνωριστεί άλλη μια φορά.

 

Σαν κύρια ομάδα και άριστο κατασκευαστή στη γρήγορη διαγνωστική βιομηχανία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, η ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ALLTEST είναι δεσμευμένη στην ανάπτυξη των καταλληλότερων, γρήγορων και ακριβών γρήγορων διαγνωστικών αντιδραστηρίων και υποστήριξη των οργάνων και του εξοπλισμού για τη διαγνωστική βιομηχανία, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχουμε συνεχίσει να ερευνάμε και να καινοτομούμε, και να αναπτυσσόμαστε περιεκτικά από τις πολυ-διαστάσεις.

 

 

Κατά τη διάρκεια της σε απευθείας σύνδεση έκθεσης, επιδείξαμε όλα τα προϊόντα στον επίσημο ιστοχώρο μας (το http://www.alltests.com.cn/Home/), προσελκύοντας πολλούς στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες στη στάση και το ρολόι στο webpage μας. Όχι μόνο ότι, τα covid-19 προϊόντα μόνος-δοκιμής έχουν προσελκύσει πολλούς θαυμασμό και επιβεβαίωση από τους ξένους φίλους με την ακρίβεια και την ευκολία τους.