Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορο IGC -525 εξαρτήσεων δοκιμής βλεννόρροιας και Chlamydia Combo εύχρηστο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα (IGC-525)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:10T/Kit
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: λήψη φαρυγγικού εκκρίματος υποβλήθηκε
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

 

Γρήγορο IGC -525 εξαρτήσεων δοκιμής βλεννόρροιας και Chlamydia Combo εύχρηστο

 

Εφαρμογές:

 

Η βλεννόρροια και η γρήγορη κασέτα δοκιμής Chlamydia Combo είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των βλεννορροιών διπλόκοκκου του Neisser και των trachomatis Chlamydia στη θηλυκή αυχενική πατσαβούρα και των αρσενικών urethral δειγμάτων πατσαβουρών στην ενίσχυση στη διάγνωση της βλεννόρροιας και της μόλυνσης Chlamydia.

 

Περιγραφή:

Η βλεννόρροια και Chlamydia είναι πολύ κοινά STD που αποτελούν σχεδόν 45% όλων των περιπτώσεων STD. Μια δοκιμή συνδυασμού των δύο βοηθειών στην ταυτόχρονη δοκιμή για τους δύο πιό κοινούς αιτιολογικούς πράκτορες των STD. Η βλεννόρροια είναι α σεξουαλικά - διαβιβασθείσα ασθένεια που προκαλείται από τις βλεννόρροιες διπλόκοκκου του Neisser βακτηριδίων. Διαβιβάζεται πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, συμπεριλαμβανομένου του κολπικού, προφορικού και πρωκτικού φύλου. Μπορεί να μολύνει το λαιμό, παράγοντας έναν αυστηρό επώδυνο λαιμό, μπορεί να μολύνει τον πρωκτό και το ορθό έντερο, παράγοντας έναν όρο αποκαλούμενο proctitis. Στα θηλυκά, μπορεί να μολύνει τον κόλπο, προκαλώντας την ενόχληση με την αποξήρανση (vaginitis). Η μόλυνση της ουρήθρας μπορεί να προκαλέσει urethritis με το κάψιμο, το επίπονο urination, και μια απαλλαγή. Όταν οι γυναίκες έχουν τα συμπτώματα, σημειώνουν συχνά την κολπική απαλλαγή, την αυξανόμενη ουρική συχνότητα, και την ουρική ταλαιπωρία. Του οργανισμού στους fallopian σωλήνες και της κοιλίας μπορεί να προκαλέσει τον αυστηρούς χαμηλός-κοιλιακούς πόνο και τον πυρετό. Η μέση επώαση για τη βλεννόρροια είναι περίπου 2 έως 5 ημέρες μετά από τη σεξουαλική επαφή με έναν μολυσμένο συνεργάτη. Εντούτοις, τα συμπτώματα μπορούν να εμφανιστούν τόσο αργά όπως 2 εβδομάδες. Μια προκαταρκτική διάγνωση της βλεννόρροιας μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια της εξέτασης. Στις γυναίκες, η βλεννόρροια είναι μια κοινή αιτία της πυελικής εμπρηστικής ασθένειας το (PID). Το PID μπορεί να οδηγήσει στα εσωτερικά αποστήματα και το μακράς διαρκείας, χρόνιο πυελικό πόνο. Το PID μπορεί να βλάψει τους fallopian αρκετά σωλήνες να προκαλέσει τη στειρότητα ή να αυξήσει τον κίνδυνο εκτοπικής εγκυμοσύνης.  Τα trachomatis Chlamydia είναι η περισσότερη κοινή αιτία σεξουαλικά - μεταδιδόμενη αφροδίσια μόλυνση στον κόσμο. Αποτελεσμένα από τους στοιχειώδεις οργανισμούς (η μολυσματική μορφή) και τους δικτυωτούς ή οργανισμούς συνυπολογισμών (η μορφή αντιγραφής), τα trachomatis Chlamydia έχουν και μια υψηλή επικράτηση και το ασυμπτωματικό ποσοστό μεταφορών, με τις συχνές σοβαρές περιπλοκές και στις γυναίκες και στα νεογνά. Οι περιπλοκές της μόλυνσης Chlamydia στις γυναίκες περιλαμβάνουν το cervicitis, urethritis, endometritis, το PID και την αυξανόμενη επίπτωση της εκτοπικών εγκυμοσύνης και της στειρότητας. Η κάθετη μετάδοση της ασθένειας κατά τη διάρκεια του τοκετού από τη μητέρα στο νεογνό μπορεί να οδηγήσει στην πνευμονία επιπεφυκίτιδας συνυπολογισμού. Στα άτομα, οι περιπλοκές της μόλυνσης Chlamydia περιλαμβάνουν urethritis και το epididymitis. Περίπου 70% των γυναικών με τις endocervical μολύνσεις και μέχρι 50% των ανδρών με τις urethral μολύνσεις είναι ασυμπτωματικά.
Η βλεννόρροια και η γρήγορη κασέτα δοκιμής Chlamydia Combo (πατσαβούρα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσουν ποιοτικά τη βλεννόρροια και το αντιγόνο Chlamydia από τη θηλυκή αυχενική πατσαβούρα και τα αρσενικά urethral δείγματα πατσαβουρών.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, τα αντιδραστήρια, το δείγμα πατσαβουρών, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15 - 30℃) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα σφραγίδων και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Το καλύτερο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.


2. Εξάγετε το αντιγόνο Chlamydia σύμφωνα με τον τύπο δειγμάτων.


Για το θηλυκό αυχενικό ή αρσενικό Urethral δείγμα πατσαβουρών:
Κρατήστε το αντιδραστήριο 1 μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 5 πτώσεις του αντιδραστηρίου 1 (περ. 300ul) στο σωλήνα εξαγωγής. Το αντιδραστήριο 1 είναι άχρωμο. Αμέσως παρεμβάλτε την πατσαβούρα, συμπιέστε το κατώτατο σημείο του σωλήνα και περιστραφείτε την πατσαβούρα 15 φορές. Αφήστε τη στάση για 2 λεπτά.
Κρατήστε το αντιδραστήριο που 2 μπουκάλι προσθέτουν κάθετα 6 πτώσεις του αντιδραστηρίου 2 (περ. 250ul) στο σωλήνα εξαγωγής. Η λύση θα γινόταν turbid. Συμπιέστε το μπουκάλι του σωλήνα και περιστραφείτε την πατσαβούρα 15 φορές μέχρι τη στροφή λύσης σαφή με μια μικρή πράσινη ή μπλε απόχρωση. Εάν η πατσαβούρα είναι
αιματηρό, το χρώμα θα γίνει κίτρινο ή καφετί. Αφήστε τη στάση 1 λεπτό.

Πιέστε την πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα και αποσύρετε την πατσαβούρα συμπιέζοντας το σωλήνα. Κρατήστε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό στο σωλήνα. Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής.


3. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Προσθέστε 3 πλήρεις πτώσεις της αποσπασματικής λύσης (περ. 100ul) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά.


4. Περιμένετε το χρώμα να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10 λεπτά μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.


Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί ο απομονωτής, πέρα από 30 ημέρες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.

Γρήγορο IGC -525 εξαρτήσεων δοκιμής βλεννόρροιας και Chlamydia Combo εύχρηστο

 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
 

ΘΕΤΙΚΟ για τη βλεννόρροια και Chlamydia: * Δύο χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται και στα δύο παράθυρα. Μια γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) και των παραθύρων βλεννόρροιας και Chlamydia.
*NOTE: Η σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει, αλλά πρέπει να θεωρηθεί θετικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη χρωματισμένη γραμμή.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ για Chlamydia και τη βλεννόρροια: Μόνο οι χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στις περιοχές γραμμών ελέγχου (γ) και των παραθύρων βλεννόρροιας και Chlamydia. Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) είτε της βλεννόρροιας είτε του παραθύρου Chlamydia.
ΑΚΥΡΟΣ: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Εάν αυτό εμφανίζεται, διαβάστε τις κατευθύνσεις πάλι και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα άκυρο, σταματήστε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)