Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Κυνοειδείς Parvovirus το (Cpv) εξαρτήσεις δοκιμής αντιγόνων γρήγορες, άσπρη κασέτα δοκιμής χρώματος γρήγορη με τη δοκιμή του παραθύρου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:VECHECK
Πιστοποίηση:qualified
Αριθμό μοντέλου:Vipv-602

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Συσκευασία λεπτομέρειες:10 δοκιμές/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Πολυπροπυλένιο/πολυστυρόλιο Αντικείμενο: Κυνοειδής
Σχήμα: Κασέτα Μέγεθος εξαρτήσεων: 10
Χρόνος ραφιών: 24 μήνες Πιστοποιητικό: CE

Γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής αντιγόνων Cpv, άσπρη κασέτα δοκιμής χρώματος γρήγορη με τη δοκιμή του παραθύρου

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων CPV (τα περιττώματα/κάνουν εμετό) είναι μια πλευρική immunochromatographic δοκιμή ροής για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου κυνοειδούς Parvovirus (CPV Ag) στα περιττώματα του σκυλιού ή κάνει εμετό.

 

Περιγραφή:

 

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων CPV είναι μια πλευρική immunochromatographic δοκιμή ροής βασισμένη στο σχήμα σάντουιτς. Η κασέτα δοκιμής έχει ένα παράθυρο δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα εφαρμόζεται στο δείγμα καλά στην κασέτα. Τα αντιγόνα CPV, εάν παρόντα στο περιττωματικό δείγμα, αντιδρούν με τα αντισώματα αντι-CPV έντυσαν τα κολλοειδή χρυσά μόρια στη λουρίδα δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα πρός τα πάνω στη μεμβράνη χρωματογραφικά από την τριχοειδή δράση και αντιδρά με τα αντισώματα αντι-CPV στη μεμβράνη στην περιοχή γραμμών δοκιμής. Εάν το δείγμα περιέχει κυνοειδές Parvovirus, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή γραμμών δοκιμής που δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εάν το δείγμα δεν περιέχει τα αντιγόνα CPV, μια χρωματισμένη γραμμή δεν θα εμφανιστεί στην περιοχή γραμμών δοκιμής που υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή γραμμών ελέγχου που δείχνει ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

1. Συλλέξτε τα περιττώματα του σκυλιού ή κάνετε εμετό με το ραβδί πατσαβουρών από τον πρωκτό του σκυλιού ή στο έδαφος. Το ποσό περιττωματικής πατσαβούρας ως εξής:

Κυνοειδείς Parvovirus το (Cpv) εξαρτήσεις δοκιμής αντιγόνων γρήγορες, άσπρη κασέτα δοκιμής χρώματος γρήγορη με τη δοκιμή του παραθύρου

2. Παρεμβάλτε την υγρή πατσαβούρα στον παρεχόμενο σωλήνα απομονωτών δοκιμής. Το ταράξτε για να βεβαιώσετε την καλή εξαγωγή δειγμάτων.

3. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 120 μl) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση ανωτέρω.

4. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 10 λεπτά.

Κυνοειδείς Parvovirus το (Cpv) εξαρτήσεις δοκιμής αντιγόνων γρήγορες, άσπρη κασέτα δοκιμής χρώματος γρήγορη με τη δοκιμή του παραθύρου

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Θετικό: Η παρουσία και γραμμής Γ και γραμμής Τ, ανεξάρτητα από τη γραμμή Τ που είναι ισχυρή ή εξασθενημένη.


Αρνητικός: Μόνο η σαφής γραμμή Γ εμφανίζεται.


Άκυρος: Καμία χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή Γ, ανεξάρτητα από την εμφάνιση της γραμμής Τ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)