Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Ανώτερη γρήγορη βακτηριακή δοκιμής εξαρτήσεων Feline Panleucopenia Virus Ag δοκιμή με την εύκαμπτη χρήση

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:VECHECK
Πιστοποίηση:qualified
Αριθμό μοντέλου:Vifp-602

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Συσκευασία λεπτομέρειες:10 δοκιμές/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Πολυπροπυλένιο/πολυστυρόλιο Χρώμα: Λευκό
storge: 2ºC-30ºC Μέγεθος εξαρτήσεων: 10
Σχήμα: Κασέτα Αντικείμενο: Αιλουροειδής

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων FPV είναι μια πλευρική immunochromatographic δοκιμή ροής βασισμένη στο σχήμα σάντουιτς. Η κασέτα δοκιμής έχει ένα παράθυρο δοκιμής. Το παράθυρο δοκιμής έχει την περιοχή Τ (δοκιμή) και την περιοχή Γ (έλεγχος). Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα εφαρμόζεται στο δείγμα καλά στην κασέτα. Τα αντιγόνα FPV, εάν παρόντα στο δείγμα, αντιδρούν με τα αντισώματα αντι-FPV έντυσαν τα κολλοειδή χρυσά μόρια στη λουρίδα δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα πρός τα πάνω στη μεμβράνη χρωματογραφικά από την τριχοειδή δράση και αντιδρά με τα αντισώματα αντι-FPV στη μεμβράνη στην περιοχή γραμμών δοκιμής. Εάν το δείγμα περιέχει τον αιλουροειδή ιό Panleucopenia, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή γραμμών δοκιμής που δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εάν το δείγμα δεν περιέχει τα αντιγόνα FPV, μια χρωματισμένη γραμμή δεν θα εμφανιστεί στην περιοχή γραμμών δοκιμής που υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή γραμμών ελέγχου που δείχνει ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

  • Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.
  • Συλλέξτε τα περιττώματα της γάτας ή κάνετε εμετό με την πατσαβούρα από τον πρωκτό της γάτας ή στο έδαφος. Το ποσό περιττωματικής πατσαβούρας ως εξής:Ανώτερη γρήγορη βακτηριακή δοκιμής εξαρτήσεων Feline Panleucopenia Virus Ag δοκιμή με την εύκαμπτη χρήση
  • Παρεμβάλτε την υγρή πατσαβούρα στον παρεχόμενο σωλήνα απομονωτών δοκιμής. Το ταράξτε για να βεβαιώσετε την καλή εξαγωγή δειγμάτων.
  • Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Λαβή

  • dropper κάθετα και μεταφέρει 3 πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 120 μl) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
  • Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 10 λεπτά.
  • Ανώτερη γρήγορη βακτηριακή δοκιμής εξαρτήσεων Feline Panleucopenia Virus Ag δοκιμή με την εύκαμπτη χρήση

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)