Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Εμβρυϊκή κασέτα δοκιμής Fibronectin γρήγορη, γρήγορη εξάρτηση δοκιμής φαρμάκων απάντησης 25t

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Alltest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Fff-502

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: Λευκό Δείγμα: κολπική έκκριση
Σχήμα: Κασέτα Μέγεθος εξαρτήσεων: 25t
Κόψτε: / Πιστοποιητικό: CE

 

Εμβρυϊκή κασέτα δοκιμής Fibronectin γρήγορη, γρήγορη εξάρτηση δοκιμής φαρμάκων απάντησης 25t

 

Εφαρμογή:

 

Το εμβρυϊκό fibronectin είναι ανυψωμένο στις cervicovaginal εκκρίσεις κατά τη διάρκεια των πρώτων 24 εβδομάδων της εγκυμοσύνης αλλά είναι μειωμένο μεταξύ 24 και 34 εβδομάδων στις κανονικές εγκυμοσύνες. Η εμβρυϊκή fibronectin κασέτα δοκιμής του (fFN) γρήγορη (κολπική έκκριση) είναι μια οπτικά ερμηνευμένη, ποιοτική immunochromatographic συσκευή δοκιμής για την ανίχνευση του fFN στις cervicovaginal εκκρίσεις που χρησιμοποιούνται ως ενίσχυση για να αξιολογήσει τον κίνδυνο πρόωρης παράδοσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η δοκιμή προορίζεται για την επαγγελματική χρήση να βοηθήσει να εντοπίσει τη ρήξη των εμβρυϊκών μεμβρανών (ROM) στις εγκύους γυναίκες.

 

Περιγραφή:

 

 

Το εμβρυϊκό fibronectin το (fFN), ένα isoform του fibronectin, είναι σύνθετο συγκολλητικό glycoprotein με ένα μοριακό βάρος περίπου 500.000 daltons.
Το εμβρυϊκό fibronectin είναι ανυψωμένο στις cervicovaginal εκκρίσεις κατά τη διάρκεια των πρώτων 24 εβδομάδων της εγκυμοσύνης αλλά είναι μειωμένο μεταξύ 24 και 34 εβδομάδων στις κανονικές εγκυμοσύνες. Η ανίχνευση του fFN στις cervicovaginal εκκρίσεις μεταξύ κύησης 24 και 34 της ολοκληρωμένης εβδομάδων αναφέρεται για να συνδεθεί με την πρόωρη παράδοση στις συμπτωματικές και ασυμπτωματικές εγκύους γυναίκες.
 
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής fFN (κολπική έκκριση) είναι μια γρήγορη δοκιμή που ποιοτικός ανιχνεύει την παρουσία εμβρυϊκών αντιγόνων fibronectin στο κολπικό δείγμα έκκρισης στην ευαισθησία 50ng/ml.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει:

 

Φέρτε τις κασέτες, τα δείγματα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους δοκιμής στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν τη χρήση.
1. Εξαναγκάστε τον κώδικα QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Χρησιμοποιήστε μόνο την κάρτα κώδικα QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα του, και την τοποθετήστε σε μια καθαρή, επιφάνεια επιπέδων. Ονομάστε τη δοκιμή με τον προσδιορισμό ασθενών ή ελέγχου. Για να επιτύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, η δοκιμή πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε μια ώρα.
3. Προσθέστε 2 πτώσεις (80μl) του αποσπασματικού απομονωτή στο δείγμα καλά. Δεδομένου ότι η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, θα δείτε να χρωματίσετε την κίνηση πέρα από τη μεμβράνη.
4. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί με τον αναγνώστη σε 10 λεπτά.
5. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
6. Για τις εγκαταστάσεις αναγνωστών AllTestTM LF, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών AllTestTM LF. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών AllTestTM LF πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.

 

Εμβρυϊκή κασέτα δοκιμής Fibronectin γρήγορη, γρήγορη εξάρτηση δοκιμής φαρμάκων απάντησης 25t

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

Αποτελέσματα που διαβάζονται από τον αναγνώστη AlltestTM LF.


Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για το εμβρυϊκό fibronectin το (fFN) καθορίζεται από τον αναγνώστη AlltestTM LF.


Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει ή PDF.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)