Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Ολόκληρο αίμα αναγνωστών δοκιμής PSA γρήγορο/υψηλή ευαισθησία ορών/πλάσματος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Alltest
Πιστοποίηση:CE0123
Αριθμό μοντέλου:Tps-R402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: Λευκό Δείγμα: Ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα
Σχήμα: Κασέτα Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T
Κόψτε: 3ng/ml Cerrificate: CE0123

 

Ολόκληρο αίμα αναγνωστών δοκιμής PSA γρήγορο/υψηλή ευαισθησία ορών/πλάσματος

 

Εφαρμογή:

 

Το προστατικό συγκεκριμένο αντιγόνο το (PSA) παράγεται από τα προστατικά glandular και endothelial κύτταρα. Μπορεί να ανυψωθεί στους κακοήθεις όρους όπως ο προστατικός καρκίνος, και στον καλοκάγαθο όρο όπως η καλοκάγαθα prostatic υπερπλασία και prostatitis.

 

Περιγραφή:

 

Το προστατικό συγκεκριμένο αντιγόνο το (PSA) παράγεται από τα προστατικά glandular και endothelial κύτταρα. Είναι ενιαίο glycoprotein αλυσίδων με ένα μοριακό βάρος κατά προσέγγιση 34 kDa.1 PSA υπάρχει με τρεις σημαντικές μορφές που κυκλοφορούν στον ορό. Αυτές οι μορφές είναι ελεύθερη PSA, PSA που δεσμεύονται σε α1 – Antichymotrypsin (PSA-ΠΡΆΞΗ) και PSA που περιπλέκεται με το α2-macroglobulin (PSA-MG) .2
Η PSA έχει ανιχνευθεί στους διάφορους ιστούς του ανδρικού ουρογεννητικού συστήματος αλλά μόνο τα προστατικά glandular και endothelial κύτταρα το εκκρίνουν. Το επίπεδο PSA στον ορό των υγιών ανδρών είναι μεταξύ 0.1ng/mL και 2.6ng/mL. Μπορεί να ανυψωθεί στους κακοήθεις όρους όπως ο προστατικός καρκίνος, και στον καλοκάγαθο όρο όπως η καλοκάγαθα prostatic υπερπλασία και prostatitis. Ένα επίπεδο PSA 4 σε 10ng/ml θεωρείται στη «γκρίζος-ζώνη» και τα επίπεδα επάνω από 10ng/ml είναι ιδιαίτερα ενδεικτικά των ασθενών cancer.3 με τις τιμές PSA μεταξύ 4-10ng/ml πρέπει να υποβληθούν στην περαιτέρω ανάλυση του προστάτη από τη βιοψία.
Η προστατική συγκεκριμένη δοκιμή αντιγόνων είναι το πολυτιμότερο εργαλείο διαθέσιμο για τη διάγνωση του πρόωρου προστατικού καρκίνου. Πολλές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι η παρουσία της PSA είναι ο πιό χρήσιμος και σημαντικός δείκτης όγκων που είναι γνωστός για τον προστατικό καρκίνο και την προστατική μόλυνση της καλοκάγαθης Prostatic υπερπλασίας το (BPH) .4
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής PSA (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό κολλοειδούς χρυσής κλίσης και αντισωμάτων αντι-PSA για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τη συνολική PSA ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα. Η δοκιμή έχει μια κομμένη αξία 4ng/ml.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2.Remove η κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και το χρησιμοποιεί μέσα σε μια ώρα.
3.Place η κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για τον ορό, δείγματα ολόκληρου αίματος πλάσματος ή Venipuncture:
Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση του ορού ή του πλάσματος (περίπου 40μL) ή 2 πτώσεις του venipuncture που ολόκληρο το αίμα (περίπου 80μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40μL) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:
Για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 80μL του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40μL) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4.Wait για τη χρωματισμένη γραμμή στο appear*. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί με τον αναγνώστη AllTest™ LF σε 10 λεπτά.
5.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
η εγκατάσταση αναγνωστών 6.For Alltest™ LF, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών AllTest™ LF. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών Alltest™ LF πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.
*Note: εάν η μετανάστευση δεν παρατηρείται στο παράθυρο αποτελέσματος μετά από 30 δευτερόλεπτα, προσθέστε μια ή δύο πρόσθετες πτώσεις του απομονωτή.
*Note: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί ο απομονωτής, πέρα από 6 μήνες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.

 

Ολόκληρο αίμα αναγνωστών δοκιμής PSA γρήγορο/υψηλή ευαισθησία ορών/πλάσματος

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Αποτελέσματα που διαβάζονται από Alltest LF τον αναγνώστη


Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για το προστατικό συγκεκριμένο αντιγόνο το (PSA) καθορίζεται από τον αναγνώστη Alltest LF.


Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)