Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Ολόκληρο αίμα αναγνωστών δοκιμής PSA γρήγορο/υψηλή ευαισθησία ορών/πλάσματος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Alltest
Πιστοποίηση:CE0123
Αριθμό μοντέλου:Tps-R402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: Λευκό Δείγμα: Ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα
Σχήμα: Κασέτα Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T
Κόψτε: 3ng/ml Cerrificate: CE0123

Psa Rapid Test Reader Ολικός Αίμα / Ορός / Πλάσμα Υψηλή Ευαισθησία

Εφαρμογή:

Το ειδικό αντιγόνο του προστάτη (PSA) παράγεται από τα αδενικά και ενδοθηλιακά κύτταρα του προστάτη. Μπορεί να αυξηθεί σε κακοήθεις καταστάσεις όπως ο καρκίνος του προστάτη και σε καλοήθεις καταστάσεις όπως η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη και η προστατίτιδα.

Περιγραφή:

Το ειδικό αντιγόνο του προστάτη (PSA) παράγεται από τα αδενικά και ενδοθηλιακά κύτταρα του προστάτη. Πρόκειται για γλυκοπρωτεΐνη μονού αλύσου με μοριακό βάρος περίπου 34 kDa.1 Το PSA υπάρχει σε τρεις κύριες μορφές που κυκλοφορούν στον ορό. Αυτές οι μορφές είναι ελεύθερες PSA, το PSA δεσμεύεται με α1 - αντιχυμοτρυψίνη (PSA-ACT) και το PSA συμπλοκοποιείται με α2-μακροσφαιρίνη (PSA-MG) .2
Το PSA έχει ανιχνευθεί σε διάφορους ιστούς του αρσενικού ουρογεννητικού συστήματος αλλά μόνο το αδένες του προστάτη και τα ενδοθηλιακά κύτταρα το εκκρίνουν. Το επίπεδο PSA στον ορό υγιών ανδρών κυμαίνεται μεταξύ 0.1ng / mL και 2.6ng / mL. Μπορεί να αυξηθεί σε κακοήθεις καταστάσεις όπως ο καρκίνος του προστάτη και σε καλοήθεις καταστάσεις όπως η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη και η προστατίτιδα. Ένα επίπεδο PSA από 4 έως 10ng / ml θεωρείται ότι βρίσκεται στη "γκρίζα ζώνη" και τα επίπεδα πάνω από 10ng / ml είναι ιδιαίτερα ενδεικτικά του καρκίνου.3 Οι ασθενείς με τιμές PSA μεταξύ 4-10ng / ml θα πρέπει να υποβληθούν σε περαιτέρω ανάλυση του προστάτη με βιοψία.
Η ειδική δοκιμασία αντιγόνου προστάτη είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο που διατίθεται για τη διάγνωση του πρώιμου καρκίνου του προστάτη. Πολλές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι η παρουσία PSA είναι ο πιο χρήσιμος και σημαντικός δείκτης όγκου που είναι γνωστός για τον καρκίνο του προστάτη και τη μόλυνση του προστάτη της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (BPH) .4
Η κασέτα ταχείας δοκιμής PSA (ολικό αίμα / ορός / πλάσμα) χρησιμοποιεί συνδυασμό κολλοειδούς χρυσού συζεύγματος και αντι-PSA αντισωμάτων για την επιλεκτική ανίχνευση του συνολικού PSA σε πλήρες αίμα, ορό ή πλάσμα. Η δοκιμή έχει τιμή αποκοπής 4ng / ml.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;

Αφήστε την κασέτα δοκιμής, το δείγμα, το ρυθμιστικό διάλυμα και / ή τους ελέγχους να φθάσουν σε θερμοκρασία δωματίου (15-30 ° C) πριν από τη δοκιμή.
1.Exact QR Code από την κάρτα κώδικα QR για συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Χρησιμοποιήστε μόνο την κάρτα κώδικα QR που παρέχεται μέσα στα κιτ δοκιμών.
2.Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη θήκη και χρησιμοποιήστε την μέσα σε μία ώρα.
3. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επίπεδη επιφάνεια.
Για δείγματα ολικού αίματος ορού, πλάσματος ή βλεφάρων:
Κρατήστε το σταγονόμετρο κάθετα και μεταφέρετε 1 σταγόνα ορού ή πλάσματος (περίπου 40μL) ή 2 σταγόνες πλήρους αίματος φλεβοκόμβου (περίπου 80μL) στο δοχείο δείγματος (S) της κασέτας δοκιμής, στη συνέχεια προσθέστε 1 σταγόνα ρυθμιστικού διαλύματος (περίπου 40μL) και ξεκινήστε το χρονοδιακόπτη. Δείτε την εικόνα παρακάτω.
Για το δείγμα ολικού αίματος Fingerstick:
Για να χρησιμοποιήσετε έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 80 μL δείγματος ολικού αίματος από το δάκτυλο στο δοχείο δείγματος της δοκιμαστικής κασέτας, στη συνέχεια προσθέστε 1 σταγόνα ρυθμιστικού διαλύματος (περίπου 40 μL) και ξεκινήστε το χρονόμετρο. Δείτε την εικόνα παρακάτω.
4. Περιμένετε να εμφανιστούν οι έγχρωμες γραμμές *. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να διαβάζεται με το AllTest ™ LF Reader σε 10 λεπτά.
5. Μην ερμηνεύετε οπτικά τα αποτελέσματα των δοκιμών.
6.Για την εγκατάσταση του Alltest ™ LF Reader, η εκκίνηση και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο Εγχειρίδιο Χρήστη του AllTest ™ LF Reader. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευτεί το Εγχειρίδιο Χρήσης του Alltest ™ LF Reader πριν από τη χρήση και να εξοικειωθεί με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ελέγχου ποιότητας.
* Σημείωση: εάν η μετανάστευση δεν παρατηρείται στο παράθυρο αποτελεσμάτων μετά από 30 δευτερόλεπτα, προσθέστε μία ή δύο επιπλέον σταγόνες buffer.
* Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιείται το buffer, πέραν των 6 μηνών μετά το άνοιγμα του φιαλιδίου.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Τα αποτελέσματα διαβάζονται από τον αναγνώστη του Alltest LF


Το αποτέλεσμα των θετικών ή αρνητικών για το ειδικό για το πρόβληα αντιγόνο (PSA) καθορίζεται από τον αναγνώστη Alltest LF.


Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)