Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Σταθερό Igfbp -1 σύντομο δοκιμής αναγνωστών πιστοποιητικό CE έκκρισης κασετών κολπικό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Alltest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Σύκο-502

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: Λευκό Δείγμα: κολπική έκκριση
Σχήμα: Κασέτα Μέγεθος εξαρτήσεων: 25t
Κόψτε: / Πιστοποιητικό: CE

Σταθερό iGFBP -1 σύντομο δοκιμής αναγνωστών πιστοποιητικό CE έκκρισης κασετών κολπικό
 
Εφαρμογή:
 
Ινσουλίνη-όπως την παράγοντας-δεσμευτική πρωτεΐνη 1 αύξησης (ibp-1) γνωστή ως placental πρωτεΐνη 12 (PP12) είναι μια πρωτεΐνη που στους ανθρώπους κωδικοποιείται από το γονίδιο IGFBP1. Η igf-δέσμευση των πρωτεϊνών (IGFBPs) θεωρείται σημαντική στον κανονισμό της εμβρυϊκής και neonatal αύξησης.
Η ινσουλίνη-ομοειδής αύξηση παράγοντας-που δεσμεύει πρωτεϊνική 1 (iGFBP-1) γρήγορη δοκιμή (κολπική έκκριση) είναι μια οπτικά ερμηνευμένη, ποιοτική immunochromatographic συσκευή δοκιμής για την ανίχνευση iGFBP-1 στις κολπικές εκκρίσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η οποία είναι ένας σημαντικός πρωτεϊνικός δείκτης του αμνιακού ρευστού σε ένα κολπικό δείγμα. Η δοκιμή προορίζεται για την επαγγελματική χρήση να βοηθήσει να εντοπίσει τη ρήξη των εμβρυϊκών μεμβρανών (ROM) στις εγκύους γυναίκες.
 
Περιγραφή:
 
Ινσουλίνη-όπως την παράγοντας-δεσμευτική πρωτεΐνη 1 αύξησης (ibp-1) γνωστή ως placental πρωτεΐνη 12 (PP12) είναι μια πρωτεΐνη που στους ανθρώπους κωδικοποιείται από το γονίδιο IGFBP1. Η igf-δέσμευση των πρωτεϊνών (IGFBPs) θεωρείται σημαντική στον κανονισμό της εμβρυϊκής και neonatal αύξησης. Προηγουμένως αναφέραμε ότι τα σχεδιαγράμματα IGFBPs στον εμβρυϊκό ορό το (FCS) σκοινιού εξαρτήθηκαν από την αύξηση/τη μεταβολική θέση του εμβρύου. Μπορεί να ανιχνευθεί στις αυχενικές εκκρίσεις των εγκύων γυναικών με τις πρόωρες μητρικές συστολές, και εάν η παρουσία τους προβλέπει έναν αυξανόμενο κίνδυνο πρόωρης παράδοσης. Η αφθονία ινσουλίνη-όπως παράγοντα αύξησης που δεσμεύει πρωτεϊνικός-1 στη μητρικός-εμβρυϊκή διεπαφή στις σοβαρά preeclamptic εγκυμοσύνες προτείνει ότι η δεσμευτική πρωτεΐνη μπορεί να συμμετέχει στην παθογένεση της ρηχής placental εισβολής που παρατηρείται σε αυτήν την αναταραχή. Η χαμηλή ινσουλίνη-όπως αύξηση παράγοντας-ι κυκλοφορίας και ο ανυψωμένος ινσουλίνη-όπως παράγοντας αύξησης που δεσμεύει τα επίπεδα πρωτεϊνικός-1 μπορούν να συμβάλουν στην περιορισμένη placental και επομένως εμβρυϊκή αύξηση.
Η iGFBP-1 γρήγορη κασέτα δοκιμής (κολπική έκκριση) είναι μια γρήγορη δοκιμή που ανιχνεύει ποιοτικά την παρουσία του iGFBP-1 στο κολπικό δείγμα έκκρισης στην ευαισθησία 25ng/ml.
 
Πώς να χρησιμοποιήσει;
Φέρτε τις κασέτες, τα δείγματα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους δοκιμής στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν τη χρήση.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2.Remove η κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα της, και το τοποθετεί σε μια καθαρή, επιφάνεια επιπέδων. Ονομάστε τη δοκιμή με τον προσδιορισμό ασθενών ή ελέγχου. Για να επιτύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, η δοκιμή πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε μια ώρα.
3.Insert η πατσαβούρα στον αραιό σωλήνα, περιστρέφεται για 20 φορές. Κατόπιν πιέστε την πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα και συμπιέστε το κατώτατο σημείο του σωλήνα καθώς η πατσαβούρα αποσύρεται. Απορρίψτε την πατσαβούρα.
4.Fit η ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα. Αφαιρέστε το τοπ μέρος της ΚΑΠ. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Προσθέστε 3 πλήρεις πτώσεις της λύσης (περ. 100 µL) στο δείγμα καλά (σ) και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο.
5.Wait για τη χρωματισμένη ζώνη για να εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί με τον αναγνώστη AllTestTM LF σε 5 λεπτά.
6.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
Σημείωση: Για την εγκατάσταση αναγνωστών AllTestTM LF, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών AllTestTM LF. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών AllTestTM LF πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.

 

Σταθερό Igfbp -1 σύντομο δοκιμής αναγνωστών πιστοποιητικό CE έκκρισης κασετών κολπικό

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Αποτελέσματα που διαβάζονται από Alltest LF τον αναγνώστη


Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για τη δέσμευση της πρωτεΐνης 1 (ibp-1) καθορίζεται από τον αναγνώστη Alltest LF.


Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)