Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Εύκολος αναγνώστης δοκιμής χρήσης γρήγορος, ενιαία FOB ιατρική υψηλή ακρίβεια προϊόντων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Alltest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Tfo-R602

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: Λευκό Δείγμα: Περιττώματα
Σχήμα: Κασέτα Μέγεθος εξαρτήσεων: 25t
Κόψτε: 40ng/ml 50ng/ml* Πιστοποιητικό: CE

 

Εύκολος αναγνώστης δοκιμής χρήσης γρήγορος, ενιαία FOB ιατρική υψηλή ακρίβεια προϊόντων

 

Εφαρμογή:

 

Το περιττωματικό απόκρυφο αίμα το (FOB) είναι το κρυμμένο αίμα στα περιττώματα που μπορούν να βρεθούν σε πολλές γαστροεντερικές ασθένειες. Στα πρώτα στάδια, τα γαστροεντερικά προβλήματα όπως το καρκίνος του παχέος εντέρου, τα έλκη, polyps, η κολίτιδα, diverticulitis, και οι σχισμές μπορούν να μην παρουσιάσουν οποιαδήποτε ορατά συμπτώματα, μόνο απόκρυφο αίμα.

 

Περιγραφή:

 

Πολλές ασθένειες μπορούν να προκαλέσουν το κρυμμένο αίμα στα περιττώματα. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως περιττωματικό απόκρυφο αίμα το (FOB), ανθρώπινο απόκρυφο αίμα, ή ανθρώπινη αιμογλοβίνη. Στα πρώτα στάδια, τα γαστροεντερικά προβλήματα όπως το καρκίνος του παχέος εντέρου, τα έλκη, polyps, η κολίτιδα, diverticulitis, και οι σχισμές μπορούν να μην παρουσιάσουν οποιαδήποτε ορατά συμπτώματα, μόνο απόκρυφο αίμα. Οι παραδοσιακές guaiac-βασισμένες μέθοδοι στερούνται την ευαισθησία και την ιδιομορφία, και έχουν επίσης τους περιορισμούς διατροφής πριν από τη δοκιμή.
Η FOB γρήγορη κασέτα δοκιμής (περιττώματα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά τα χαμηλά επίπεδα περιττωματικού απόκρυφου αίματος. Η δοκιμή χρησιμοποιεί μια διπλή δοκιμή σάντουιτς αντισωμάτων για να ανιχνεύσει επιλεκτικά το περιττωματικό απόκρυφο αίμα σε 50ng/ml ή υψηλότερος, ή τα περιττώματα 6μg/g. Επιπλέον, αντίθετα από guaiac τις δοκιμές, η ακρίβεια της δοκιμής δεν επηρεάζεται από τη διατροφή των ασθενών.
 
Πώς να χρησιμοποιήσει;
 
Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2.To συλλέγουν τα περιττωματικά δείγματα:
Συλλέξτε την επαρκή ποσότητα περιττωμάτων (1-2mL ή 1-2g) σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων για να λάβετε τα μέγιστα αντιγόνα (εάν παρόν). Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή. Το δείγμα συλλεχθε'ν μπορεί να αποθηκευτεί για 3 ημέρες σε 2-8℃ εάν όχι να εξεταστεί μέσα σε 6 ώρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20℃.
3.To επεξεργαστείτε τα περιττωματικά δείγματα:
• Για τα στερεά δείγματα:
Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν διαπερνά τυχαία applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού). Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.
• Για τα υγρά δείγματα:
Κρατήστε dropper κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις (περίπου 80μL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής.
4.Tighten η ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, τινάζουν έπειτα το σωλήνα συλλογής δειγμάτων για να αναμίξουν σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Αφήστε το σωλήνα μόνο για 2 λεπτά.
5.Bring η σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει το. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
6.Hold ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων όρθιος και ανοίγει την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 2 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 80μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
7.Wait για τη χρωματισμένη γραμμή για να εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί με τον αναγνώστη AllTestTM LF σε 5 λεπτά.
Σημείωση: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε τα αποσπασματικά δείγματα που περιλαμβάνονται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 80μL του υπερκείμενου νερού, διανείμετε στο δείγμα καλά (σ) μιας νέων κασέτας και μιας έναρξης δοκιμής εκ νέου μετά από τις οδηγίες προαναφερθείσες.
8.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
Σημείωση: Για AllTestTM LF η εγκατάσταση αναγνωστών, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών AllTestTM LF. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών AllTestTM LF πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.
Εύκολος αναγνώστης δοκιμής χρήσης γρήγορος, ενιαία FOB ιατρική υψηλή ακρίβεια προϊόντων
 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Αποτελέσματα που διαβάζονται από Alltest LF τον αναγνώστη


Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για το περιττωματικό απόκρυφο αίμα το (FOB) καθορίζεται από τον αναγνώστη Alltest LF.


Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει.

 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)