Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

CDV + CPV συνδυασμένη αβ γρήγορη δοκιμής κατάλληλη δοκιμή δοκιμής χρήσης γρήγορη

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:VECHECK
Πιστοποίηση:qualified
Αριθμό μοντέλου:Vidp-325

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Συσκευασία λεπτομέρειες:10 δοκιμές/κιβώτιο
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Πολυπροπυλένιο/πολυστυρόλιο Χρώμα: Λευκό
storge: 2ºC-30ºC Σχήμα: Κασέτα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10

CDV +CPV αβ συνδύασε τη γρήγορη δοκιμής κατάλληλη δοκιμή δοκιμής χρήσης γρήγορη

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής Combo αντισωμάτων CDV+CPV (ορός/πλάσμα) είναι μια συνδυασμένη κασέτα για την ημιποσοτική ανίχνευση του κυνοειδούς αντισώματος ιών λοιμών και του κυνοειδούς αντισώματος Parvovirus canine στον ορό ή το πλάσμα.

 

Περιγραφή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής Combo αντισωμάτων CDV+CPV (ορός/πλάσμα) είναι βασισμένη immunochromatographic δοκιμή ροής σάντουιτς στην πλευρική. Η κασέτα δοκιμής έχει τα twotesting παράθυρα. Κάθε παράθυρο δοκιμής έχει μια αόρατη ζώνη Τ (δοκιμή) και τη ζώνη εναλλασσόμενου ρεύματος (έλεγχος). Όταν το δείγμα εφαρμόστηκε στο δείγμα καλά στην κασέτα, το υγρό θα διατρέξει πλευρικά της επιφάνειας της λουρίδας δοκιμής. Εάν υπάρχει αρκετό αντίσωμα CDV ή αντίσωμα CPV στο δείγμα, μια ορατή γραμμή Τ εμφανίζεται. Η γραμμή Γ πρέπει πάντα να εμφανιστεί αφότου εφαρμόζεται ένα δείγμα, το οποίο υποβάλλει ένα έγκυρο αποτέλεσμα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 °C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.
2. Συλλέξτε canine φρέσκο ολόκληρο το αίμα, και χωρίστε τον ορό ή το πλάσμα από το αίμα για να αποφύγετε το συντομότερο δυνατό την αιμόλυση. Μόνο χρησιμοποιήστε σαφή, μη-τα δείγματα. Μην αφήστε τα δείγματα στη θερμοκρασία δωματίου για τις παρατεταμένες περιόδους. Τα δείγματα ορών και πλάσματος μπορούν να αποθηκευτούν σε 2-8 °C μέχρι και 3 ημέρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20 °C.
3. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση του ορού ή του πλάσματος (περίπου 40 μL) και προσθέστε αμέσως 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80μL) σε κάθε δείγμα καλά χωριστά, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά με τη σύγκριση της έντασης γραμμών Τ με την κάρτα χρώματος παρεχόμενη. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 15 λεπτά.
 
 
CDV + CPV συνδυασμένη αβ γρήγορη δοκιμής κατάλληλη δοκιμή δοκιμής χρήσης γρήγορη
 
Η παρουσία γραμμής «Γ» υποβάλλει ένα έγκυρο αποτέλεσμα. Διαβάστε το αποτέλεσμα με τη σύγκριση της έντασης χρώματος της γραμμής «Τ» με την τυποποιημένη κάρτα χρώματος παρεχόμενη.

Για το αντίσωμα CDV:
Οι τίτλοι V.N. των κυνοειδών αντισωμάτων λοιμών αντιστοιχούν με τους βαθμούς έντασης χρώματος.
G1 < 1:8="" G2="1:16" G3="1:32 G4 = 1:64 G5 = 1:128 G6 > 1:256

Θετικό: Η παρουσία και γραμμής γραμμών και «Τ» «Γ». Η γραμμή Τ σε G3 θεωρείται ως τυποποιημένο θετικό. Η γραμμή G6 < G3=""> Τ, είναι πολύ ισχυρό θετικό, δείχνει μια επαφή με τον ιό πρόσφατα ή στη μόλυνση.
 
Αρνητικός: Η σαφής γραμμή Γ εμφανίζεται. Καμία γραμμή Τ, ή η γραμμή Τ δεν είναι πιό αδύνατες από G1. Δείχνει τον πολύ χαμηλό τίτλο CDV. Αποτυχημένος
η ανοσοποίηση μπορεί να συμβεί.

Άκυρος: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στη ζώνη γραμμών ελέγχου (γ).
 

Για το αντίσωμα CPV:
Οι τίτλοι H.I. των κυνοειδών αντισωμάτων ιών parvo αντιστοιχούν με τους βαθμούς έντασης χρώματος.
G1 < 1:40=""> G4 = 1:160 G5 = 1:320 G6 > 1:640

Θετικό: Η παρουσία και γραμμής γραμμών και «Τ» «Γ». Η ένταση γραμμών Τ υψηλότερη από G3 θεωρείται ως θετικό. Η γραμμή G6 < G3=""> Τ είναι πολύ ισχυρό θετικό, δείχνει μια επαφή με τον ιό πρόσφατα ή στη μόλυνση.

Αρνητικός: Η σαφής γραμμή Γ εμφανίζεται. Καμία γραμμή Τ, ή η γραμμή Τ δεν είναι πιό αδύνατες από G1. Δείχνει τον πολύ χαμηλό τίτλο CPV. Η αποτυχημένη ανοσοποίηση μπορεί να συμβεί.

Άκυρος: Καμία χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στη ζώνη Γ.
 
 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)