Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Toxo IgG/γρήγορο ποσοστό ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής κασετών αντισωμάτων IgM υψηλό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:VECHECK
Πιστοποίηση:qualified
Αριθμό μοντέλου:Vitgm-402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Συσκευασία λεπτομέρειες:10 κιβώτιο δοκιμών
Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: Λευκό Χρόνος ραφιών: 24 μήνες
Αντικείμενο: Κυνοειδής Μέγεθος εξαρτήσεων: 10
Σχήμα: Κασέτα

 

Γρήγορο ποσοστό ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής κασετών αντισωμάτων Toxo IgG/IgM

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντισωμάτων Toxo IgG/IgM (ορός/πλάσμα ολόκληρου αίματος) είναι μια immunochromatographic δοκιμή ροής σάντουιτς πλευρική για το ποιοτικό Toxoplasma ανίχνευσης αντίσωμα (Toxo IgG/IgM αβ) ολόκληρο στο αίμα του ζώου ή τον ορό και το πλάσμα.

 

Περιγραφή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντισωμάτων Toxo IgG/IgM είναι βασισμένη immunochromatographic δοκιμή ροής σάντουιτς στην πλευρική. Η κασέτα δοκιμής έχει ένα παράθυρο δοκιμής. Το παράθυρο δοκιμής έχει δύο αόρατες περιοχές δοκιμής (IgG/IgM) και μια περιοχή Γ (έλεγχος). Όταν το δείγμα εφαρμόζεται στο δείγμα καλά στην κασέτα, το υγρό θα ρεύσει πλευρικά στην επιφάνεια της λουρίδας δοκιμής. Εάν υπάρχουν αρκετά Toxoplasma IgG/IgM αντισώματα στο δείγμα, μια ορατή γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή IgG/IgM. Η γραμμή Γ πρέπει πάντα να εμφανιστεί αφότου εφαρμόζεται ένα δείγμα, υποβάλλοντας ένα έγκυρο αποτέλεσμα. Με αυτά τα μέσα, η κασέτα μπορεί ακριβώς να δείξει την παρουσία Toxoplasma IgG/IgM αντισώματος στο δείγμα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Toxo IgG/γρήγορο ποσοστό ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής κασετών αντισωμάτων IgM υψηλό

 

  • Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 °C) πριν από τη δοκιμή.
    1. Συλλέξτε φρέσκο ολόκληρο το αίμα, ή χωρίστε τον ορό ή το πλάσμα από το αίμα για να αποφύγετε το συντομότερο δυνατό την αιμόλυση. Μόνο χρησιμοποιήστε σαφή, μη-τα δείγματα. Μην αφήστε τα δείγματα στη θερμοκρασία δωματίου για τις παρατεταμένες περιόδους. Τα δείγματα ορών και πλάσματος μπορούν να αποθηκευτούν σε 2-8 °C μέχρι και 3 ημέρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα ορών και πλάσματος πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20°C.
    2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση του δείγματος (περίπου 40 μL) και προσθέστε αμέσως 3 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80 μL) στο δείγμα καλά (σ), κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση ανωτέρω.
    3. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 5-10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 15 λεπτά.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Θετικό: Δύο ή τρεις γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει πάντα να εμφανιστεί στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και άλλη μια ή δύο προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (IgM ή/και IgG).


Θετικό IgM: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ), μια άλλη χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή IgM. Υποβάλλει ένα θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής IgM για τα αντισώματα Toxoplasma.


Θετικό IgG: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ), μια άλλη χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή IgG. Υποβάλλει ένα θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής IgG για τα αντισώματα Toxoplasma.


Αρνητικός: Μόνο η σαφής γραμμή Γ εμφανίζεται. Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στις περιοχές γραμμών δοκιμής (IgM και IgG).


Άκυρος: Καμία χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή Γ, κανένα θέμα εάν η γραμμή Τ εμφανίζεται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)