Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Προφορική ρευστή Carfentanyl CFYL εξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών CE, γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Dcfy-802/dcfy-803

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:Κασέτα 25 (συσκευή) /box
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Προφορικό ρευστό
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 50ng/ml Πιστοποιητικό: CE

 

CE προφορικό ρευστό Carfentanyl (CFYL) κατάλληλο και υψηλές εξαρτήσεις δοκιμής ανάγνωσης διαγνώσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ευαισθησίας ακριβείς γρήγορες

 

 

Εφαρμογή και περιγραφή:

 

Το Carfentanyl είναι ένα ανάλογο συνθετικό αναλγητικό fentanyl οπιούχων. Είναι 10.000 φορές πιό ισχυρό από τη μορφίνη, κάνοντας το μεταξύ των πιό ισχυρών εμπορικά χρησιμοποιημένων οπιούχων. Το Carfentanyl ήταν πρώτα συντεθειμένο το 1974. Πωλείται με το εμπορικό φίρμα Wildnil ως γενικός πράκτορας αναισθητικού για τα μεγάλα ζώα. Οι παρενέργειες του carfentanyl είναι παρόμοιες με εκείνους fentanyl, που περιλαμβάνουν να φαγουρίσουν, ναυτία και αναπνευστική ύφεση, οι οποίες μπορούν να είναι απειλητικές για τη ζωή. Το Carfentanyl είναι ταξινομημένο ως σχέδιο ΙΙ στο πλαίσιο του ελεγχόμενου νόμου ουσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες με DEA ACSCN 9743.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής Carfentanyl (προφορικό ρευστό) είναι μια γρήγορη προφορική ρευστή διαγνωστική εξέταση που μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τη χρήση ενός οργάνου. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλονικό αντίσωμα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα Carfentanyl στο προφορικό ρευστό. Η γρήγορα κασέτα/midstream δοκιμής Carfentanyl (προφορικό ρευστό) παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει Carfentanyl στο προφορικό ρευστό 50 ng/ml.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30ºC) πριν από τη δοκιμή. Καθοδηγήστε το χορηγό για να μην τοποθετήσετε τίποτα στο στόμα συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων τροφίμων, ποτών, γόμμας ή καπνού για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από τη συλλογή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Αφαιρέστε το συλλέκτη από τη σφραγισμένη σακούλα και παρεμβάλτε το τέλος σφουγγαριών του συλλέκτη στο στόμα. Ενεργά σφουγγαρίστε το εσωτερικό του στόματος και της γλώσσας για να συλλέξετε το προφορικό ρευστό για συνολικά 3 λεπτά έως ότου το σφουγγάρι γίνεται πλήρως διαποτισμένο. Ευγενής η συμπίεση του σφουγγαριού μεταξύ της γλώσσας και των δοντιών θα βοηθήσει τον κορεσμό. Κανένα σκληρό σημείο δεν πρέπει να γίνει αισθητό στο σφουγγάρι όταν διαποτίζεται.
3. Αφαιρέστε το συλλέκτη από το στόμα. Η θέση διαπότισε τον προφορικό ρευστό συλλέκτη στο σφουγγάρι αιθουσών και Τύπου πλήρως ενάντια στο διηθητήρα για να συλλέξει το προφορικό ρευστό. Απορρίψτε το συλλέκτη. Σπάστε απότομα την ΚΑΠ που κλείνει στο σωλήνα συλλογής.
4. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Ξεβιδώστε την κάλυψη ΚΑΠ από το σωλήνα συλλογής. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής και μεταφέρετε 3 πτώσεις του προφορικού ρευστού (περίπου 120 µL) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής και αρχίστε το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Τοποθετήστε την κεφαλή κοχλίου στο σωλήνα συλλογής. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
5. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 1 ώρα.
6. Εφαρμόστε τη σφραγίδα ασφάλειας άνω της κεφαλής κοχλίου και στείλετε στο εργαστήριο για την επιβεβαίωση εάν είναι απαραίτητο.

Προφορική ρευστή Carfentanyl CFYL εξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών CE, γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Επιτρέψτε στη συσκευή, το δείγμα, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30ºC) πριν από τη δοκιμή. Καθοδηγήστε το χορηγό για να μην τοποθετήσετε τίποτα στο στόμα συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων τροφίμων, ποτών, γόμμας ή καπνού για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από τη συλλογή.
1. Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Παρεμβάλτε το απορροφητικό φυτίλι στο στόμα και το βάλτε κάτω από τη γλώσσα για να συλλέξετε το προφορικό ρευστό έως ότου εμφανίζεται η γραμμή ελέγχου.
3. Τοποθετήστε τη συσκευή δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 15 λεπτά.

Προφορική ρευστή Carfentanyl CFYL εξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών CE, γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ), και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συνθετική συγκέντρωση μεταβολίτη μαριχουάνα είναι κάτω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο (25ng/mL).


*NOTE: Η σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει, αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη χρωματισμένη γραμμή.


ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση Carfentanyl (CFYL) υπερβαίνει το ανιχνεύσιμο επίπεδο (50 ng/ml).


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή χρησιμοποιώντας μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε το μέρος αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 
Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Dcfy-802 Κασέτα δοκιμής Carfentanyl (CFYL) γρήγορη Προφορικό ρευστό Κασέτα 25 Τ 50 ng/mL* CE
Dcfy-803 Συσκευή δοκιμής Carfentanyl (CFYL) γρήγορη Προφορικό ρευστό Συσκευή 25 Τ 50 ng/mL* CE
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Ακριβές πιστοποιητικό CE ούρων αβ-PINACA εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής (ABP)

Ακριβές Acetaminophen το (ACE) 5000 ούρα εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής ng/mL με το CE

γρήγοροι κασέτα εξαρτήσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών 300ng/mL 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Dispoable/cOem εξαρτήσεων δοκιμής μετρητών στάθμης/λουρίδων με το CE

Οι γρήγορες διαγνωστικές εξαρτήσεις δοκιμής κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής εξαρτήσεων δοκιμής οινοπνεύματος (ALC) ανιχνεύουν την παρουσία στα ούρα με το CE

100 NG/μιλ. ακριβές Alprazolam ενιαίο ιατρικό προϊόν εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορο

Σταθερή αμφεταμινών του (AMP) ενιαία επιτροπή εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορη/ιατρικό προϊόν κασετών/μετρητών στάθμης με CE/FDA

Επαγγελματικοί κασέτα/μετρητής στάθμης/επιτροπή δοκιμής εξαρτήσεων α-PVP AbuseTest φαρμάκων γρήγοροι στα ούρα, CE επικυρωμένο