502 Bad Gateway


nginx
Πολυ κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών διαγνώσεων γρήγορο δοκιμής CE χρήσης κασετών κατάλληλο εγκεκριμένο
Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Πολυ κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών διαγνώσεων γρήγορο δοκιμής CE χρήσης κασετών κατάλληλο εγκεκριμένο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα (doa-925)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 δοκιμές/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Μαλλιά
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: Δείτε το ένθετο Πιστοποιητικό: CE

Διαγνωστική κατάχρησης πολλαπλών φαρμάκων Κασέτα ταχείας δοκιμής Βολική χρήση κιτ δοκιμής μαλλιών με CE

Εφαρμογή και περιγραφή:

Η ανίχνευση μαλλιών έχει μοναδικά πλεονεκτήματα στον τομέα της δοκιμής φαρμάκων. Το τρίχωμα μπορεί να παράσχει μακροπρόθεσμες πληροφορίες για τα φάρμακα που δεν είναι διαθέσιμα σε άλλα βιολογικά δείγματα όπως το αίμα και τα ούρα. Τα δείγματα μαλλιών είναι σχετικά εύκολο να ληφθούν, εύκολο στη μεταφορά και εύκολο στην αποθήκευση για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ο αργός μεταβολισμός των φαρμάκων στα μαλλιά μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυτοί οι παράγοντες παρέχουν καλύτερες συνθήκες για την ανάλυση φαρμάκων.
Cotinine (COT)
Η κοτινίνη είναι ο μεταβολίτης πρώτης βαθμίδος της νικοτίνης, ένα τοξικό αλκαλοειδές που παράγει διέγερση των αυτόνομων γαγγλίων και του κεντρικού νευρικού συστήματος όταν είναι στον άνθρωπο. Η νικοτίνη είναι ένα φάρμακο στο οποίο εκτίθεται ουσιαστικά κάθε μέλος μιας κοινωνίας καπνίσματος είτε μέσω άμεσης επαφής είτε με εισπνοή από δεύτερο χέρι. Εκτός από τον καπνό, η νικοτίνη είναι επίσης εμπορικά διαθέσιμη ως το δραστικό συστατικό σε θεραπείες υποκατάστασης καπνίσματος όπως κόμμι νικοτίνης, διαδερμικά έμπλαστρα και ρινικά σπρέι.
Μεθαμφεταμίνη (MET)
Η μεθαμφεταμίνη είναι ένα εθιστικό διεγερτικό φάρμακο που ενεργοποιεί έντονα ορισμένα συστήματα στον εγκέφαλο. Είναι στενά συνδεδεμένο χημικά με την Αμφεταμίνη, αλλά οι επιδράσεις της Μεθαμφεταμίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα είναι μεγαλύτερες.
Κατασκευάζεται σε παράνομα εργαστήρια και έχει υψηλό δυναμικό για κατάχρηση και εξάρτηση. Το φάρμακο μπορεί να ληφθεί από το στόμα, να ενεθεί ή να εισπνευστεί. Οι οξείες υψηλότερες δόσεις οδηγούν σε αυξημένη διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος και προκαλούν ευφορία, εγρήγορση, μειωμένη όρεξη και αίσθηση αυξημένης ενέργειας και δύναμης. Οι καρδιαγγειακές αποκρίσεις στη μεθαμφεταμίνη περιλαμβάνουν αυξημένη αρτηριακή πίεση και καρδιακές αρρυθμίες. Οι πιο οξείες αντιδράσεις προκαλούν άγχος, παράνοια, ψευδαισθήσεις, ψυχωτική συμπεριφορά και, τελικά, κατάθλιψη και εξάντληση.
Πώς να χρησιμοποιήσετε;
Αφήστε τη δοκιμή, το δείγμα, το ρυθμιστικό διάλυμα και / ή τους ελέγχους να φθάσουν σε θερμοκρασία δωματίου (15-30 ° C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη θήκη και χρησιμοποιήστε την μέσα σε μία ώρα. Συλλέξτε το δείγμα τρίχας από το μήκος των μαλλιών κοντά στο δέρμα και κόψτε τα σκοτεινά μαλλιά μήκους τουλάχιστον 1 cm και όχι λιγότερο από 100 mg.
2. Προσθέστε το ρυθμιστικό διάλυμα στο σωληνάριο συλλογής δείγματος με τη σκόνη καταλύτη και ανακινήστε το ομοιόμορφα για να προετοιμάσετε το ρυθμιστικό διάλυμα λύσης.
3. Προσθέστε το δείγμα τρίχας στο παρασκευασμένο ρυθμιστικό λύσης για τα μαλλιά, σφίξτε το καπάκι στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων και στη συνέχεια ανακινήστε το σωλήνα έντονα για να αναμίξετε το δείγμα και το ρυθμιστικό λύσης. Αφήστε το σωληνάριο μόνο για 5 λεπτά
4. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επίπεδη επιφάνεια. Ανοίξτε το καπάκι του σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 3 πλήρεις σταγόνες δείγματος (Lysate) (περίπου 120 mL) στο φρεάτιο δειγμάτων (S) της κασέτας δοκιμής και στη συνέχεια ξεκινήστε το χρονοδιακόπτη. Αποφύγετε την παγίδευση φυσαλίδων αέρα στο φρεάτιο δειγμάτων (S).
5. Περιμένετε να εμφανιστούν οι έγχρωμες γραμμές. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύετε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
Άλλα προϊόντα

Ακριβές πιστοποιητικό CE ούρων αβ-PINACA εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής (ABP)

Ακριβές Acetaminophen το (ACE) 5000 ούρα εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής ng/mL με το CE

γρήγοροι κασέτα εξαρτήσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών 300ng/mL 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Dispoable/cOem εξαρτήσεων δοκιμής μετρητών στάθμης/λουρίδων με το CE

Οι γρήγορες διαγνωστικές εξαρτήσεις δοκιμής κασετών/μετρητών στάθμης/επιτροπής εξαρτήσεων δοκιμής οινοπνεύματος (ALC) ανιχνεύουν την παρουσία στα ούρα με το CE

100 NG/μιλ. ακριβές Alprazolam ενιαίο ιατρικό προϊόν εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορο

Σταθερή αμφεταμινών του (AMP) ενιαία επιτροπή εξετάσεων ούρων φαρμάκων γρήγορη/ιατρικό προϊόν κασετών/μετρητών στάθμης με CE/FDA

Επαγγελματικοί κασέτα/μετρητής στάθμης/επιτροπή δοκιμής εξαρτήσεων α-PVP AbuseTest φαρμάκων γρήγοροι στα ούρα, CE επικυρωμένο