Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔοκιμή μολυσματικών ασθενειών

Κατάλληλη γρήγορη κασέτα δοκιμής ιών των αδένων, παθολογικοί εξοπλισμοί ανάλυσης

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Ο κ. John Smith Αγγλία

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Κα Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Κα Julie Tschetter Βέλγιο

Όπως ο παλαιός πελάτης AllTest από το 2009, πρέπει να ευχαριστήσουμε τη μεγάλη εργασία έχει γίνει από AllTest για να μας υποστηρίξει κέρδος περισσότερα μερίδιο αγοράς και κέρδος

—— Ο κ. Robin Seifert Γερμανία

Κατάλληλη γρήγορη κασέτα δοκιμής ιών των αδένων, παθολογικοί εξοπλισμοί ανάλυσης

Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments
Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments

Μεγάλες Εικόνας :  Κατάλληλη γρήγορη κασέτα δοκιμής ιών των αδένων, παθολογικοί εξοπλισμοί ανάλυσης Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ALLTEST
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Κασέτα (iad-602)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Συσκευασία λεπτομέρειες: 10T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: μπλε Σχήμα: Κασέτα
Αποθήκευση: 2-30°C Χρόνος ραφιών: 24 μήνες
Πιστοποιητικό: CE Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Υψηλό φως:

γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

,

διαγνωστικές δοκιμές για τη μόλυνση

 
Ένας γρήγορος, μια δοκιμή βημάτων για την ποιοτική ανίχνευση του ιού των αδένων στα ανθρώπινα περιττώματα. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 
Εφαρμογή:
 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ιών των αδένων (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του ιού των αδένων στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων στην ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης ιών των αδένων.

 
Περιγραφή:
 

Η οξεία diarrheal ασθένεια στα μικρά παιδιά είναι μια σημαντική αιτία της νοσηρότητας παγκοσμίως και είναι μια κύρια αιτία της θνησιμότητας στις αναπτυσσόμενες χώρες. 1 η έρευνα έχει δείξει ότι τα εντερικά ιοί των αδένων, πρώτιστα Ad40 και Ad41, είναι μια κύρια αιτία της διάρροιας σε πολλά από αυτά τα παιδιά, δεύτερο μόνο στα rotaviruses. Αυτά τα προερχόμενα από ιό παθογόνα έχουν απομονωθεί σε όλο τον κόσμο, και μπορούν να προκαλέσουν τη διάρροια στα παιδιά το χρόνο. Οι μολύνσεις βλέπουν πολύ συχνά στα παιδιά λιγότερο από δύο ηλικίες, αλλά έχουν βρεθεί στους ασθενείς όλων των ηλικιών. Οι περαιτέρω μελέτες δείχνουν ότι τα ιοί των αδένων συνδέονται με 4-15% όλων των νοσηλεμμένων περιπτώσεων της προερχόμενης από ιό γαστρεντερίτιδας. Η γρήγορη και ακριβής διάγνωση της γαστρεντερίτιδας λόγω του ιού των αδένων είναι χρήσιμη στην καθιέρωση της αιτιολογίας της γαστρεντερίτιδας και της σχετικής υπομονετικής διαχείρισης. Άλλες διαγνωστικές τεχνικές όπως η μικροσκόπηση ηλεκτρονίων το (EM) και η υβριδοποίηση νουκλεϊνικού οξέος είναι ακριβές και εργασία-εντατικές.
Με τη μόνος-περιοριστική φύση της μόλυνσης ιών των αδένων, τέτοιες ακριβές και εργασία-εντατικές δοκιμές μπορούν να μην είναι απαραίτητες.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ιών των αδένων (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του ιού των αδένων στο ανθρώπινο δείγμα περιττωμάτων, που παρέχει τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Η δοκιμή χρησιμοποιεί το αντίσωμα συγκεκριμένο για το ιό των αδένων για να ανιχνεύσει επιλεκτικά το ιό των αδένων από τα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C)
πριν από τη δοκιμή.
1. Για να συλλέξει τα περιττωματικά δείγματα:
Συλλέξτε την επαρκή ποσότητα περιττωμάτων (1-2mL ή 1-2g) σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων για να λάβετε αρκετά μόρια ιών. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή. Το δείγμα συλλεχθε'ν μπορεί να αποθηκευτεί για 3 ημέρες σε 2-8°C εάν όχι να εξεταστεί μέσα σε 6 ώρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20°C.
2. Στα περιττωματικά δείγματα διαδικασίας:
Για τα στερεά δείγματα:
Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν διαπερνά τυχαία applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού). Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.
Για τα υγρά δείγματα:
Κρατήστε dropper κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις του υγρού δείγματος (περίπου 50 µL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής.
Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν κούνημα ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων για να αναμίξετε σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Αφήστε το σωλήνα συλλογής για την αντίδραση για 2 λεπτά.
3. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
4. Κρατήστε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων όρθιο και ξεβιδώστε την άκρη του σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 2 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 80 μιλ.) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
5. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά μετά από να διανείμει το δείγμα. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.
Σημείωση: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε το αραιωμένο δείγμα που περιλαμβάνεται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 80 µL του υπερκείμενου νερού, διανέμοντα στο δείγμα καλά (σ). Αρχίστε το χρονόμετρο και συνεχιστείτε από το βήμα 5 και μετά στις ανωτέρω οδηγίες για τη χρήση.

Κατάλληλη γρήγορη κασέτα δοκιμής ιών των αδένων, παθολογικοί εξοπλισμοί ανάλυσης 0

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)


ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).


*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση του αντιγόνου ιών των αδένων παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία προφανής γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου (γ) αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Iad-602 Γρήγορη κασέτα δοκιμής ιών των αδένων Περιττώματα Κασέτα 25 Τ Δείτε το ένθετο CE
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς