Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταImmunoassay Flourescence εξαρτήσεις δοκιμής

6.0 CE δεικτών ορμονών κασετών δοκιμής Ng/ML Triiodothyronine T3

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Ο κ. John Smith Αγγλία

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Κα Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Κα Julie Tschetter Βέλγιο

Όπως ο παλαιός πελάτης AllTest από το 2009, πρέπει να ευχαριστήσουμε τη μεγάλη εργασία έχει γίνει από AllTest για να μας υποστηρίξει κέρδος περισσότερα μερίδιο αγοράς και κέρδος

—— Ο κ. Robin Seifert Γερμανία

6.0 CE δεικτών ορμονών κασετών δοκιμής Ng/ML Triiodothyronine T3

6.0 Ng/ML Triiodothyronine T3 Test Cassette Hormone Marker CE
6.0 Ng/ML Triiodothyronine T3 Test Cassette Hormone Marker CE 6.0 Ng/ML Triiodothyronine T3 Test Cassette Hormone Marker CE

Μεγάλες Εικόνας :  6.0 CE δεικτών ορμονών κασετών δοκιμής Ng/ML Triiodothyronine T3 Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Fi-t3-302

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10T/25 Τ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέτρηση της σειράς: 0.4-6.0 ng/mL (0.62~9.24nmol/L) Ακρίβεια: Βιογραφικό σημείωμα ≤ 15%
Δείγμα: Ορός/πλάσμα Σχήμα: κασέτα
Χρόνος ανάγνωσης: 15 λεπτά Αποθήκευση: 2-30°C
Πιστοποιητικό: CE, ISO13485
Υψηλό φως:

T3 κασέτα δοκιμής

,

Κασέτα δοκιμής Triiodothyronine

,

6.0ng/mL κασέτα δοκιμής

T3 CE κασετών δοκιμής (δείκτης ορμονών)

Η κασέτα δοκιμής T3 είναι μια δοκιμή για για την ποσοτική ανίχνευση συνολικού Triiodothyronine (T3) στο hunman ορό ή το πλάσμα με τη χρήση Immunoassay φθορισμού της συσκευής ανάλυσης.

 

【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ】

Οι φυσιολογικές ενέργειες των ορμονών θυροειδή μπορούν να ταξινομηθούν ως αύξηση και ανάπτυξη και έλεγχος των μεταβολικών διαδικασιών στο σώμα. Οι ορμόνες θυροειδή παίζουν έναν κύριο ρόλο στη αύξηση και ανάπτυξη του εγκεφάλου και το κεντρικό νευρικό σύστημα στους ανθρώπους από τη 15η εβδομάδα της κύησης σε 3 ηλικίες. Ο άλλος φυσιολογικός ρόλος των ορμονών θυροειδή είναι να ελεγχθούν διάφορες μεταβολικές διαδικασίες στο σώμα. Αυτοί περιλαμβάνουν τον υδατάνθρακα, το λίπος, την πρωτεΐνη, τη βιταμίνη, και τον ορυκτό μεταβολισμό.

Το Triiodothyronine (T3) είναι η βιολογικά ενεργός ορμόνη θυροειδή. Στα κανονικά θέματα, περίπου 20% T3 εκκρίνεται από το θυροειδή αδένα, και περίπου 80% T3 προέρχεται από τη μετατροπή thyroxine (T4) σε T3 στους extrathyroidal περιφερειακούς ιστούς. Αναπτύσσει τη βιολογική δραστηριότητα της προαγωγής του μεταβολισμού της ουσίας και της ενέργειας, και της προώθησης της αύξησης και ανάπτυξη του σώματος. Είναι ένας σημαντικός διαγνωστικός δείκτης των ασθενειών θυροειδή, και έχει επίσης τη βοηθητική διαγνωστική αξία για μερικές ασθένειες μη-θυροειδή.

 

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】

Αναφερθείτε Immunoassay φθορισμού FIATESTTM στο εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να είναι στη θερμοκρασία δωματίου.

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

  1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
  2. Πάρτε έξω την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στη υποδοχή κάρτας ταυτότητας συσκευών ανάλυσης.
  3. Το σιφώνιο 900 μl του αντιδραστηρίου 1 απομονωτής διαλύσεων στο αντιδραστήριο 2 σωλήνας και διαλύει τη λυοφιλοποιημένη σκόνη λεπτομερώς.

Σημείωση: Μετά από τη διάλυση, το αντιδραστήριο 2 θα μπορούσε να αποθηκευτεί σε 2-8℃ για 30 ημέρες ή να αποθηκευτεί σε -20℃ για τη μεγάλη περίοδο.

  1. Σύρετε 75ul του διαλυμένου αντιδραστηρίου 2 (βήμα 3) στο σωλήνα 0.6ml bufffer.
  2. Το σιφώνιο 75 μl του ορού ή του πλάσματος στο σωλήνα απομονωτών, αναμιγνύει το δείγμα και το διαλυμένο αντιδραστήριο 2 καλά.
  3. Αφήστε το μίγμα για την αντίδραση 5 λεπτών, κατόπιν σιφώνιο 75 αραιωμένο μl δείγμα στο δείγμα καλά της κασέτας. Αρχίστε το χρονόμετρο συγχρόνως.
  4. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Immunoassay φθορισμού FIATESTTM τη συσκευή ανάλυσης, τον τυποποιημένο τρόπο δοκιμής και το γρήγορο τρόπο δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Immunoassay φθορισμού FIATESTTM της συσκευής ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.

Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Μετά από 15 λεπτά της προσθήκης του δείγματος, παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης, χτυπήστε τη «ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» αμέσως. Η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από να προσθέσει το δείγμα, χτυπήστε τη «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης αυτόματα αντίστροφη μέτρηση 15 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.

 

 

【ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ】

Τα αποτελέσματα που διαβάζονται από τη Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης και επιδεικνύουν το αποτέλεσμα για την οθόνη.

Cat.No. Προϊόν Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Θέση CE
Fi-t3-302

T3 κασέτα δοκιμής

Ορός/πλάσμα

Κασέτα 10T/25 Τ CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς