Candida albicans γρήγορη δοκιμή με τη γενική ακρίβεια 97,6% με το CE

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ALLTEST
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Κασέτα (ica-502)
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: λήψη φαρυγγικού εκκρίματος υποβλήθηκε
Ακρίβεια: 97.6% Πιστοποιητικό: ISO13485, CE
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες
Υψηλό φως:

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

,

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

 

Candida albicans γρήγορη δοκιμή με τη γενική ακρίβεια 97,6%

 

 

Εφαρμογές:

 

Η Candida albicans γρήγορη κασέτα δοκιμής (κολπική πατσαβούρα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση Candida albicans των αντιγόνων από τις κολπικές πατσαβούρες. Αυτή η δοκιμή προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως ενίσχυση στη διάγνωση Candida της μόλυνσης.

 

 

Περιγραφή:  

 

Candida albicans είναι μια καιροσκοπική παθογόνος ζύμη που είναι κοινό μέλος της ανθρώπινης χλωρίδας εντέρων. Δεν πολλαπλασιάζεται έξω από το ανθρώπινο σώμα. Ανιχνεύεται στο γαστροεντερικό κομμάτι και το στόμα σε 40-60% των υγιών ενηλίκων. Είναι συνήθως ένας συμβιών οργανισμός, αλλά μπορεί να γίνει παθογόνο στα άνοσα συμβιβασμένα άτομα υπό ποικίλους όρους. Είναι ένα από τα λίγα είδη του Candida γένους που προκαλεί ανθρώπινο candidiasis μόλυνσης, το οποίο προκύπτει από overgrowth του μύκητα. Candidiasis παραδείγματος χάριν συχνά παρατηρείται στους HIV-μολυσμένους ασθενείς. Γ. albicans είναι το πιό κοινό μυκητιακό είδος που απομονώνεται από τα biofilms είτε που διαμορφώνονται (στις μόνιμες) εμφυτευμένες ιατρικές συσκευές είτε στον ανθρώπινο ιστό

Γ. albicans, μαζί με το Γ. tropicalis, το parapsilosis Γ. και το Γ. το glabrata, είναι αρμόδιο για 50-90% όλων των περιπτώσεων candidiasis στους ανθρώπους. Ένας δείκτης θνησιμότητας 40% έχει αναφερθεί για τους ασθενείς με συστημικό candidiasis λόγω του Γ. albicans. Υπολογίζει τη σειρά από 2800 έως 11200 θανάτους που προκαλούνται ετησίως στις ΗΠΑ λόγω candidiasis αιτιών Γ. albicans.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, την πατσαβούρα δειγμάτων, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Τοποθετήστε έναν καθαρό σωλήνα εξαγωγής στην οριζόμενη περιοχή του τερματικού σταθμού. Προσθέστε τον απομονωτή εξαγωγής 8 πτώσεων (περ. 450μl) στο σωλήνα.
2. Βάλτε την πατσαβούρα δειγμάτων στο σωλήνα, σθεναρά το μίγμα η λύση με να περιστραφεί την πατσαβούρα δυνατά ενάντια στην πλευρά του σωλήνα για λιγότερους δέκα χρόνους (ενώ καταδύεται). Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν αναμιγνύεται σθεναρά το δείγμα στη λύση.
3. Επιτρέψτε στην πατσαβούρα για να ενυδατώσετε στον απομονωτή εξαγωγής για 1 λεπτό πριν από το επόμενο βήμα. Η συμπίεση έξω όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό από την πατσαβούρα με το τσίμπημα της φωτογραφικής διαφάνειας του εύκαμπτου σωλήνα εξαγωγής ως πατσαβούρα αφαιρείται. Το τουλάχιστον 1/2 του ρυθμιστικού διαλύμματος εξαγωγής πρέπει να παραμείνει στο σωλήνα για την επαρκή τριχοειδή μετανάστευση να εμφανιστεί.
4. Απορρίψτε την πατσαβούρα σε ένα κατάλληλο βιολογικά επικίνδυνο εμπορευματοκιβώτιο αποβλήτων, κατόπιν τακτοποίηση στην άκρη σωλήνων εξαγωγής επάνω στο σωλήνα εξαγωγής.
5. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα του, και την τοποθετήστε σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Για να επιτύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, η δοκιμή πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε μια ώρα.
6. Προσθέστε 3 πτώσεις (περ. 100μl) του αποσπασματικού δείγματος από το σωλήνα εξαγωγής στο δείγμα καλά στην κασέτα δοκιμής. Παρακαλώ αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά και μην μειωθείτε
οποιαδήποτε λύση στο παράθυρο παρατήρησης.
7. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά, δεν ερμηνεύει τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.
Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί ο απομονωτής, πέρα από 6 μήνες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.

 

 

Candida albicans γρήγορη δοκιμή με τη γενική ακρίβεια 97,6% με το CE 0

 

 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και η προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι Candida albicans το αντιγόνο ανιχνεύθηκε στο δείγμα.
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση Candida albicans των αντιγόνων παρόντων στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι Candida albicans το αντιγόνο δεν είναι παρόν στο δείγμα, ή είναι παρόν κάτω από το ανιχνεύσιμο όριο της δοκιμής.
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852