διαγνωστικό φάρμακο μεθαδόνης 300 ng/mL (MTD) της κασέτας δοκιμής αναγνωστών κατάχρησης στα ανθρώπινα ούρα με το πιστοποιητικό CE

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: DMT-R102
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 300 ng/ml Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση της μεθαδόνης (MTD) στα ανθρώπινα ούρα που μπορούν να εκτελεσθούν με τη χρήση του αναγνώστη AllTestTM LF. Για την ιατρική και άλλη επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 
Εφαρμογή:
 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής MTD (ούρα) είναι πλευρικό χρωματογραφικό immunoassay ροής για την ανίχνευση της μεθαδόνης στα ανθρώπινα ούρα που μπορούν να εκτελεσθούν με τη χρήση του αναγνώστη AllTestTM LF σε μια κομμένη συγκέντρωση 300ng/ml. Αυτή η δοκιμή θα ανιχνεύσει άλλες σχετικές ενώσεις, παρακαλώ να αναφερθεί στον αναλυτικό πίνακα ιδιομορφίας σε αυτό το ένθετο συσκευασιών.

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα ποιοτικό, προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 
Περιγραφή:
 
Η μεθαδόνη είναι ναρκωτικό reliever πόνου για το μέσο στο δριμύ πόνο. Χρησιμοποιείται επίσης στην επεξεργασία της ηρωίνης (οπιούχος εξάρτηση: Το Vicodin, διηθείται, μορφίνη, εθισμός κ.λπ.). Η προφορική μεθαδόνη είναι πολύ διαφορετική από τη IV μεθαδόνη. Η προφορική μεθαδόνη αποθηκεύεται μερικώς στο συκώτι για μελλοντική χρήση. IV η μεθαδόνη ενεργεί περισσότερο όπως την ηρωίνη.
Η μεθαδόνη είναι μακρύ να ενεργήσει reliever πόνου που παράγει τα αποτελέσματα που διαρκούν μεταξύ δώδεκα έως σαράντα οκτώ ωρών. Ιδανικά, η μεθαδόνη ελευθερώνει τον πελάτη από τις πιέσεις της λήψης της παράνομης ηρωίνης, από τους κινδύνους της έγχυσης, και από το συναισθηματικό ρόλερ κόστερ που οι περισσότερες οπιούχες ουσίες παράγουν. Η μεθαδόνη, εάν λαμβάνεται για τις μεγάλες περιόδους και συνολικά τις δόσεις, μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ μεγάλη περίοδο απόσυρσης. Οι αποσύρσεις από τη μεθαδόνη είναι πιό παρατεταμένες και ενοχλητικές από εκείνοι που προκαλούνται από τη διακοπή ηρωίνης, όμως η αντικατάσταση και η συγχρονισμένη αφαίρεση της μεθαδόνης είναι μια αποδεκτή μέθοδος αποτοξίνωσης για τους ασθενείς και therapists.1
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής MTD (ούρα) είναι μια γρήγορη διαγνωστική εξέταση ούρων που μπορεί να εκτελεσθεί με τη χρήση του αναγνώστη LF. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλονικό αντίσωμα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα μεθαδόνης στα ούρα. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής MTD (ούρα) παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η μεθαδόνη στα ούρα 300 ng/mL.
 
Πώς να χρησιμοποιήσει;
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30ºC) πριν από τη δοκιμή.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
3. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις των ούρων (περ. 120μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4.Wait για τη χρωματισμένη γραμμή για να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα πρέπει να διαβαστούν με τον αναγνώστη AllTestTM LF σε 5 λεπτά.
5.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.

 

διαγνωστικό φάρμακο μεθαδόνης 300 ng/mL (MTD) της κασέτας δοκιμής αναγνωστών κατάχρησης στα ανθρώπινα ούρα με το πιστοποιητικό CE 0

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αποτελέσματα που διαβάζονται από AllTestTM LF τον αναγνώστη

Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για κάθε κατάλοιπο καθορίζεται από AllTestTM LF τον αναγνώστη.

Το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί για να υπερέχει ή PDF.

Σε αυτό το σημείο η κασέτα δοκιμής μπορεί να αφαιρεθεί και να απορριφθεί κατάλληλα.

 

διαγνωστικό φάρμακο μεθαδόνης 300 ng/mL (MTD) της κασέτας δοκιμής αναγνωστών κατάχρησης στα ανθρώπινα ούρα με το πιστοποιητικό CE 0

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή Δείγμα Κόψτε την αξία
DMT-R102 Κασέτα δοκιμής μεθαδόνης (MTD) γρήγορη Ούρα 300 ng/mL

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852